Anasayfa
18 Şubat 2023, 11:56
kandil
Yönetici

Miraç Kandilinde Görülen Rüyalar

Miraç Kandilinde Görülen Rüyalar

Kayıtsız Üye
Miraç Kandilinde Görülen Rüyalar ne anlama gelmektedir bilgiler paylaşabilir misiniz ?


Cevap: Miraç Kandilinde Görülen Rüyalar

Muhasibi
Rüyada Kandil gecelerinden birini görmek ve o gecede olmak, hayır kapılarının açılmasına, ilahi yardım ve ihsana işaret eder

Mirac Kandilinde görülen rüya şan ve şerefe, yüksek makama, zorluk ve sıkıntıdan kurtulup selamet ve genişliğe çıkmaya işarettir

Okudunuz mu?  Çocuğumun ismini berat koymak istiyorum kuranda ismi geçiyormu bilgilerdirirseniz sevinirim?

Yorum: Miraç Kandilinde Görülen Rüyalar

Kayıtsız Üye
Mihraç kandilinde gördüğüm rüya; Arabanın içinde arkadaşıma sarılıyorum.Bana yaptığı iyiliklere teşekkür ediyorum..


Yorum: Miraç Kandilinde Görülen Rüyalar

arifselim
Bu rüya sana gerçek hayatta yaşadıkların sorunlarında veya bazı konularda destek olan birisinin varlığına tabir edilir. Ayrıca hayırlı ve uzun süreli arkadaşlıklar manasında tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Beraat Kandilinde Görülen Rüyalar

Necmi perekli
Miraç gecesi (gerçek hayatta küs olduğum ve bize hast eden komşum) Evimin duvarına bişeyler okuyup üflüyor bende dışarı çıkıp ona seni gördüm diyorum benim Allahım var hiç bişey yapamazsın diyorum oda bana sen evdemiydin diyor evdeyim birazdan abimde gelecek diyorum çok net bir rüyaydı yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Miraç kandilinde neler yapılır?

arifselim
Anlamlı bir mana hissetmiş olabilirsin ancak bir yorum olarak bunu açıklamak çok zor. Çünkü insanın gerçek hayatta etkilendiği şeylerin rüyasına yansıması normaldir ve bunların çoğu tabir edilmezler. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir.


Merak ettim
Miraç kandili gecesi gördüğüm rüyada el tırnaklarını kesiyorum.( uyandım bu rüyayı unutmayayım dedim)Uykunun devamında elbiselerimin düzgün şekilde askıya asıldığını ve dolaba yerleştirmeye çalıştığımı gördüm, anlamı nedir.

Okudunuz mu?  Berat gecesi kuranda var mı?

arifselim
Tırnaklarını kestiğini görmek iyidir ve rüya sahibinin geçmişte olan bazı tatsız olaylardan sıyrılacağına ve kurtulacağına yorumlanır. Diğer bölüm ise, elbiseler ne kadar düzgün ve iyi görünüyorsa rüya sahibinin hayatını iyi bir düzene sokacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Kandil gecelerinde ilişkiye girmemek hakkında ayet veya hadis

Kayıtsız Üye
Merhaba Ben mirac kandili gecesi bir rüya gördüm
Rüyamda Erkek kardesim olmus . Yeni Dogmus bir bebekti onunla oynadim sevdim ve bebek bana gülümsüyordu .
Ardindan bir tabagin içinde yemek vardi onu yedim ve tabagin oldugu posetten iki tane catal cikti. Yemegi kimin getirdigini ve catallarin sahibini sordum annemde bana bir zamanlar görüstügüm ama artik konusmadigim bir erkegin ismini söyledi (ve Annemin gercekte o kisiden Haberi yok )bana mehmettin getirmistir yemegi dedi ve catallarin onun olabilecegini söyledi bana.
Ardindan lavaboya gittim . Sonrasindada uyandim
Ne Anlama gelebilir?

Okudunuz mu?  Kandil geceleri ile ilgili ayet ve hadisler

arifselim
Merhaba. Rüyanda kötü veya olumsuz bir anlam yoktur. Ancak maalesef bu rüya özel bir şekilde tabir edilmez. Yani tabire değen özel bir yönü bize göre yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Miraç gecesi rüyamda bir kadın bana beyaz bir kağıt parçası verdi ve oku bunu dedi bende baktım ama anlayamadim sonra kadın baktı kağıda ve bana 10 günlük hamilesin ve benim hissettiğim kadarı ile kızın Ilıcak adını mihra koy dedi ve rüyamda iki hafta sonra 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim rüyamda çıktı galiba inşAllah kızım olur bir oğlumm var

Okudunuz mu?  Miraç gecesi efendimizin gördükleri

arifselim
Hamile olan bir kadın kızı olacağını görürse erkek, erkek olacağını da görürse kız çocuğu olacağına tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve bilinçaltı bir rüya olması da mümkündür. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Kadir gecesinde zina

mirac gecesi gorulen ruyalar, miraç gecesi görülen rüyalar, miraç gecesi rüya görmek

Bu kategoride yer alan Regaip kandilinin özellikleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Miraç Kandilinde Görülen Rüyalar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.