Anasayfa
7 Mayıs 2021, 22:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada geliniyle kavga etmek

Rüyada geliniyle kavga etmek

Kayıtsız Üye
Rüyada annenin geliniyle kavga ettiğini görmek
Hayırlı günler efendim.rabbim hayırlara çıkartsın.içimi huzursuz eden kötü bir rüya gördüm.Aile içinde bir huzursuzluk.Annemin geliniyle kavga ettiğini gördüm.yengemde tüm şeyleri ortalığa savurduğunu duyuyorum.ve kardeşim o kadar etkileniyorki bu kavgadan dili eli tutuluyor. İnşAllah kötü bir şey değildir.rüya yorumunuzu bekliyorum.Selametle kalın…

Okudunuz mu?  Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi

Yorum: Rüyada geliniyle kavga etmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın tam aksi şeklinde yorulur. Kavga edenlerin olduğundan daha iyi bir ilişki içinde olacağına, aralarındaki muhabbetin artacağına, birbirlerine karşı duydukları sevgi ve saygı artacağı veya oluşacağı şeklinde tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Kötü rüya görmemek için yatmadan önce okunacak dua

rüyada gelinle kavga etmek, Rüyada geliniyle kavga etmek, rüyada geliniyle tartışmak

Bu kategoride yer alan Rüyada süt dişinin düşmesi, çıktığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada geliniyle kavga etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.