Anasayfa
9 Eylül 2023, 4:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Seher vaktinde görülen rüyalar

Seher vaktinde görülen rüyalar

Kayıtsız Üye
selamunaleykum hocam
gördüğün rüya seher vaktinde gorursen ve gorduklerini acik ve net sekilde uyanir uyanmaz hatirlarsan,uyanir uyanmaz ruyanda etkilenirsen ve gorduklerinde karisiklik yok seytani bir rüya değil bu ruyayi o zaman sahih rüya olarak mi degerlendirmek lazim.


Ruya sahih mi

Kayıtsız Üye
selamunaleykum
ruyayi seher vaktinde gormek ve gorurken birden uyanmak ve hepsini hatirlamak sanki gercekmis gibi herseyi hatirlamak ustelik rüyada karisiklik veya seytani olan bir şey olmuyorsa ve gördüğünu ve gördüğün seyden etkileniyorsan bu rüya sahih mi acaba? cunku niyet ettim ve rüyamda gördüm.mulk suresi 14. ayeti 7 kere okudum,ve istedigim ruyayi gördüm.
bu ruyayi sahih olarak mi degerlendireyim.?

Okudunuz mu?  Rüyada hz.Muhammedi beyaz sakallı görmek

Cevap: Seher vaktinde görülen rüyalar

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Seher vakitlerinde ve açık seçik görülen rüyalar sahih olabilir. Ancak en doğru cevap, tabir edebilecek birisine rüyayı anlatmak ve ondan gelecek cevaba göre rüyayı değerlendirmekle mümkün olur. Seher vakti diye sahih olmayan rüya görülemeyecek diye bir kaide de yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada geliniyle kavga etmek

Cevap: Seher vaktinde görülen rüyalar

Kayıtsız Üye
hocam kime yorum yaptirayim ruyami, oyle tanidigim biride yokki..
bana yardımcı olun lutfen.


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyanızı buradan sorarsanız inşaAllah elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışalım.


Kayıtsız Üye
selamunaleykum hocam
yardımcı olursaniz sevinirim insAllah.
benim eşim yaklasik 1 senedir kayip ve 1 senedir haber alamiyorum.
aramizda bazi sikintilar vardi.
bir kaç kere rüyamda geldigini gördüm.
bir ay önce yine dua ettim hani durumu nedir hayatta mi merak ediyorum.
mulk suresi 14. ayeti okudum eğer yasiyorsa bana goster rüyamda dedim Rabbime.
gördüm o gece cokta net hatirliyorum uyandığımda etkisinde kalmisim.
yani rüyada hicbir seytani veya karisik birsry yoktu sahih bir rüya gibi hisettim.
cevabinizi ve yorumunuzu bekliyorum.
Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihare Rüyası

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah yardımcın olsun ve sıkıntını gidersin. Bu rüya sizin uzun zamandan beri çekmekte olduğunuz sıkıntılara yorumlanır. Artık bu sıkıntılarla aranıza bir mesafe koymanız gerektiğine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
yani hocam hayatta olduguna dair yorumlamayim mi? ruyam bana hayatta oldugunu gostermiyor mu?
anlamadim..

Okudunuz mu?  Rüyada amca oğlundan evlilik teklifi almak

Kayıtsız Üye
hocam
ben rüyamda geldigini goruyorum ve dedigim gibi çok acik ve net gördüğüm rüya ve hicbir karısıklik yok.
ben genelde rüya gorurum ama karisik ve hatirlamadigim yerler olur.
ama bu rüyada oyle olmadi yani gelecegin bir belirtisi değil mi..
tabi en dogrusunu Allah bilir.
cevabinizi bekliyorum.
Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada kızlık zarının dikildiğini görmek

arifselim
Değerli kardeşim elbette ümit edilir ama sonuçta bunlar rüyadır ve rüyalardan kesin bir hüküm çıkaramayız. Biz hayra yorar ve Allah’tan hayırlısını dileriz. Allah gönlünüzdeki hayırları size nasip etsin.


Shangaru
S.a bu sabah uyanıp 04:57 de 100 Vedud ve yine bir farklı Vedud duası okudum uyuyakalmışım rüyamda dua ettiğim kişinin kendisi yok ama pantolonu benim ailemle olduğum evde, pantolonu bu alıp bakıp köklü yorum, seher vakti dua okuduktan sonra gördüm anlamı konusunda yardım rica ederim

Okudunuz mu?  Rüyada kevser suresini okumak ne demektir?

arifselim
Aleykum selam. Bu gördüğün rüyan eğer hayatında bir sevgili veya gönül ilişkisi varsa bu ona olan özlemin ve düşünmelerin rüyana herhangi bir şekilde yansımasından ibarettir. Bundan başkada özel bir şekilde tabir edemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam bugün sabah namazından sonra yegenimi kaçırıyorlardı sonra buluyorduk sevdiğim kişiyi arıyordum oda yanımıza geliyordu sonra onun koluna girdim bana birlikte ders çalışalım dedi ve sarıldık kalbim hızlı hızlı attı onunkinide hissettim sonra uyandım ki gercekten kalbim hizlica atıyor ben onun benim için hayırlı olup olmadığını merak ediyordum acaba bir isaret olabilir mi?

Okudunuz mu?  Rüyada Allah diye bağırmak

Tohat
Sevdiğiniz kişi ile ya da ileride ilişki kuracağınız kişi arasında tartışmanın meydana gelmesine neden olacak bir olaya delalet ettiği gibi yakın çevrenizden iyi niyetinizi suistimal edecek kişilerin varlığına da delalet eder. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm imsak vaktine yakın rüya gördüm uyandım.rüyamda doğum yapacakmışım ve eşim hastane ile benimle.ilgili formül dolduruyoruz doldurduğumuz formülde 5 tane hakkım olan bir şeyi çıkartıyorlar dil bilmediğim için sevdiğim arkadaşımı çağırmak isterken birden yanımda görüyorum küçük kızı ile elinde mısır patlağı yola saçılıyor
Selametle kalın..

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hamile olduğunu ve doğuracağını görmen mutlu olacak gelişmelere gebe olduğunu ve bunların meydana gelmesi için gün be gün ilerlediğini o günlere yaklaştığını hayatına neşe katacak olaylar yaşayacağını göstermektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


seher vakti anlamı

Bu kategoride yer alan Rüyada duvara çivi çakmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Seher vaktinde görülen rüyalar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.