Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:13
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Göz Kapaklarının Kesik Olduğunu Görmek

Rüyada Göz Kapaklarının Kesik Olduğunu Görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler, ben bugün rüyamda önce sağ gözüm de göz kapaklarımın olmadığını (kesik oldugunu), sol gözümde ise yeni kesilmeye başlandığını ve göz kapaklarimda kan olduğunu gördüm. Rüya şöyle gerçekleşiyordu yemek yapmaya çalışıyordum ama yemeği pişirmek çok uzun sürüyordu bende uyuya kalmıştım daha sonra uyandığımda şarkı söyleyerek kız kardeşimin uykusunu böldüm, ve gözlerimde bir sıkıntı olduğunu aynadan gördüm. (Gerçekten çok korkutucu bir manzaraydı) Ve direkt olarak annemin yanına gittim, anne göz kapaklarım neden kesik dedim ve uyandım.Göz kapağının kesik olmasını şöyle tarif edeyim, aynaya baktığınız zaman göz kapaginizin ortasının olmadığını ve direkt gözünüzü gördüğünüzü düşünün lütfen. Sol gözümde ise bu süreç yeni başlar haldeydi, bir kısmı kesilmeye başlamış ve kan gördüm. Herkese teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Karabiber görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Göz Kapaklarının Kesik Olduğunu Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Basit bir sağlık sorunu ile karşılaşabilirsin. Ufak bir sorun olması bir yana sağlıkla ilgili olduğundan üzerine düşecek ve uygun tedavi yolunun ne olduğunu öğrenmek için uğraş vereceksin. Yine de kısa bir süre içinde hallolacak bir mevzudur. Allah daha iyisini bilir tabi.

Bu kategoride yer alan Rüyada Birinin Öpmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Göz Kapaklarının Kesik Olduğunu Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.