Anasayfa
31 Ocak 2022, 9:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kesik baş görmek

Rüyada kesik baş görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Ben geçenlerde bir rüya gördüm bir camiye Sabah namazından sonra veya akşam namazı gibi karanlık bir gecede içeri gidiyorum kesik bir baş yerde duruyor henüz kanı devam ediyor canlı görevlerinden bir tanesi savcının geldiğini inceleme yaptığını ima eder gibi Birbirimize baktık Ben de aynı camide Ara ara müezzinlik yapan biri olarak bilmiyorum.

Okudunuz mu?  İstiharede polis ve hamile görmek

Ayrıca normalde de günlük hayatta müezzinlik yaparım Ara ara daha sonra kesik baştan la ilahe illAllah sesi gelince ben de kesik bir bağışın Allah’ım Görün bakın nasıl tasdik eder manasında sevincimi ifade eder Elhamdülillah dedim dışarıdaki avluda bekleyen 3 5 cemaate ve avluda bir araya dizildik kesik başlı kişi biraz korkutucu idi geldi yanımıza ve tek tek bizlere baktı ben Korkumdan o anda Gözlerimi kapattım beni muhatap almayıp geçer diye düşündüm ancak hal öyle olmadı en son benim yanıma geldi ben gözümü açınca Evet işte ben de seni arıyordum deyip Sen şu müezzinlik yapan adamsın dercesine Ellerimi tuttu elleri soğuk idi Ve bana haydi gidelim bu adamlara YUNFİKUNE okuyacaz diye caminin karşısındaki kapalı bir alanı ima eder gibi oradan hoparlör vasıtasıyla ilan edeceğiz Sayın hocam bunu ben normalde sürekli yattığım yeri değiştirdim uykum kaçmıştı Bir psikoloji ile gördüm tabiri Ne yaparsanız sevinirim Allah sizden razı olsun
Ben 32 yaşında 2 çocuk babası dev6let memuru biriyim.

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri deve kuşu uçması

Bu arada ailemin selameti için dua edermisiniz.


Yorum: Rüyada kesik baş görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya olarak hoş olmasa da yorum olarak güzel anlamları vardır. Özellikle iş veya aile hayatında sorunları olanların görebileceği bir rüyadır. Çünkü bu rüya iş ve ailevi sıkıntı ve sorunların çözüleceğine ve Allah’ın izniyle üstesinden geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kızımın kaynanasını görmek

Rüyada kesik baş görmek

seyit34
Selamın aleyküm hocam.rüyamda bir caminin önünden gecerken içeri giriyorum bakıyorum kalabalık cenaze var, tabut caminin avlusunda.bende meftaya bir fatiha okuyayım diyorum içimden.bakıyorum tabutta baş örtüsü var.tam hatun kişi niyetine diye niyet ettiğim an.tabutun hemen önünde yerde kesik başlı baş örtülü bir kadın beliriyor .gözlerini yukarı bana doğru dikiyor ve göz göze geldiğimizde beni bir çırpıda yere çekiyor.iki kolumdan yere çivileniyorum.tam kan görecegim an rüyam bozuldu hocam.şimdiden Allah razı olsun..

Okudunuz mu?  Rüyada el öpmek

Yorum: Rüyada kesik baş görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin maddi ve manevi açıdan aldığı yaralara, düştüğü sıkıntılara ve sorunlara işaret olarak kabul edilir. Bu rüya aynı zamanda bunlardan kurtulmanın da bir işareti olarak tabir edilir. Sonuçta sadece bir rüyadır ve ne anlama geldiği hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allahümme salli ala seyyidina muhammed demek

hacı
Rüyamda tanımadığım biriyle kalabalık bir göl kenarında dolaşırken bir kadın normal şekilde yürürken kafası yere düştü ama bişeyle kesilmemişti.Ben oturup kafanın başında oturup ağladım niye böyle şeyler oluyor diye.
Sonra yoldan geçen bir kadın geldi dedi ki bu üç harflilerle iş tutmuş kafasını tutup göle attı.Ben ayağa kalkarken elime baktım kan bulaşmıştı.

Okudunuz mu?  Hamile kadın rüyada gördüğü ismi çoçuğa koymak zorunda mı?

Yorumlarsanız çok sevinirim.


arifselim
Rüya sahibi için çok büyük sorunlar içinde olduğuna ve çözmek için uğraştığına yorumlanır. Bu durumda iken birisinden yardım alacağına ve bundan kurtularak rahat edeceğine işaret eder. Daha isabetli bir yorum için ancak sana özel tabir edilmesi gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Annemin Kendini Astığını Görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler
Rüyamda kardeşimin başının kopmuş olduğunu gördüm. Kan falan görmedim. Annem kafasını gövdesine geçiriyordu ama böyle fazla idare edilmeyeceğini hemen hastaneye kaldırmamız gerektiğini anlayarak ambulansı aradım. Telefonda baya beklettiler o sırada kardeşimle tartışmaya başladık. Ona aradığımı ve adamların bir türlü telefona bağlamadıklarını anlatmaya çalışıyordum. Annem de dahil oldu. Onlar bağırıyo söyleniyo ben bağırıyorum böyle uyandım. Rüyamı tabir edebilir misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada kedi köpek kavgası

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada başı kesik olan için veya aile için sorunlar yaşandığına ve sıkıntılı bir dönemden geçildiğine işaret olarak yorumlanır. Sizde Allah’tan rüyanızın hayrını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada kesik baş, rüyada kesikbas gormek, rüyada kesik kafa görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada el ele tutuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kesik baş görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.