Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada duvara çivi çakmak

Rüyada duvara çivi çakmak

Kayıtsız Üye
Merhaba.Rüyamda bir aile dostumuzun karşı koymak istememe rağmen benim evime girip evimin güneşe bakan sağ duvarına bir tabloyu (bu kendi resmi veya bir tablo emin değilim) çiviyle evimin duvarına çakıp gittiğini gördüm.Bir başka rüyada ise aynı kişinin ailemden 2 erkekle bayram namazına gittiğini gördüm. Bu rüyaların anlamı nedir tabir ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada kendi resmini görmek

Yorum: Rüyada duvara çivi çakmak

Tohat
Merhaba. Yapacağın hatalara rağmen etrafındakilerin söz ve eleştirilerine kulak asmaman kötü sonuçlara sebebiyet verebilir. Buna rağmen ailen her türlü durumda senin yanında ve en büyük destekçin olarak kalacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada duvara civi cakmak, rüyada.buyuk.çivi.çakmak, Rüyada duvara çivi çakmak

Bu kategoride yer alan Evlilik istiharesinde siyah ve mavi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada duvara çivi çakmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.