Anasayfa
22 Haziran 2023, 6:59
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında beyaz görmek

İstihare rüyasında beyaz görmek

global
Merhaba hocam hayırlı ramazanlar istihareye yattım rüyamda ise telefon alıyordum beyaz rengini seçiyordum ve yanımda ise amcamın kızı ve nişanlısı vardı sürekli bu ne anlama geliyor şimdiden teşekkürler iyi günler


Cevap: İstihare rüyasında telefon ve beyaz renk görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. İstihare için bu rüya hayırlı manaya yorumlanır. Elbette istiharede asıl önemli olan insanın içine gelen histir bu his en açık işaret olur.


istiharede beyaz telefon görmek

Lyl
7 aylık bir birlikteliğim var. Erkek arkadaşımın benden önce 8 yıllık bir ilişkisi varmis ve her iki tarafında aileleri bunu biliyormuş. Ayrılmışlar erkek arkadaşım kesinlikle bittiğini söylüyor ve eminim birbirimizi seviyoruz. Fakat ailesi erkek arkadaşımın üzerinde baskı kuruyor. Bende bunun üzerine istihare namazına yattım. Rüyamda ilk olarak beyaz bir telefon gördüm fakat telefon ekranında eski erkek arkadaşım beni aradı.sonrasinda erkek arkadaşımla tanıştığım yer dershane idi oraya giderken beyaz un çuvallari gördüm sonra uyandim. Yorum bekliyorum. Birde uyandıktan sonra istihare rüyası devam eder mi

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'tan umut kesmediğini görmek

Yorum: İstihare rüyasında telefon ve beyaz renk görmek

arifselim
Bu görmüş olduğun rüya sana istiharen için net bir işaret içermiyor. En doğru işaret ise istihare yaparken kalbinin hangi yöne meylettiğine bakmaktır. Bu kalbine gelen his sana en açık işaret olur. Ayrıca istihare yapmak evlilik kararına rağmen kararsız ve şüphe içerisinde kalınca yapılır.

Okudunuz mu?  Rüyada böcek görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm aynı iş yerinde çalıştığım bir erkek var beni seviyor iki senedir.Sürekli aracı gönderdi ailesine beni anlatmış benim ona evet dememi bekliyor benimle evlenmek istiyor ben biraz araştırdım ama olumsuz bir durumla karşılaşmadım ailem de onun ailesini tanıyo iyi insanlar benim de ona karşı duygularım var ama ben her defasında reddettim onun bazı davranışlarından dolayı ama gene vazgeçmedi yine birilerini gönderiyo kendisi bana söylüyemiyo utanıyo ve ben abartısız 20 defa falan istihare yaptım çok da dua ettim Yasin okudum hep yoğunluk olarak yeşil ve beyaz gördüm siyah da vardı ama azdı iki gün önce yine istihare yaptım siyah lüks bir araba gördüm tertemiz beyaz fayanslı camları açık içerisi temiz havadar bir oda gibi bir yere giriyordum içinde beyaz peçete, beyaz sıvı sabun ve ayna görüyodum sonra aynaya bakıyodum yüzümün bembeyaz olduğunu başörtümünde krem rengi olduğunu görüyodum sonra bir ses duyuyodum bana diyodu ki eğer bu kişinin sırtı kalınsa asıktır ben evet öyle diyodum sonra diyodu eğer sırt mesafesi de uzunsa maşuktur diyodu bende evet dedim böyle uyanıyodum ve çok huzurlu bir şekilde uyandım lütfen bana yardımcı olun bunların anlamı nedir ne yapmalıyım şimdiden ALLAH razı olsun selametle…

Okudunuz mu?  Gördüğüm rüya ve kelime i şehadet getirmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Dediğin gibi rüyalarından huzurla uyanıyorsan yedi günün ardından kalbinin yöneldiği yöne göre hareket edeceksin. Yani yedi istihareden sonra huzur mu yoksa aksini mi düşünüyorsun. Bu sana yol gösterecektir. Doğruyu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Ben istihareye yattım. Sebep ise evlilik. Bi kişinin benim için hayırlı olup olmadığını ilerde evlilik olup olmadığını öğrenmek için yatmıştım. Allah kabul gördüyse rüyamda beyaz ayakkabı ya da tişörtlu birini gördüm. Ve bu kişi beni yakalamaya çalışıyodu. Ben ise kaçmaya çalışıyodum. Aklıma karıştıran olay da buydu. Beyaz görmek her yerde hayırlı denilirken kaçmaya bir anlam veremedim. Yardımcı olur musunuz?

Okudunuz mu?  Rüyada güneş tutulmasını izlemek

Selamun Aleyküm. Ben yaklaşık 2 ay önce istihareye yattım. Annemin teyzesi oğluna beni düşünüyolar. Net bir şekilde gelip söylemeseler de bazı yollarla bunu belli ettiler. Akraba olduğu için benim de şüphelerim vardı ve en doğru yolu böyle bulacağımı düşündüm. Rüyamda beyaz ayakkabı ve beyaz tişort giymiş birini gördüm. Koyu bir renk gördüğümü hatırlamıyorum yani hep hayır denilen renklerde gördüm. Buraya kadar her şey normal ama bu gördüğüm kişi beni yakalamaya çalışıyodu. Ben ise kaçıyodum. Aklımı karşıtıran nokta ise bu oldu. Beyaz renk hayırlıyken kovalaması ne kadar doğru. Uyandıktan sonra nasıl bir hisse kapıldığımı hatırlamıyorum. Ama hep söylenir insan kaderindeki kişiyi hissedermiş. Nasıl bir his olduğunu bilmiyorum ama beni ona doğru iten bir şeyler var. Farklı bir duygu var. Bu arada hiç bir şekilde konuşmadığımızı aramızda hiç bir şey olmadığını belirtmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabus Görmek ve Anlamı

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün renk de rüyanda kaçmış olman da olumluya işarettir. Kaçmak olumsuzluklardan olumluya, başarıya, mutlu olmaya doğru adım atmak manasındadır. Tabiki rüya ve renk ikinci planda olup hissiyat daha kuvvetli olması gerekmektedir. Bu nedenle yedi defa yatılması tavsiye edilmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Seher vaktinde görülen rüyalar

Kayıtsız Üye
Çok teşekkür ederim ama aklımı karıştıran bir durum oldu. Benim kaçmam yanlıştan kaçmamın doğruya yöneldiğimi söylediniz. Niyetlendiğim kişi yanlış kişi mi anlamına geliyor bu? Tamam 7 defa denicem ama bunun yorumunu merak ediyorum


Tohat
Seni kovalamakta olan kimse aslında senin taşıdığın olumsuz düşünce ve kuruntular olduğu kabul edilir. Senin bunlardan uzaklaşman, seni kötü hissettiren gereksiz ayrıntı ve huzursuzluklardan kendini arındırarak mantıklı ve doğru kararlar vermene işaret eder. Gördüğün kimse niyetinde kimseden kaçmak anlamı içermez. Allah doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah ile konuşmak

Kayıtsız Üye
iyi günler ben bir kazaanç mevzusunda istihare namazı kıldım ve yattım rüyamda yeni doğmuş beyaz bir kedi yavrusu ve ortadan ikiye bölünmüş içi kırmızı dışı yeşil karpuz gördüm ve kendi dayımın bana 100 türk kağıt para veriyordu birde kırmızı arabaya biniyordum ne anlama geliyor acaba?

Okudunuz mu?  İstiharede kavga edip ağlamak

Tohat
Hayırlı günler. İstihare öncelikle hisle hareket edilmesi gereken bir mesajdır. Edilen niyetler ve görülen rüyalar his olarak kalbe nakşedilir ve kalpte iyi veya kötü hislerin oluşmasına bağlı olarak hareket edilir. Kalbinde ne tür hisle hissetmişsen hayırlı veya hayırlı olmadığını anlayabilirsin. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada anne babanın hacca gitmesi

istiharede beyaz görmek, istiharede beyaz gormek, İstare sonrasında erkek görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada el öpmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında beyaz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.