Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada amca oğlundan evlilik teklifi almak

Rüyada amca oğlundan evlilik teklifi almak

Destan
Selamın aleyküm
Öncelikle rüyami yorumlicak herkese teşekkür ederim
Rüyamda annannemlerin evinde köyde oluyoruz amcamın oğlu bana talip oluyor beni istiyorlar ben ise başkasını seviyorum ama olmicani söylüyorum fakat öyle yüz yüze değil ben başka bir odadayim onlar başka odada yuzlerinide görmüyorum sadece onlar olduğunu biliyorum daha sonra ben yatak odasına giriyorum ve yatakda birinin yattığını görüyorum yorgan başına kadar örtülü o sırada amcamın oğlu yani abim odaya giriyor benimle evlenmek istediğini söylüyor ben ise olmaz diyorum o sırada ben burda kim yatıyor diyorum ve yorganın altından benim bire bir aynı çıkıyor o diyor ben oyum ben diyorum ben benim bir turlu gerçek ben olduğuma inandiramiyorum amcamın oğlu çıkıyor odadan korkup o sırada karşımda duruyor ve biseyler oldu o an sonra ya o beni içine çekti ya da ben onu orayı hatırlamıyorum ve o sırada uyandim.
Allah’a şükürler olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada salaten tüncina okumak

Yorum: Rüyada amca oğlundan evlilik teklifi almak

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Bu rüyada gördüğün kendi nefsindir yani isteklerin ve arzularındır. Bu rüya doğru kararlar vermek için sana bir ikaz olarak kabul edilebilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Uykudan mülk süresini okuyarak uyanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada amca oğlundan evlilik teklifi almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.