Anasayfa
24 Haziran 2023, 23:46
sizden3
Abone

Kapı orda git demek nikahı düşürür mü

Kapı orda git demek nikahı düşürür mü

sevgidilencsi
selamun aleykum. eşimle (kocamla) tartışma anında ben sinirle boşanmayı ve evi terk etmeyi ima ederek konuşunca oda hiç düşünmeden sen bilirsin kapı orda gb sözler söylüyor boşamak niyetiylemi söylüyor bilmiyorum..bunun dinimizce hükmü nedir..
o esnada kalben boşanmayı düşünerek ve isteyerek söylüyorsa dini nikahımız bozulurmu..

Okudunuz mu?  Sivilce duası varmıdır ?

Yorum: Kapı orda git demek nikahı düşürür mü

Şem’a
< kapı orda gb sözler söylüyor boşamak niyetiylemi söylüyor bilmiyorum >
Kocanıza sorun boşama niyetiyle demişse bir talak gider ama kızgınlığından dışarı çık babanlara git demişse bu talak düürmez

Bu kategoride yer alan Başkasının yerine para karşılığında makale yazmak günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kapı orda git demek nikahı düşürür mü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.