Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:20
Rüya Yorumu
Yönetici

En yakın arkadaşınla aynı gece aynı rüyada olmak

En yakın arkadaşınla aynı gece aynı rüyada olmak

Yesilinmavisi
(BAYA OLDU SADECE SİTEDE YENİYİM NE ANLAMA GELİYOR MERAK EDİYORUM)
Arkadaşımla sabah kalktığımızda birbirimize rüyamızı anlatmaya başladık ve o o rüyayı kendi gözünden aynı mekan aynı insanlar kıyafetlerle görmüş bense kendi gözümden etrafımdaki kisileri giysileri ayni sekilde görmüşüm, rüya ise soyleydi arkadaşimla merdivendeydik yukari cikiyorduk okulda kendi katimiza geldigimizde birden arkamizdan bir kalabalik geliyordu ve arkadaşimin sevdigi kiside vardi merdivende bizle ayni hizada o yuzden arkadaşim kacti ve arkadan curcuna seklinde kalabalik ittire ittire ciktik katimiza çıktığımizda ise bende kendi sevdigim kisiyi görmüştüm. Ve arkadaşima baktim yoktu sinifa gittim sınıfta da curcurna vardi dilara diye bagiriyordum. Buldum siniftan cikardim. O da ayni ruyayi kendi gozunden bende kendi gözümden gördüm. Bu ayni gece ayni rüya ne demek oluyor?

Okudunuz mu?  Rüyada kızlık zarının dikildiğini görmek

Yorum: En yakın arkadaşınla aynı gece aynı rüyada olmak

arifselim
Aynı gecede ve aynı rüyayı görmek çok özel bir mana ile yorumlanmaz. Bazı yorumculara göre ise bu o rüyanın daha sahih olması anlamındadır. Gördüğünüz rüya ise uzun sürecek olan güzel dostluk ve arkadaşlıklara tabir edilir. Allah’tan daima hayırlı olanı dileyin herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada amca ve ailesini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

En yakın arkadaşınla aynı gece aynı rüyada olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.