Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada altın kolye görmek

Rüyada altın kolye görmek

rüyamm
selamun aleyküm kardeslerim..

hayirdir insAllah ben rüyamda: annemlerin oturdugu mahallede bir arkadaşimla yürüyorum..cadede deyiz ve yan tarafimizda bir kuyumcu var..kimse konusmuyor..sonra ben kuyumcudayim ve boynumda çok güzel kocaman ucu olan bir kolye altindan..ne oldugunu anlamiyorum yanimda insanlar var ama konusan yok saonra ben hep kendi kendime tahminlarle konusmalari yorumluyormusum..o akolyeyi yanimda bulunanlar alacakmis ama ben deniyorum onlarin bakmasi için..sonra az ilerde o kuyumcunun bir subesi daha var orda oluyorum kolyeyi oraya vermeliymisim..kolyeyi boynumdan cikarmak için sacimda takili bir tac var onu cikarip o kisiye veriyorum..sonra kolyeyi veriyorum..o bana tacimi geri veriyor benim tacim siyah ince biseydi o bana onu altin seklinde geri veriyor..tesekkür ederim altin suyuna mi batirdiniz diyorum..onlar sadece gülümsüyorlar..zaten gördügüm kisiler sade gülümsüyor konusan kimse yok..sonra uyandim..

Okudunuz mu?  Aynı rüyayı devamlı görmek

bilen birisi yorumlarsa sevinirim …selam ve dua ile kardeslerim..


Cevap: rüyami yorumlarmisiniz ???

Ercan
Rüyada taktığınız altın kolye, sevince ve kendinize olan güvene işaretmiş. Tacınızın altın olarak geri verilmesi ise birinden iyilik görmenize ve yardım almanıza işaretmiş.
Şüphesiz en doğrusunu Allah bilir. Hayırlarla kalın.


Rüyada altın kolye görmek

Kayıtsız Üye
Hocam iyi gunler.Sabah namazını kilandan sonra uyudum rüyamda sevdigim cocuk bize gelmis ben ona darginim gercektende.Bizi biri baristirmak istiyor hayir diyorum.Sonra birden bana sariliyor.Aynada kendimizi goruyoruz.Bana opucuk gonderiyor bende ona.O disari cikiyor bende eve girip ustumu degiwiyorum.Bahceye geliyor yemek yemek için.Beni cagiriyor bana yine opucuk gonderiyor.Masanin ustunde altin kolye buluyorum.Ona neden buraya biraktin kaybedeceksin soyluyorum.Anlami nedir?Allah rizasi için yorumlayin.Tesekkurler

Okudunuz mu?  Rüyada saç kestirmek

Yorum: Rüyada altın kolye görmek

arifselim
İyi günler. Bu tür durumlarda bu şekilde görmek genellikle bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir yansıma olarak değerlendirilebilir. Bir diğer yoruma göre ise bu rüya, gören kimsenin ümit ettiği, beklediği ve çok mutlu olacağı gelişmelerin yaşamasına delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleykümselam bir arkadaşım beni bir sarayda görmüş parlak avizeler falan varmis ben beyaz bir elbise giymisim sadeymis saçımı topuz yapmışım etrafımda külçe altından bilezik ten altın takılardan bir çember varmış ben çemberin çıkmaya çalışmışım olmamış sonra başımdan parlak sizler dökülmeye baslamis bunun anlamı nedir şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sarayda olan kimse için hemen hemen gerçeğe yakın bir şekilde tabir edilir. Yani lüks ve konfor içinde yaşamaya eğer değilse bile Allah’ın izniyle bunların gerçekleşmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam iyi günler bu gece rüyamda kız yeğenim bana altın alıyordu , kuyumcuda bende kuyumcuya diyorumki ucuz bir şey ver yeğenim öğrenci benim yüzümden pahalı bir şey almasın. Sonra eski kare bir kolye alıyor bana ben ordan dışarı çıktım bir kız dışarıda fotoğraf çekiliyor bana diyorki ben kuran kursu için fotoğraf çekiliyorum.Ben de diyorumki o zaman bende fotoğrafta çıkayım.Yorumunuz için Allah razı olsun hocam..

Okudunuz mu?  Tevbe süresini okumak ve rüyada görmek.. anlamı nedir?

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişiyi çok mutlu edecek, gururlandıracak ve heyecanlandıracak gelişmelerin olacağına alamet eder. Ayrıca bekar kimseler için ise gönül işlerinde çok mutlu olması anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda teyzemin kızının düğünü varmış lavabodaydık ve kızlar bir kuruma alınacak personellerden bahsediyorlardı hemen oradan ayrılıp personel şartlarını abime bildiriyorum sonra odaya gidiyorum odada teyzelerim ve teyzemin kızının kayınvalidesiymiş bir kadın oturuyor siyah eteği ve yeleği var kapalı ve basını yersen kaldırmıyor sessiz hanım bir kadın ve önümüzde bir çanta dolusu mücevherat var teyzem kayınvalideye gösterin neler aldıklarını üzerinde görsün diyor bana bende kuzenime diyorum sen tak fazla olanları da ben takarım görmüş olur diye ona uzattıklarımı takıyor gümüşleri takmıyor bende üzerime siyah incileri ve ucunda altın bir çubuğu olan bir kolye takıyorum..(yorumunuzda faydası olur mu bilmiyorum kuzenim eylülde evlenecek ve kayınvalidesini tanıyorum rüyamdaki kadın değil) şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması

Tohat
Hayırlı günler. Parlak, neşeli, eğlenceli ve sıkıntısız bir geleceğe sahip olacağını gösterir. Düğün görmen var olan dert ve k3derin varsa bunların son bulacağı yerine ferahlık göreceğin günler yaşayacağına, mücevher ve altın ise herkesin imrenerek bakacağı ve arzu ettiği bir hayata nail olacağına, inci ise temiz ahlak ve karaktere sahip çocuklara sahip olup onlardan memnun olacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada vajinadan sarı akıntı gelmesi

Sevval11
Merhaba biraz uzun bir rüya yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Rüyamda abla olarak gördüğüm Bir insan eski erkek arkadaşımdan hoşlanıyormuş ve bunun hesabını sormak için onun yanına gidiyorum daha sonra üzerimde kabarık bir gelinlik var eski erkek arkadaşımla evlenicez ama bir aksilik oluyor ve babam beni arabaya bindiriyor küfür ederek kapının önünde arkadaşıma kısmet değilmiş deyip eve giriyorum. Babam annem ben erkek kardeşim ufak kız kardeşimi uyutarak havuza gidiyoruz o sırada ben bir odaya çıkıyorum ve yeni doğmuş iki bebek görüyorum yaklaşıyorum onlara.
Yurt gibi bir yerdeyim Bir çocukla okuldan kaçacağız ve evleneceğiz lavaboda jandarma ve müdürden saklanıyoruz onlar arkasını dönünce çıkıyoruz ve tanımadığım biri elime iki adet çorba tutuşturuyor acıkınca yersiniz diyor Bir eve gidiyoruz yengem de orada ve bana ojelerini gösteriyor mor simli bir oje kaçtığım çocukla Bir arkadaşının arasında şöyle Bir konuşma geçiyor(aynı evde yaşıyorsunuz evlenin artık, biz daha 4 aydır nişanlıyız) sonra bir kuyumcuya gidip lale figürlü iki altın kolye alıyoruz anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada kızının düştüğünü görmek

Tohat
hayırlı günler. Gördüğün rüya hayırlıdır. İki açıdan değerlendirilir. Özellikle maddi anlamda çok zenginleşerek madden gördüğün rahatlığın hayatının her alanına yansıma olasılığına bir yandan da sevdiğin veya seveceğin bir kimse ile mutlu mesut bir hayat yaşayacağınıza işaret eder.
Diğer rüyan ise hayır duaların sürekli üzerinde olduğuna, sevdiklerin tarafından edilen dualar sayesinde korunduğuna işaret olup çevrenden özellikle bir kimsenin ahlakının, karakterinin çok iyi olduğuna ve ondan fayda sağlayacağına işaret eder. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

huseyin78
merhaba geçenlerde bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim..

Eşim ben ve eşimin bir arkadaşı ile birlikteydik..Bir masa vardı ve masanın üzerinde örtü ve örtünün üzerindeki çok sayıda altın bilezik vardı. Altın bilezikler eşim ve benimmiş, ve eşimin arkadaşı şöyle söyledi bu altınları sizin adınıza bende kalsın ve ben onları saklarım dedi..bizde kabul ettik ve bende eğer ihtiyacınız varsa alabilirisiniz dedim oda cevap vermedi..gördüğüm rüya bu kadar.. yorumlarsanız sevinirim…ALLAH RIZASI İÇİN..teşekkürler


Tohat
Hayırlı günler. Kadın için ayrı erkek için ayrı tabir edilir. Buna göre rüya sahibi eğer kadınsa hayırlı bir rüya olarak yorulmakla birlikte her durumda bakımına, süsüne, kendine değer verip bakan kimse olduğuna, bunu ihmal etmemeye gayret ettiğine, erkek içinse hayatındaki ağırlıklara ve zorluklara işaret etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  En iyi Rüya Tabirleri Sitesi

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam ben dün gece rüyamda bir evde oturuyorum önünde beyaz poşet mi bez mi desem bilmiyorum açıp içine bakıyorum içinde sahte çeyrek altın ve bir tane sahte zincir kordon kolye bir tanede gerçek altın zincir kordon kolye var ben ilk önce çeyrekleri alıyorum sahte olduklarını biliyorum bile bile alıyorum sonra altın zincir kordon kolyeyi alıyorum kendime sonra yanıma teyzem geliyor ben ona sahte kordon kolyeyi ona veriyorum cevabınızı bekliyorum tşk ederim 😊

Okudunuz mu?  Rüyada kesik baş görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sahte altın ve gerçek altın kadar hayırlıdır. Sahte altın zengin olmak, bir şekilde bir yerden gelecek olan paraya ve mali yönden rahat olmaya işarettir. Gördüğün altın kolye ise ahlaka işarettir. Gönlü geniş, yardımsever, sevilen, yolum tarafından hoş görülen davranışlara sahip olduğu manasındadır.hakkiyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada altın kolye görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada azrail ile konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada altın kolye görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.