Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada annemin ve kardeşimin beni görmesi

Rüyada annemin ve kardeşimin beni görmesi

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Annem beni iki kere sevgilimle görmüş birincisi onunla denizde boğuluyormusuz ikincisini hatirlamiyorum ama kiz kardesimde beni devamsizliktan sinifta kalirken görmüş basima bir sey gelicek diye korkuyorum ne dir yorumunuz

Meraba hocam.Annem beni iki kere erkek arkadaşımla boğulurken görmüş kardeşimde devamsızlık yüzünden sınıfta kaldıgımı görmüş başıma bir şey gelecek diye çok korkuyorum yorumlayabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

Yorum: Rüyada annemin ve kardeşimin beni görmesi

arifselim
Merhaba. Rüyada boğulmanız isyanlara, günahlara ve haramların işlenmesi anlamındadır. Aynı zamanda ahirette verilecek ceza manasında yorumlanır. Devamsızlık ise gerçekte de başarısızlığa neden olacak şeylere yönelmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada kabeyi görüp sarılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada annemin ve kardeşimin beni görmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.