Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada 4 büyük melekten birini görmek

Rüyada 4 büyük melekten birini görmek

istanbul2688
Rüyamın öncesini veya sonrasını anlatmıyorum çünkü alakasız.
Rüyamda birini gördüm. Tabiiki kimse bana o kişinin melek olduğunu söylemedi ama hani bazen kişiye malum olur ya bana da öyle oldu. Hangi melek olduğunu tam hatırlamıyorum ama Cebrail(a.s.) olabilir. Bana üzeri yağlı bir kağıt veriyor bu yağı her gün parmağına sür istediğin olur dedi. Ben de almayıp ‘ben ne istersem Allah’tan isterim ‘ diyip ordan uzaklaştım.

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü okumak

Cevap: rüyamda 4 buyuk melekden bırını gördüm (saniyorum)

konya442
Allah hayirlisini nasip etsin abicim 🙂

Rüyada meleklerle konuşmak veya onlardan bir şey almak, o kimsenin, şahadet mertebesine yükseleceğine; meleklerin bir yere indiğini görmesi eğer şiddet ve sıkıntı içinde iseler, kurtuluşlarına işarettir. Kabire gelen melekleri görmek, darda kalan kimsenin darlıktan kurtularak, rızk sahibi olacağına, fakirin zenginliğine veya şehit olmaya işarettir.
Rüyada melek görmek güzel bir haber alacağınıza yorumlanır. Eğer melek size doğru geliyorsa, yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekir anlamındadır. Rüyada meleklerle konuşmak veya onlardan bir şey almak, o kimsenin, şehit olacağına işaret eder. Meleklerin bir yere indiğini görmek eğer sıkıntı ve şiddet ve dert içindeyseler, kurtulacaklarına yorumlanır.
Güzel bir haber alacağınızın işaretidir. Eğer melek rüyada size doğru gelmiyorsa, yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerektiği anlamına gelir.
Kişinin sıkıntılarının, dertlerinin sona ereceğine işaret eder. Çok iyidir.
Bir kimsenin rüyada kendisine bir melegin konustugunu veya ona bir sey verdigi görmesi, o kimsenin nail olacagi sehitlik rütbesine isarettir.

Okudunuz mu?  İstiharede asker görmek

Yorum: Rüyada 4 büyük melekten birini görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar ben rüyamda arkadaşımın fotoğrafını çekerken bir baktım ki kamerada 4 tane beyaz renklere bürünmüş adam ve 1 tanede siyah elbiseli birini gördüm en uzun boylu ve gözleri Mavi olan beyaz elbiseli adam bana güldü ve bende subhanAllah dedim Allah’ın melekleri diye bağırdım tam ondan sonra üZerime bir yük geldi ve yerimden kalkamadım sonra bağırarak zıpladım yerimden ve uyandım

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri doğru mu ?

Yorum: Rüyada 4 büyük melekten birini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Melek temiz ve saflığın bir işaretidir. Dolayısıyla rüyandaki melekler senin kalbi temiz, kötülükten uzak, kimseyi incetmemeye özen gösteren, herkese hassasiyetle yaklaşmana delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


4 buyuk melek rüyada gormek

Bu kategoride yer alan Rüya tabirleri ihlas suresi okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada 4 büyük melekten birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.