Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:16
missa06
Abone

Kavga etmek nikahı düşürür mü

Kavga etmek nikahı düşürür mü

Ggg123
Nişanlımla imam nikahımız kıyıldı ve bugün kavga ettik bana çok kez bitti dedi ölurumde evlenmem seninle dedi . Evlenmek istemiyorum dedi. Ama sonradan seni seviyorum dedi tekrar aramiz duzeldi baristik. Nikahimiz duser mi?

Nişanlımla imam nikahı kıydık . Yani şuan dinen karı kocayiz ve bugün kavga ettik bana bitti bitti diye çok kez soyledi seninle ölurumde evlenmem dedi seninle evlenmicem dedi. Ama sonrada baristik seni seviyorum falan da dedi. Nikahimiz duşer mi?

Okudunuz mu?  Vefk ve büyü farkı nedir?

Yorum: Kavga etmek nikahı düşürür mü

arifselim
Sana herşey bitti ve benzeri sözleri söylerken eğer dini nikahı bitirmek yani seni boşamak niyeti ile söylemişse her seferinde bir talak gitmiş olur. Talakın asla şakası veya kavgası olmaz yani çok dikkat etmek gerekir. Dilerseniz bir müftülüğe gidin ve danışın.

Okudunuz mu?  Hüddam elde eden bir kişi cennete giremez

Talak olmuşmudur?

benimnickimbu
selamun aleyküm, karımla bir kaç haftadır aramız biraz limoni dün tartıştık akşamında da telefonda konuşurken benim üstüme titremesini istediğim için (erkeğim) yani peşimden koşsun biraz kendine gelsin ve hatalarını anlasın diye bana kendisi bitirelim ozaman dediğin de normalde telefonu kapattığımda peşine hemen arar kavga ettikten sonra, o bana bitirelim ayrılalım ozaman dedi bende tamam ama beni aramicaksın telefonu kapattığım da dedim ve o sıra hem hafif uykuluydum hem de kalbimden onun tekrar aramasını istiyordum yani içimden bitirmek gibi bir şey geçmedi bugün de normale döndük yani kavga etmiyoruz nikahımız düşmüşmüdür?

Okudunuz mu?  Müslüman kimse kimlerle evlenemez?

Yorum: Kavga etmek nikahı düşürür mü

mum
Bitirelim sözüne tamam demek nikahı düşürmez.

Bu kategoride yer alan Fon Müziği Dinlemek Caiz Mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kavga etmek nikahı düşürür mü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.