Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada birinin kanser olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda eski eşim kan kanseri olmuş olarak görüyorum ve çok ağlıyorum. Daha sonra onun istediği bir atın geleceğini haber alıyorum. Ve bu atı ona ben götüreceğim, kimseye söylemeyin diyorum. Yardımınızı rica ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada azrailin sesini duymak

Cevap: Rüyada birinin kanser olduğunu görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya sizin için hayırlara işaret eder. Zor durumda olan bir kimsenin yardım talebine karşılık verileceğini ve el uzatılacağını işaret eder. Sorunların ve sıkıntıların geçmesi olarak da yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi beni rüyasında görmüş

Rüyada Abimin Kanser Olması

mystique
Hayırlı geceler. Rüyamda ailecek hepimiz evde oturuyoruz. Ben anne baba abi abla kardeş herkes orada. Yalnız abim hastaneye gidip test yaptırmış. Onu bekliyoruz. Geldiğinde morali bozuktu. Sonucun ne olduğunu sorduk. Gırtlak kanseri olduğunu söyledi. Bende oradaki herkesde şaka sandık. Ben ısrarla şaka yapıyorsun diyorum. Hayır ben kanserim diyordu. İnanamıyordum kahrolmuştum. Üzüntüden sessizce ağlamaya başladım. O çok umursamıyor gibiydi. Bir süre sonra oda sanki ağlıyor gibiydi. Üzülüyordu.ben tedavi ol ameliyat ol en kötü gırtlağını alırlar ama yaşamaya devam edersin dedim. Yok diyor dediklerimi küçümsüyordu.

Okudunuz mu?  Sabah namazından sonra görülen rüya

Yorum: Rüyada birinin kanser olduğunu görmek

Tohat
Hayırlı geceler. Sağlık sorunu ile ilgili bir haber almaya işaret olduğu görülmektedir. Başka şekilde tabir edenlerin yorumuna göre ise içten pazarlıklı, göründüğü gibi olmayan, içi fesat ve fitne barındıran kimselerin çevrende var olduklarına ve bunlara karşı dikkatli olman gerektiğine dair uyarıcıdır. Allah hakkıyla bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde kar yağdığını görmenin tabiri nedir?

rüyada birinin kanser olduğunu görmek, rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek, rüyada birini kanser olduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyanın gerçek çıkması şans mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birinin kanser olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.