Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada saç kestirmek

Rüyada saç kestirmek

nonamebus
Selâmün aleyküm hocam. Rüyamda abim ve küçük erkek kardesimle yüksek bir evin damındayız bir silahlı çatışma oluyor ve kardeşim de silah sıkıyo sıktıktan sonra o çenesinden yaralandı ben fena bir şekilde Ağlıyorum sanki o ölmüş gibi. Sonra ellerim titriyo anneme söylüyorum annem de sen kanser olabilir misin acaba diyo .bunun üzerine yaralanan kardeşlerim için hastaneye gidiyorum kardeşim çok sağlam ve ayakta ben iyiyım diyo bana ve ben ona sarilip agliyorum .ama o hastanede bu defa gorumcemi görüyorum saçını kesiyolardı onun siyah ve uzun saçlarını. Uyandım o sıra da ve ruyami size sormak için nete gircektim vazgeçip uyudum bu defa da rüyama siz geldiniz ve soruyorum ama yüz yüze hocam böyle böyle oldu diyorum ama koma olarak bahsediyorum hastaneyi yüksek bir yerde olduğunu anlatarak. , sizde gördüğün hastane damda koma da damda ise bunun kadar güzel bir mertebe olamaz diyosunuz.yorumlarsanız çok sevinirim hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada 4 büyük melekten birini görmek

Soru: selamun aleyküm bana görücü geldi ailem onaylıyo ama ben kararsızım istihar namazı kıldım ama karışık bir rüya gördüm geçen hafta evlenen arkadaşımı gördüm kalabalık bir ortamdaydım sonra gözlerimi beyaz bir dünyaya açtım rüyamda acaba ne yapmalıyım sizden yardım istiyorum bugün karar verilecek karşı tarafa ya gelin söz kesin yada siz yolunuza biz yolumuza denilecek ne yapim şimdii

Okudunuz mu?  Rüya ile amel edilir mi?

Yorum: Rüyada saç kestirmek

arifselim
Aleykum selam. İlk görmüş olduğun rüyan hayatta var olan tedirginliklerin streslerin bir yansımasıdır. Genelde silahla vurulmak çok farklı yorumlanır ve kişiye göre daha doğru bir şekilde yorumlanabilir. Bazı yorumlara göre bu rüya üzücü haberler almak manasındadır. Daha sonra bizi görmen ise bilinçaltına yerleşen bir düşüncedir ve olumsuz bir yönü yoktur.

İkinci rüyan ise; gördüğün istihare için olan bu rüyan ancak senin içine doğan hissine göre yorumlanabilir. Yani uyanınca içine ferahlık ve huzur doğmuşsa bu hayırlıdır denilebilir. Yoksa bu olumsuz manaya işarettir. En doğrusu kararsız isen güvendiğin bir kimseye danışarak bir karar vermeye çalış. İçine sinmeyen bir durumda onaylamak zorunda değilsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah razı olsun demek

Rüyada Saç Kestirmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımın kardeşine ev ortamında saçımı kestiriyordum oturduk başladı üstü bırak yanları kes dedim faulleri falan ama yanlislikla kafamın üstünden saç aldı kızdım ama sonra aynaya baktım saçımı çok beğendim rüyayı yorumlarmısınız hocam hayırlı günler.


Yorum: Rüyada saç kestirmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada bu şekilde saçı kestirmek gerçek hayatta maddi anlamda bazı şeylerde azalmaya, kaybetmeye ve üzülmeye işarettir. Eğer rüyayı gören kişi saçlarına çok düşkün ise o zaman bunun hiç bir yorumu olmaz ve bilinçaltı olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kıyafetini başkasının giymesi

arvenim
Ruyamda eşim saçlarimi kesiyordu .
İlk önce begenmiyordum tekrar kesiyordu o zaman çok begeniyordum.Bir tarafi uzun bir tarafi kisa olmustu ama çok guzeldi.Ve aynaya baktığımda rengininde turuncu oldugunu goruyordum turuncu ama çok güzel çok bakimli ydi saclarim ve çok mutlu oluyordum Yorumlarmisiniz acaba

Meraba.Rüyamda eşim saçlarimi kesiyordu.Ilk önce begenmiyordum sonra birdaha kesiyordu ve aynaya baktiğimda çok begeniyordum..Çok sewiniyordum.Bir tarafi uzun bir tarafi kisa ve rengi tupturuncuydu ve oldukca bakimli ve temizdi

Okudunuz mu?  Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüya sahibi için hayatın uzunluğuna, olgunlaşmaya, güzel ahlaka, çevresinde saygı duyulan biri olmaya ve tüm işlerinde tedbirli davranmaya işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba ben rüyamda betonları kalkmış sanki inşaat halinde bir tuvaletteyim dengemi kaybedip oturduğum yerden idrar olan kenardan bir yere değiyordum sonra hemen temiz suyla kendimi üstümü temizliyordum ve tuvalete akan su temiz gözüküyordu hatta tuvalet beton yerle bir olmasına rağmen temizdi hatta hacetin döküldüğü deliktede temiz su akıyordu sonra ben tuvalette saçımı baya kesiyordum saçım örgülüydü, elime alıyordum kestiğim saçımı sonra tuvalletten çıkıyordum, yer tandırı vardı bahçede saçımı onun içine atıyordum, tandırda köz vardı ve saçımı attığım yerden 2 3 santim uzakta avuç içi kadar ateş yanıyordu saçım
yanmıyordu sonra eve banyoya girecektimki banyo kapısından husumetli olduğumuz halamın kızı çıkıyordu, içeri ben giriyordum o yüzünü yıkamıştı.ben içeri girdiğimde banyonun kapısı 2 taneydi ben bir kapıyı kapatıyordum diğer kapalı kapının kolu düşüyordu bende diğer kapıdan anneme seslenip kapıya bakmasını söylüyordum halamın kızıda kapıda tebessüm ediyorduk sonra ben sağlam kapıya asılı olan beyaz havluyu kapının arasına sıkıştırıyordumki kapı kapansın diye oysa kapı sağlamdı.halamın kızıda karidorda kapının dışında kalıyordu ruyam bu kadar şimdiden yorumunuz için Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyasında yanlış namaz yani namazı düzgün kılmadığını görülürse bu neye işarettir, alamettir?

Tohat
Merhaba. Meşgul olduğun veya olacağın hayırlı bir işten elde edebileceğin hayırlı ve helal kazanca işaret edip bu vesile ile bereketinin artarak sürüp gideceği maddi olarak herhangi bir sıkıntıya düşmeyeceğine delalet eder. Rüyanın diğer ayrıntılarındaki durumlara göre ise bedenen ve ruhen yorgun düşüp dinlenmeye zaman ayırmanın sana çok iyi gelebileceğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hayırlı bir iş için niyet edip istihare için yattım cami cemaati ve kötü insanlar gördüm

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm hocam.Ben 23 yaşımda bir genç kızım.Bir süredir okulumdan görüştüğüm ve ailemin de rızası olan bir genç var.Okulumuzun bitmesine az bir süre kaldı Allah izin verirse evlenmek niyetindeyiz.Bu konuyla ilgili istihare rüyasına yattım.Rüyamda bembeyaz aydınlık,ferah bir odadayım orası kuaförmüş saçımı uçlarından kestiriyorum yani bakım amaçlı ve beğeniyorum.Daha sonra ilginçtir ki aynı o beyaz odada bir tencere dokusu mantı beliriyor ve ben mantıyı tabaklara bölüp üzerine de yoğurt serpip çalışanlara dağıtıyorum.Ve şunu da belirteyim ben normalde mantıyı soslu severim gerek ikram etmekte gerekse kendim yerken.Ancak rüyamda bembeyaz bir yoğurtla ikram ediyorum.Bu istihare rüyamı tabir edebilir misiniz,Rabbim sizden ebeden razı olsun…

Okudunuz mu?  Rüyada kuru soğan görmek ne demek

İstihare Rüyasında Saç Kestirmek Ve Yoğurtlu Mantı Görmek
Selamun aleyküm hocam,rüyamı yorumlarsanız size minnettar kalırım.Çünkü bu işin ilmini bilmeyen insanların yorumları kafamı karıştırdı ve tedirgin oldum.Ben 23 yaşında bir genç kızım.Ailemin de onayladığı ve evlilik niyetiyle görüştüğüm bir genç var.Onunla evlilik niyetiyle istihare namazımı kılıp istihareye yattım.Rüyamda bembeyaz ferah tıpkı diş hekimi muayenehanesi gibi bir odadayım ve orası kuaförmüş kuaförde saçımı kesiyor ve bakım yapıyor ben de sonuçtan memnun kalıyorum.Sonra birden bir tencere pişmiş mantı beliriyor ve bir kapta da yoğurt var.Sonra ben bu mantıyı üzerine sadece yoğurt dökerek ordaki çalışanlara servis ediyorum.Bu rüyam ne anlama helir? Allah razı olsun şimdidden

Okudunuz mu?  Rüyada konuşamayan bebeğin Allah u Ekber demesi ne anlama gelir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Öncelikle hangi hisle uyandığın önemlidir. İkinci olarak gördüğün renklerin olumluya işaret etmesidir. Tabirine gelince kişinin hem kendisinin hem de evliliğe adım atarken evleneceği kişideki özelliklerin olgunluğa, ahlakın güzelliğine ve huzura işarettir. İstiharenin devamını getirmen senin hayrına olacaktır. Allah en iyisini bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada kuzenini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada saç kestirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.