Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi)

Ensar2
KISRAK

Rüyada görülen kısrak, şerefli bir kadına işarettir. Üzerine semer vurulacak cinsten olan kısrak, bir kadına veya bir emlake yorulur.

Bir kimse bir kısrağa bindiğini veya ona sahip olduğunu ya da onu satın aldığını görse, eğer bekar ise şerefli ve mübarek bir kadınla evlenir.

Okudunuz mu?  Rüyada kız çocuğu doğurduğunu görmek

Eğer kısrak siyah olursa, o kadın da zengin ve şerefli olur. Eğer kısrağın rengi siyah ile beyaz olursa, o kadın güzel olur. Eğer kır olursa, o kadın izzet sahibi olur. Eğer at sarı olursa kadın hastalık ve ağrılara müptela olur. Eğer rüyayı gören evli ise geçimi kendisine ait olan bir kimseden emlak isabet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada annemin ve kardeşimin beni görmesi

Bir kimse kısrağının öldüğünü veya çalındığını ya da zayi veya kaybolduğunu görse, bu durum onun hanımı ve geçimi hakkında meydana çıkar.

Bir kimse kısrağını terk ettiğini yahut ondan indiğini görse, o kimsenin ölümü veya hanımından boşanmasına ya da evinden ve emlakinden çıkması ile yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah yazılı kolye görmek

Kısrağın doğurduğunu veya doğurmasının yakın olduğunu görmek, geçiminin yerinde olduğuna ve malın fazlalığına yorumlanır. Kısrağının sütünü içtiğini gören kimse, devlet tarafından hayırlı bir mala sahip olur.


Cevap: Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada kısrak görmek kendinizce çok büyük zaferler kazanacağınıza işlerinizle ilgili başarılardan başarılara koşacağınız dan ve bundan dolayı telfi alacağınıza şayet bekar biri görmüş ise evlenmeye işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada kız istemeye gitmek

rüyada beyaz kisrak kat görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kış görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.