Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Birinin Öpmesi

Rüyada Birinin Öpmesi

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda dershane de ki bir erkek arkadaşın beni öptüğünü gördüm ben dershanede uyuyordum o da gelip benim üstümü örtüyordu örterken bir kere öpüp ya benimsin gibi bir şey fısıldıyordu ve o an rüyamda bile baya korkup o ani baya hissettim normalde bile pek konuşmadığım biri bu kişi ve ona karşı hiç bir duygum yok aklımdan bile geçirmem böyle bir rüya gördüm anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Yorum: Rüyada Birinin Öpmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. İleride evleneceğin kişi tarafından bir evlilik teklifi alacağın bir an yaşayabileceğine, seni mutlu kılacağına, nazik ve nazik bir kişiliğe sahip olmasından dolayı güzel sözlerde bulunarak senin gönlünü hoş edebileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihareden korkarak uyanmak anlamı nedir

Yorum: Rüyada Birinin Öpmesi

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam. Rüyamda tanımadığım bir eve gidiyoruz babam annem ben. Orda halamın ailesi varmış. Kapıda karşılıyorlar. Eniştem yanağımi öperek tokalasiyor benimle. Ben de Allah Allah niye böyle yaptı bu adam böyle samimi tokalasmazdik biz diyorum. Sonra diğer odaya geçiyorum. Kuzenlerim namaz kılıyor ben de gidiyor kılıyorum.

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili tekerleme

Yorum: Rüyada Birinin Öpmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. İş hayatın ile ilgili olup göstereceğin başarılar, atacağın adımların çevrendeki insanlar tarafından güzel karşılanacağına, hayırlı ortamlarda bulunarak sana iyi hissettirecek kişilerle tanışacağına, bu sayede günlerinin çok iyi ve sıkıntısız bir şekilde sürüp gideceğine, iş veya sorumluluk gibi elindeki emanetleri eksiksiz, hakkıyla yerine getirip teslim etmeye çalışacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada haber almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Birinin Öpmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.