Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Tevbe süresini okumak ve rüyada görmek.. anlamı nedir?

Tevbe süresini okumak ve rüyada görmek.. anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
Ben tevbe süresini her namazdan sonra okuyorum.ama gün içinde abdestli olmadığım zamanda okuyabilirmiyim.bu süreyi ben gece yatağımda düşünürken gözlerimi kapadığım anda bembeyaz bir kağıda ve yeşil renkte yazılı büyük türkçe harflerle tevbe süresi yazılıydı hemen not aldım sonra araştırmak için.sadece tevbe süresi yazılıydı.araştırdım tevbe süresinin her namazdan sonra peygamberimiz a.s. Okumamızı istemiş.size anlatmamın amacı bu tevbe süresinin okunması için sitenizde teşvik etmeniz.mümin ve mümine kardeşlerim için.ve tezbihat.Allah’ı zikretmek önemli.ben tezbihimi terk ettiğim zaman hızır a.s.rüyamda gördüm bana kahverengi bir tezbih uzattı.üç defa tekbir sesi duydum öyle yüzüm döndürüldü hızır a.s.gördüm(içime ilham edildi.öyle anladım o zat olduğunu).bir sorum daha var.mens olan bir bayan bu durumda kur-an-ı kerim türkçe mealini eline almadan okuyabilirmi yada gözleriyle takip edip sesli olmadan okuyabilirmi.

Okudunuz mu?  Rüyada hz.Muhammedi beyaz sakallı görmek

Cevap: Tevbe süresini okumak ve rüyada görmek.. anlamı nedir?

Desert Rose
Allah c.c hayırlara çıkarsın kardeşim İnşaAllah
rüyada Tövbe suresi İmam Nablusi yorumu

—–

Tövbe Suresi

Rüyada Tövbe suresini veya ondan bir ayeti okuduğunu,
yahut üzerine okunduğunu görmek, salih kimseleri sevmeye,
dinini ıslah etmeye ve fitneden uzak kalmaya yorumlanır

Okudunuz mu?  Rüyada burnundan uzun kıl çekmek

İmam Nablusi


rüyada tevbe suresinin son iki ayetini okumak, rüyada tevbe suresinden ayet okumak

Bu kategoride yer alan İslamda rüya tabiri nasıl yapılır, kimler ve nasıl rüya tabir etmelidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tevbe süresini okumak ve rüyada görmek.. anlamı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.