Anasayfa
23 Aralık 2023, 23:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi

Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi

Lütfen yorum
Merhaba, lütfen okuyup bilgi sahibi olan birileri cevaplasın. Ben gördüğüm hemen hemen her rüyanın bir anlamı olduğuna yaşayarak inandım.
Yine bugün bir rüyanın etkisinde uyandım. Karanlık ama sokak lambasının ışığının vurduğu bahçemizde oturmuş çok lezzetli kuru incirler yedim. Yanımda dedem ve bir kadın vardı ama kimdi hatırlamıyorum.daha sonra gündüz vakti kucağımda biri kız biri erkek 5-6 yaşlarında 2 çocukla yürüyorum normalde kapalı bir bayanım ama basım açıktı kız çocuğunu bir yere yatırdım erkek çocuğunu da başka bir adamın kucağına verdim.
Evli ve 9 yaşında bir oğlu olan bir bayanım lütfen yorumlar mısınız … Şimdiden teşekkürler


Yorum: Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi

arifselim
Merhaba. Rüyada kuru incir yemek çok hayırlıdır. Başarılı olmaya, ve bereketin bol olacağına işaret eder. Rüyan ayırca bazı hata ve günahların olduğu anlamına da yorumlanır. Tesettürlü birisinin kendisini açık görmesi bilerek hak olan şeyden uzaklaşmaya ve günahlara düşmeye yorumlanır. Bu rüya bir uyarı gibi de kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Saçı açık görmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm 😊
Ben sürekli rüyamda başımı açık ya örgülü yada yapılmış bir şekilde güzel görüyorum. Biri gelince başımı kapatmiyorumm,rüyamda,başkaları görüyor saçımı .fakat gerçekte tesettür lü bir bayanım. .uyanınca üzülüyorum, tesetturlüyüm başımı kapalı görmem gerekirken hep açık görüyorum 😕
Bi de sürekli bebek görüyorum yıllardan beri hep böyle. .. hep aynı rüya 😮
Anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Köşk görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi

arifselim
Aleykum selam. Sık sık bebek görmek çok hayırlıdır. Berekete ve işlerin yoluna girmesine alamet eder. Başını açık görmek ise, kişinin hatalarına ve günahlarına yorumlanır. Herkesin kendi durumuna göre bir ders çıkarması mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm kardeşlerim, ben bir konuda bir rüya görüyorum, tesettürlü bir bayanın kendisini neden sürekli açık gördüğünü soracaktım? Günahların verdiği bir ikaz mı? bazı ruyalada sadece başı açık fakat dün gördüğüm rüyada ise baya açık. ..
Rüyayı da anlatayım, rüyamda bir yere gidicem kimse yok yolda,görmez nasıl olsa diye yol çıktığımda banyoda girdiğim peştemal ile gidiyorum,omuzlarım başım açık ve beni herkes görüyordu saclarimla omuzlarimi kapatiyodum,bir yerde gizleniyordum ki bir pardesü satan kişi gördüm hemen ordaki yazma ve pardesü ile örtündüm,yanımda param yoktu ve adam beni gördü kızdı beni alıcı değilde dilenci olarak görüyordu, halinden belli dilenci olduğun defol git diyordu,ben agliyordum ben dilenci değilim, param yok,hırsız değilim ,en son örtülüydum,adamın yanına gidip dilenci olmadığımı gosteriyordum
Anlam veremedim,kimsenin görmediği fakat Allahu tealanin gördüğü yerde bir hata mı ediyorum ki böyle görüyorum! Tavsiye ve dualarınızi bekliyorum Allahın merhameti üzerinizde olsun


arifselim
Aleykum selam. Bu tür kimselerin gördüğü rüyalar genellikle iki şekilde açıklanabilir. Birincisi bir bilinçaltı olma ihtimali vardır ve yorumu da olmaz. Diğer yorumu ise genellikle örtülü bir kadına bir ikaz ve hatırlatma gibi kabul edilmiştir. Artık her kişi kendi durumunu gözden geçirebilir ve ona göre bir ders çıkarabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada azrailin sesini duymak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda evimde sevdiğim kişiyle birlikte oturuyorum tesettürlü bayanım ama sevdiğimin yanında başım açıktı sonra namaz kılmak için sevdiğim adam abdest almaya gidiyor bende namaz kılmaya gidiyorum ve annem bir odada oturuyor yanına çağırıyor sonra sevdiğimde geliyor yanımıza yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüyanın tek bir yorumu vardır oda rüyayı gören kişinin işlediği günahlara ve hatalarına işaret olarak kabul edilir. Artık gören kişi kendi durumuna bakarak değerlendirebilir ve bundan bu şekilde bir ders çıkarabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
ben rüyamda servisteyim ve sevdiğim çocuğa el sallıyorum ve ben o an saçımın açık olduğunu farkediyorum sonra ablamın arkadaşı var(fatma ) sevdiğim çocuğa onu bana çağırmasını istiyorum sonra servisin içinden aniden giriyo içinden geçiyo ve diyorum ki niye yalnızsın ablamların yanına geç diyorum anlamda serviste yanında biri var arkadaşı herhalde galiba ablamlar onu dışlamış gibiydi


arifselim
Bu rüyan sana işlediğin günahları ve yaptığın hataları hatırlatır. Bu açıdan bakıldığı zaman hayırlıdır çünkü sana rabbin değer vermiş ve sana günahlardan uzak dur diye işaret vermiştir. Bu şekilde tabir edilebilir ve ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Üye 🙂
Selamun aleykum rüyadamda kapalı bir kız olduğum halde sevdiğim insanın yanında açık ve ailecek oturuyorduk ben yemek yiyordum sevdiğim çocuk ta yanımızdaydı, oda birilerinden kaçıyordu ve kız kılığına girmişti kıyafet giyinerek. Bu nasıl yorumlanır. Şimdiden Allah razı olsun iyi günler

Okudunuz mu?  Rüyada la ilahe illAllah demek

arifselim
Aleykum selam. Maalesef böyle bir rüya iyi olarak yorumlanmaz. Haramlara, isyanlara ve günahlara bulaşmaya işaret eder. Herkesin kendi durumuna göre ayrı yorumlanabilir ve bu şekilde bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba yaklaşık birkaç gün önce rüyamda tesettürlu bir bayan olmama rağmen açık gördüm. Şöyleydi:
Ben yolda yürüyordum ve yanımda bir kiz Arkadaşım baş örtümu açmaya çalışıyor ona, bana dokunmamasini saçımi acmamasini söylüyorum ondan kaçarken erkek topluluğunun olduğu biryere geliyorum ve onlar da benimle dalga geçiyorlar ben başımı açtıkları için Ağlıyorum ve kendimi kapatmaya çalışıyorum sonunda bir mescid gibi bir yere siginiyorum orda güvendiğim bir yakınımi bekliyorum.
Ben bu rüyayı gördüm aynı sabah bir arkadaşım da rüyasında beni bir günlüğüne açık gördüğünü söyledi. Çok üzüldüm Hayır olsun inşAllah


arifselim
Merhaba. Çevrenden birisinin seni bir günaha ve bir harama düşürmesi anlamındadır. Bunun farkına varacağına ama geç olacağına ve pişmanlık duyacağına yorumlanır. Arkadaşının seni böyle görmesi de benzer manalarda tabir edilir. Allah’a sığın ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm Allah sizden razı olsun inşAllah ben geçenlerde bir aksam rüyamda tesettürlü biriyim Elhamdülillah rüyamda basımi siyah beyaz bir eşarp la kapalı ve sırtımın dönük olduğunu görüyordum dün akşam da tm tersi rüyamda başımın açık olduğunu görüyordum bir anlam veremedim

Okudunuz mu?  Rüyada Kaza ve Kader görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Birbirine zıt rüyalar görmek rüya sahibi için bir uyarı niteliğindedir denebilir. Tesettürlü olmak iffetini ve ahlakını koruma, açık olmak ise günah ve harama bulaşmaya yorumlanır. Bu şekilde bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben tesettürlü biriyim ama rüyamda başım açıktı saçlarım olduğundan uzundu ve bir okulun bahçesinde ünlü bir şarkıcıyla birlikte yürüyordum bu kişi benim arkamda koşturuyordu resmen bende darılmıştım ona sonra aramızdan açık renk elbise giymiş bir adam geçip benim şaçımı çekiyordu ve yere margarin kutusu bırakıyordu bende o kutuyu almaya düşündüm sonra hayvanlar için bırakmıştır almayayım dedim o sevgilim olan ünlü adamda bana çiçek alıyordu gönlümü almak için sonra saçım başım açık vaziyette okulun içine girerken okulda iki kadını polisler tutuklamış hırsızlıkdan sonra ben içeri girdim açık bir gelinlik giymiştim merdivenleri çıkıyordum o ünlü adam bana evlilik teklifi edecekmiş güya sonra o süpriz teklifden sonra okulun korodorunu su döküp siliyordum bizim yüzümüzden kirlenmiş diyerek. .ruyam bu kadar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..normalde tesettürüme özen gösteren biriyim açılmak dahi hayalimde yok hatta çarşaf giymek bile istiyorum ama rüyada kendimi açık ve rahat gördüm daha öncede açık görmüştüm kendimi. ..tabiriniz için Allah razı olsun ..


arifselim
Aleykum selam. Maalesef kapalı birinin kendisini açık görmesi iyi değildir. Senin durumuna göre daha isabetli yorumlanabilir. İşlediğin bir günaha, günahkar bir çevreye ve benzeri bazı hatalara düşmeye yorumlanır. Elbette bunu bir uyarı niteliğinde de kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  En yakın arkadaşınla aynı gece aynı rüyada olmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda sürekli hep bebek görüyorum 3yilik evliyim hiç çocuğum yok hep görüyorum ( rüyamda sırt üstü uzanmıştım başım açık kayinperimin yanında napiyorum ben diyerek. Kendi kendime Kayınpederimde bişey olmaz kızım ben de senin. Babamın dedi ve bir bebekle oynamaya başla di benimiydi değil miydi o bebek bilmiyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanda olumsuz bir mana yoktur ancak gerçek hayatta çocuğunun olmasını istiyorsan ve bu zihnini meşgul ediyorsa bunlar düşüncelerden kaynaklanan rüyalardandır diyebiliriz. Sen yinede daima Allah’tan hayırlısını ve güzelini dilemelisin. Allah kullarını farklı şekillerde imtihan eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba dun gece çok tuhaf bir rüya gördüm kapimin önünde iki çocuğu vuruyorlardi bende çocukları korumak için disariya çıktım vuran çocuğun annesine gittim sonra bir baktım uzerimde sortla cikmisim kapalı olduğum için eve nasıl giderim dedim komsum etet verdi eve geldim çocukların esyasi yere düşmüştü alt komsum alıp iceri koymuş ve beni bekliyor yukarı çıktım ne göreyim muhabbet kuşumun ayağını torunu incitmis kucagima aldım çok üzüldüm kusum beni görünce rahatladı sanki sustu sonra veterinere götüreyim dedim disarda şiddetli değil ama dolu yagiyordu bekledim cocuklarim okuldan geldi gidecektim sanırım uyandım anlamı ne olabilir acaba yorumlarmisiniz şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Hacet ve istihare aynı anda yapılır mı

arifselim
Merhaba. Doğru ile yanlışı, sevap ile günahı ve iyilikle kötülüğü birbirine karıştırmak olarak açıklanır. Bunun isabetli bir tabiri için ancak senin durumuna özel yorumlanmalıdır. ayrıca son gördüğün kısmı ise, manevi yönden adımlarını atarken dikkatli olman gerektiğine dair bir uyarı olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm ben bir rüya gördüm aşkam ezanından önce üstümde okul formam vardı şu anda pek hatırlayamıyorum ama 2 taraftan birer grup erkek geliyordu ve ben başımı kapatmaya çalışıyordum ve uzunluğunuda gördüm ve kar yağmıştı her yer kardı merdivenli bir yerin ortasındaydım büyük bir yer hatta arabaların arkasına saklanmaya çalışıyordum ve bu erkek grubu kavga edecekti fakat etmedi yanlış hatırlamıyorsam birde gruptan bir oğlan beni beğenmişti. Tabiriniz için Allah razı olsun hakkınızı helâl edin.


arifselim
Aleykum selam. Kar mevsiminde kar görülmesi oldukça hayırlıdır. Senin gizlenmen iffetine ve maneviyatına düşkün olmana ve seni birinin beğenmesi de sevineceğin gelişmelere işaret olarak tabir edilir. Bunlar sadece birer rüyadır ve hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam. Ben yaklaşık 2 hafta önce tesettüre girdim Elhamdülillah. Çevremde ve ailemde kapalı yok insanalr sürekli açılma bak geri dönüş yok vs diye ikaz ediyorlar ben mutluyum şükürler olsun. Bunun etkisi yüzüne mi bilmiyorum dün garip bir rüya gördüm okulumun tuvaletinde başım acıktı ve onu yapmaya çalışıyordum ancak daha sonra ne olduysa oldu sanırım dışarı çıktım sonra tekrar girdiğimde yanlış tuvalete mi girdim tam hatırlamıyorum erkekler vardı hocam benim başım açık ben korktum falan tekrar ordan çıkıp başımı kapatmaya çalışıyordum. Ruyam çok net değildi o yüzden olayları tam hatırlayamıyorum karışıktı şimdiden teşekkürler hocam psikolojik olarak olabileceği gibi bir işarette olabilir bu benim için size bir danışmak istedim hayırlara vesile olması dileğiyle..

Okudunuz mu?  Rüyada Allah tarafından mesaj almak

Tohat
Merhabalar. Dini konuda bazı eksikliklerinin olduğuna dair işaret olan bir rüya olduğu gibi sana verilmiş bir mesaj olduğundan ibadetlerini ve gereğini yerine getirmen konusunda hayırlı bir rüya olduğunu düşünebilirsin. En doğrusunu bilen Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sık değil ama uzun aralıklarla kapalı bir bayan olmama rağmen açık görüyorum.Dün gece gene mankenmişim çekim yapacakmışız (normal hayatta çok beğendiğim bir eteği de giymişim ) aynanın karşısına geçip süsleniyorum saçlarımı olduğundan farklı kestirmişim işin acı tarafı kendime sen kapalısın şimdi niye açıksın diye bile sormuyorum sanki hep açıkmışım gibi bir his vardı. Yorumlarsanız sevinirim hayırlı günler…


Tohat
Bu rüya iki şekilde tabire sahip olup her iki durumda da dini gereklere işaret eden bir rüyadır. Rüyanın yorumunda tesettürüne ya da dini emir ve yasaklarına yeteri kadar dikkat etmen gerektiğine, eksikliklerini telafi ederek hayatına nakşetmene ve bundan sonra da günahlar konusunda daha temkinli olup hatalara izin vermemene işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim araştırdığım kadarıyla ibadetlerini tam yapmamak anlamına geliyor, ben bu rüyayı uzun bir süre gürmüştüm. Bazen yanlışlıkla açık şekilde evden çıktığımı görüyordum ( ki kapanalı 2 sene oldu) bazende annemle birlikte dışarı çıkıp saçıma gelen rüzgarı hissederek rahatlıyordum. İbadetini tam yapmama yeri ise o zamanlar namaz kılmıyordum 1 aydır kılmaya başladım ama hala biraz görüyor gibiyim ne olabilir yanıtlarsanız sevinirim Allah’a emanet olun :))

Okudunuz mu?  Rüyada sübhaneke duasını görmek

Tohat
Hayırlı günler. Gördüğün zamana göre tabir edilmesi gereken bir rüya olup o dönemde eğer ibadetlerine ve tesettürüne gereken özeni göstermemişsen bu rüyanın tabirinden yola çıkarak hayırlı bir şekilde yorumlayıp hatalarını düzeltmeye çalışabilirsin. Eksikliklerini giderip Allah’ın emir ve buyruklarını yerine getirmen gerektiği ile ilgili bir rüyadır. Allah en iyisini bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Geçen hafta kuzenimin düğünü oldu. Sülalem açık insanlar bana kapalıyım diye pek muhatap olmak istemiyorlar. Ben evliligimle ilgili devam edip etmeme konusunda rabbimden bir işaret isteyerek uykuya yattım aksam. Rüyamda kendimi saçlarımı sarı olmamasına rağmen sarı, tırnaklarım ojeli aile testlerinle birlikte düğüne giderken gördüm. Eşim de geliyordu. Bunun anlami nedir? Bir de ojeyle abdest geçer herhalde diye düşünüyorum o kafayla. Elbette geçmez ama rüya.


Tohat
Ve aleyküm selam. İstihare rüyasıysa uyanırken hissettiklerine bakmalısın. Hislerin seni yönlendirecektir. Rüyanın tabiri ise imani nokta kendini güçlendirecek, imanının zedelenmesine müsaade etmeyecek bilgi ve nefse sahip olman gerektiğine, Allah’ın dilediği dışında seni haktan ayırmayacak yolu tercih etmen gerektiğine delalettir. Tabiri bir yana hislerin olumlu ve olumsuzluğuna bakman gerekmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Göz Kapaklarının Kesik Olduğunu Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kendimi açık saçlı ve şort askılı giyerken gördüm kapalı biriyim ve yanımda abim ve çocukluk arkadaşım vardı onlarla beraber pazara bakkala filan gittik rüyamda kapalı olduğumun farkındayım ama eşim yanımda yok diye açılmıştım o gelince kapanırım diye düşünüyordum


Tohat
Merhaba. İkaz olarak adledilmesi gereken aslında bu açıdan bakıldığında hayırlı olan bir rüyadır. Rüya sahibi günah ve hata işlememeye özen göstermesi gerektiğine veya ibadet ve tesettürü ile ilgili eksiklikleri varsa bunları tamamlaması ve düzene koyması gerektiğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Tesettürlü biriyim ve rüyada başkaları beni açık görüyor. Okuldaydık bulunduğumuz odadan sınıftaki herkes gitmişti ben saçımı bağlayıp çıkacaktım. Rüyanın başında başörtüm var mıydı hatırlamıyorum. Daha sonra ben odadayken kapı açıldı ben hemen kafamı gizlemeye çalıştım. Sınıfımızdaki erkeklerden birileri gelmişti. Bir şeyler alıp çıktı. Ben sinirli ve üzgün bir şekilde tekrar başımı kapatmaya devam ettim boydan bir pencere vardı ben de önünde saçımı bağlıyordum. Kar yağıyordu ve insanların beni gördüğü aklıma gelince daha çok sinirlendim ve uyandım. Rica etsem yorumlar mısınız


Tohat
Hayırlı günler. Saçı açık olan normalde tesettürlü olan kimse için böyle bir rüya uyarıdır. Dini gereklerini yerine getirmek veya aksatmakla ilgilidir. Böyle rüyalarla kişi kendini toparlama fırsatı yakalar. Karın yağması ise hayırlı işlerde bulunmak dolayısıyla hayırlı olanlarla da karşılaşmak manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum, ben bu gece rüyamda eski sevdiğim bayanı " kendisi örtülü ve çok temiz biri " açık saçlı ve hafif dar elbiseler ile gördüm. Bir başka sefer de ise ben bu bayanı; rüyamda onu ailem ile tanıştırmaya gidiyorum ve o mini etek giymiş bir vaziyette idi ben de kaş göz atıyor ve bu ne hal diyorum, o da eli ile etek boyunu aşağıya indirmeye çalışıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

Bu 2 rüya bu şekilde anlatabilirim, ben bu bayandan ayrılalı 7 ay oluyor ve onun için hayırlar karşısına çıksın diye çok dua ediyorum…


Tohat
Ve aleyküm selam. Çeşitli anlamlar içerebilir. Bu durumda rüya sahibi hal durumunu göz önüne alarak anlamlandırabilir. Buna göre ibadet konusunda eksikliklerin olduğuna veya aksatmaya başladığına, olduğu gibi kendini göstermeyen kişilere ya da rüya sahibi bazı işlerinde kararsızlık içinde olduğuna ve içinden çıkamaz bir durum halinde olduğuna işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kendini başı açık görmek, rüyada saçını açık görmek, rüyada kendini açık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada altın kolye görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.