Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kıyafetini başkasının giymesi

Rüyada kıyafetini başkasının giymesi

Capt.İlyas
SA.

Rüyamda kırmızı montumu kardeşimin üzerinde gördüm, montun sırtında toprak renginde lekeler vardı.Yıkayıp gitmesini söyledim..

Allah razı olsun.


Yorum: Rüyada kıyafetini başkasının giymesi

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bekar erkekler için hoyratlığa, ani ve önemli değişikliklere, kişinin bir anda fikir değişikliği yaşayarak iş değiştireceğine tabir edilir. Dışarıya böyle yansımasına rağmen aslında iç aleminin öyle olmadığına ve kibar bir kimse olmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili hadisi şerifler

Yorum: Rüyada kıyafetini başkasının giymesi

Kayıtsız Üye
Merhaba,

Rüyamda benim üzerimde beyaz uzun bir süre önce ayrıldığım erkek arkadaşımın üzerinde siyah tişört vardı. Onun üzerindeki tişört ıslanmış sırılsıklamdı. Üzerinden tişörtü çıkartıp benim üzerimdeki beyaz tişörtü giymek istedi ve bende ona beyaz tişörtü verip onun ıslak siyah tişörtünü giydim.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabus görmek (İmam Nablusi)

Teşekkürler.


Yorum: Rüyada kıyafetini başkasının giymesi

arifselim
Merhaba. Aslında kişinin durumuna bakılarak yorumlanırsa daha isabetli olur. Rüyada beyaz tişört sevinç ve mutluluğu, siyah tişört ise sıkıntı ve sorunları temsil eder. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kardeşimin saçımı kestiğini gördüm neye alamettir?

rüyada kendi kıyafetini başkasının giymesi, rüyada kıyafetimi başkasının giymesi, rüyada baskasinin senin kiyafetini giymesi

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz İsa ve Deccal Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kıyafetini başkasının giymesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.