Anasayfa
4 Ağustos 2023, 14:52
itikad
Yönetici

Bir dişi cin tarafından yaşadıklarım

Bir dişi cin tarafından yaşadıklarım

allah-u Ekber
Esselâmu Aleyküm…

Uzun süredir yaşadığım sıkıntıyı buradaki kardeşlerimle paylaşarak hem onların hemde benim bilgi sahibi olmam konusunda niyetliyim. Bu siteyi her aramada görerek ve zaman geçtikçe inceleyerek sahih olduğuna karar verdim. İnternet ortamında sıkıntımı yazmamam gerektiğine inansam da; sıkıntımın ve benim gibi sıkıntısı olanların çağımızın imkânları ile rahatlaması adına artık yazma ihtiyacı duydum.

Kesinlikle soruna vakıf, benzerini yaşayan ya da vesveseye gelmeme konusunda ehil kişilerin okumasını rica ediyorum. Aksi halde siz zihninizle bu vesveseyi yaşarken sizleri duyanlar, sizi kendilerine yakın görebilirler. Bu da benim yaşadığım sıkıntının benzerlerini yaşamanıza sebep olabilir. Lütfen enaniyet yapmayarak eğer gerçekten etkileneceğinizi düşünüyorsanız veya yukarıda bahsettiğim kategorilerde değilseniz kesinlikle okumayınız. Bu bir roman, masal vb. değil. Büyük, gerçek bir sorundur.

Ben 1990 doğumlu bir erkek evladıyım.

Kısaca başlangıç….

Ağustos 2011 senesinde mahallemden bir abimizle tanıştım. Geçmişte de; küçülükten bazı özel durumlardan öğrendiğim dini bilgiler ve internet dahilinde öğrendiğim bilgilerle zihninde bir cin olduğunu düşündüm, hissettim. Kendisini uyarmam konusunda onunda durumu farketmesini sağladım(hâlâ bilmediğim bir konuysa, belki de farkında olduğu halde bana bu şekilde yansıtması..).

Benim kendime göre Allah’ın rızası adına hedeflerim olduğu ve onların yaşı gereği bazı kolay ulaşabileceğimiz bilgilere sahip olacağı düşüncesiyle, abimizi aracı göstererek gerekse ahir zaman, gerekse Mehdi a.s ile ilgili tatmin edici sorular sordum. Sorular sonucunda bana genellikle bildiğim ve bazı mantıklı gelen bilmediğim cevaplar verdiler. Abimizle samimiyetimiz bu vesile ile zamanla ilerledi… Bir süre sonra onlarda bir akşam yemeği yeme niyetiyle evlerine gittim. Bekâr olan kendisi ve ben beraber mütevazi bir akşam yemeği hazırladık ve yedik. Bana başında 4 adet Cin olduğunu ve Allah rızası için hep yardım ettiğini, onlarında bizimle birlikte hizmet etme gayesinde olduğunu belirtti. Daha sonra da sıkıntı çekmemdeki asıl başlangıç sebebi olan durumu yaşadım.

Bana artık seninle de olacaklar dedi; ve bir anda elimi kolumu onlara komut vererek oynatabilmeye, durgun fakat daha aktif/zeki bir beyne sahip olduğum hissettim. Daha sonra farkettim ki – his olarak – artık benle de beraber 1 adet bir cin var. Başlangıçta herşey çok güzeldi… Çünkü cahildim ve ufakta olsa benim dahi farkedemediğim, sonradan ibret alarak bakabildiğim gizli kibrim, enaniyetim olmuştu. Hizmet, hizmet ve hizmet diye haykırırken bir de baktım ki hizmetten uzaklaşıyor ve işin etkisinde kalıyorum.

Okudunuz mu?  Kurban bayramında uyumak günah mı?

Sıkıntı başlıyor…

Abimle geçirdiğim vakitlerden çok haz aldığım ve her an birşeyler öğrenmenin mutluluğunu yaşadığım bir gecenin sabahında gündüz uykusuna dalmak üzereydim… Daha sonra çok garip bir şey oldu; Cin’in vicudumda dolaşırken çoğunlukla cinsel azalarıma yaklaştığını ve abdest bozan su oluştuğunu farkettim. Hemen panikleyerek içime korku doldu… Kafamda binbir vesvese ile acaba musallat mı oldu? Evlenmek mi istiyor? Bir dişi mi? Niyeti ne? Hizmet bunun neresinde? O mu yapıyor? Bilerek mi yapıyor? Gezerken ben mi o yönde etkileniyorum? Yoğunlaştığım bölgeden dolayı mı böyle? vb. gibi 1000’lerce vesvese ile 20 saatlik uykusuzluğum daha da artmaya başladı.

– Hemen abime koştum; “Abi sence evlilik diye bir şey var mı? acaba başımdaki evlilik vb. gibi durumlar mı? lütfen bir şey söyle vb.” diye haykırdım… O da gayet soğukkanlı bir şekilde “yok canım… hiç olur mu öyle şey!” diyerek beni geçiştirdi. Ailem elhamdülillah 5 vakit namazlıdır ve ben bir şey bahsedemesemde bu konular hakkında da azami bilgiye sahiptir.

İlk felâket…

Eve gidip karanlıkta odamda yanlız kaldığımda onunla zihnim vasıtasıyla konuşabilme imkânı yakaladım. Artık kendi zihin sesimle onun sesini ayırd edebiliyordum. Ona; ne istediğini ve bu durumun onunla mı alâkalı olduğunu sordum… Bana net cevap veremedi ve çekimser evet gibi bir şey hissettirdi. O an neden olduğunu bilmesemde – belki de vesveseden dolayıdır – şöyle sorma ihtiyacı hissettim; “peki bunu sen yapıyorsan daha başka ne yapabilirsin ki?” bunu söylediğim an karın altı bölgemde öyle bir titreme hissettim ki; cinsel azalarıma doğru sanki bir titreme yaklaşıyor ve bütün vicudum bir anda adrenalin duygusuyla doldu. Bu yaşadığım süreç saniyeler sürse de tahiminimce birkaç saniye daha geç kalsaydım; normal abdest değil, gusûl abdesti ancak kurtarabilirdi.

Günler geçti kimseyle görüşmek istemez, yatağımdan çıkmak istemez oldum. Gece/gündüz beni bırakmıyor, aşık olduğunu söylüyordu. Her seferinde islâma çağırarak ona ve kendime yardım etmek istesem de hep nefsime dokunuyor beni savunmasız bırakıyordu. Geceleri yatsı namazı ve imsak arası neredeyse hiç uyutmuyordu. Namazlarım, zikirlerim, öğrendiğim teknikler, okuduğum dualar, taktığım muskalar ve arayıp yardım istediklerim.

Okudunuz mu?  Mikrobiyoloji boyama yöntemleri nelerdir?

Hiç huyum olmamasına rağmen bana önerilen “LOST”, “Prison Break” gibi yabancı dizilerimi 1 ay yataktan kalkmadan ibadetlerimi – Allah inşAllah affeder 🙁 – terkeder izledim. Bir ara ayağa kalkıp şuurumun yerine geldiğini hissederek ben ne yapıyorum böyle, burada yatıyorum, ailem çok zora girdi, sorumluluklarım aksadı, ibadetlerden ve haşa Allah’tan uzaklaştım diye düşünürken; 1 ay nasıl uyutulduğumu gördüm. Hayatımda ne az hatırladığım ay olarak zihnimde delik açmış bir zaman birimdir.

İradeye başvurdum…

Geceli gündüzlü 1001 teknik denememe rağmen en etkili yöntemin vesveseye ya da artık direkt olarak konuşmaya cevap vermeden, iletişime geçmeden irademin etkili olduğunu gördüm. Uzun bir süre bütün isteklerine cevap vermedim. Cevap vermedikçe beni daha az rahatsız etmeye başladı ve hayatımın ufak ufak düzeldiğini, sorumlulukarımı ufak ufak tekrar ele almaya başladığımı farkettim. Bu süreç sıknıtının başlangıcından 6 ay sonra ancak erişebildiğim bir mertebe oldu.

Devam eden zamanda; etkinin azaldığını artık beni gece sadece uykusuzlukla savaştığımı cinsel yönde tacizin daha başlamadan cevap vermeyeceğimin netliğinde olduğunu anlaması dolayısıyla beni yavaş yavaş bıraktığını, benden ümidini yitirdiğini hissetmeye başladım. Bu beni gerçekten çok mutlu ediyor ve ciddi bir şekilde aylar süren yıla yaklaşan “kabz” halinin, “bast” haline geçiş süreciydi.

O zamandan bu yana 1,5 senelik bir süreç geçti… Çok fazla şey öğrendiğimi gördüm. Hatta ve hatta onlar hakkında çok fazla bilgi sahibi olarak korunma yollarını da öğrendim. İşte en büyük sıkıntımsa bugün dahi onu hissetmem ve hâlâ hayatımın gidişhatını etkilemeye çalışma çabasından vazgeçmemesi beni artık sabır derecesinde zorlamaktadır.

Daha bir kötüsüyse ve hatta bu yazıyı yazmama asıl sebep olan sebepse; yakınımda olan birkaç arkadaşıma sıçraması ve onlara tacizde bulunmasa da korkutarak fiziksel adrenalin, huzursuzluk yaşatması durumudur. Yaşadığım her durumu rabbimden yardım dileyerek kaldırmaya çalışsam da; günahsız benimle beraber olan yoldaşlarıma sıçramasını, onları rahatsız etmesini inanın kendime yediremiyorum.

Geçen gecelerce arkadaşlarıma istemeyerek yaşattığım ve onların da hayatına kötü etkiye vesile olma durumuyla artık kesin, net bir çözüm aramaktayım. 1,5 yıl süresince 3 farkı arkadaşıma kendini hissettirerek bana büyük bir manevi acı yaşatmaktadır. Allah rızası için bilgili kardeşlerimden; bu başımdaki “Cin”i onu öldürmeden(yakmadan) başımdan savmak istiyorum.

Okudunuz mu?  Damarlarda Dolaşan Şeytan

Ama eğer ki; hizmetimize zarar gelecekse şer’i kanunlara göre öldürülmesi dahi müstehak olduğuna inancım artmaya başladı. Ben herşeye rağmen ona zarar vermeyerek, ilm sahibi olduğum taktirde onu islâma hizmetkâr etmekle tehdit ediyor ve başımdan savmak istiyorum.

Bu konuda bana artık çözüm bulabilecek, vesile olabilecek bir ümmet ehli varsa alacağı sevaba ben ehemmiyete layık biri olmasam da kefilim. Elbette ki; sevap değil, rabbimin rızası için yapılacak niyetler, gönüller etkili olacaktır. Benimkisi de, naçizane bir belirteç işte…

Sonuç…

Siz, siz olun. Asla bu sıkıntıları hafife almayın! Bu konulara basit bakmayın. Bu durumu kaldırabilecek bir psikoloji ancak Allah’ın lütfû, ihsanı, inayeti ve keremi ile makbûldür. Aksi halde delirebilir, ruhunuz kalıcı zarar görebilir veya bütün geleceğinizi normal bir şekilde yaşayamayacağınızı kabullendiğiniz bir şirk ümitsizliğine – Allah korusun – düşme tehlikeniz vardır.

Başka yaşayan insanların gençlikten yaşlılığına kadar tüm ömür sermayesinin estağfirullah haddimiz ve emin olmasakta heba ettiği yönündedir. Benim erken rahatladığımı ve olabildiğince az zarar gördüğümü düşünmekte şükür ihtiyacımı azami derecede arttırarak beni manevi yönde mutlu etmektedir.

Bu süreçte öğrendiğim en büyük lütûf rabbimin beni imtihan ederken; kendine yakınlaşmamı, ibadet etmemi ve ona yalvarma mı içimden gelerek mecbur etmesidir. İşte bu lütûfla; benim bu süreçte, ayakta kalmama vesile olarak rabbimle aramdaki perdelerin sayısını azalttığı kanısındayım.

Yani siz bu sorunu yaşamadan ibadetlerinizi aksatmaz ve bir alimin dediği gibi; “gücün sırrı, güçsüzlüktedir.” olgusuna inanıp, insanın hayvandan üstün olmasına rağmen; “nemrut ve sinek” yada “firavun ve karınca ordusu” mevzularını idrak ederseniz, insanın cinden üstün olduğu halde azalarını kullanamaması ve gücün kendisinde olduğuna inanması doğrultusunda kendisinden üstün olmayana bile aciz kalacağını unutmamalıdır.

Allah inşAllah sizlere aynı mertebeyi yaşadıklarımı yaşamadan nasip eder de islâma hizmet edecek kadar cesur insanlar bu Dünya’ya maddi manevi barışın gelmesine vesile olur.

Soru…

  1. Hâlâ beni terketmeyen ve aynı vesveseyi sınırsız telkinle bana vermeye çalışan emin olduğum şeytanı ona zarar vermeden(yakmadan) nasıl kendimden kalıcı olarak uzaklaştırabilirim?
  2. Onun 3 tür cinden hangisi olduğunu nereden anlayabilirim? Tahminim peri cinsinden olduğudur?
  3. İnternette araştırdığıma göre hayvan ve insanla tür uyuştuğu taktirde ne kadar emin olmasam da taşıyıcı olarak döllenme imkânı bulunmaktaymış. Ortada bir çocuk var mıdır? Ya da bu hurafe midir? Varsa benim bu etkiden, sorumluluktan kurtulma yolum nedir?
  4. Başka bir müslüman cinin arada bana yardım ettiğini ve asla kendini sıkıntı verdirerek hisettirmediğini biliyorum. Bu, bu ilme sahip kişilerce de doğrulandı ve bana zarar vermeyeceği öngörüsünde olduklarını söylediler. Sizce bu yaşanılanlardan sonra bu tecrübemi doğru bir hizmetkâr cin ile devam ettirmeli miyim? Yoksa kapasitemi aşması durumunca diğer boyutla dişiden kurtulduğum taktirde ilişkimi kesmeli miyim?
  5. Başka yaşayanlara da; aynı duyguyu paylaştığım için yardımcı olmak isterim. Sizce bu tehlikeyi devam ettirir mi? Ya da kendimi ateşe atmak mıdır?
  6. Yaşadığım olaylar sonucu bazı cinsi istismara taciz mevzusu ile maruz kaldım. Bunda bilinen ya da fetva verilmiş benim işlediğim günah nedir? Ve elbetteki varsa en iyi t(ö/e)vbe şeklim nasıl olmalıdır?
  7. Bana cinsel yol harici başka zarar verip veremediğini nasıl anlarım. Ya da tahminlere nasıl vakıf olurum? Bilenler var mıdır?
  8. Bendeki sorunun kesin ve kat’i bir çözümü olmasa da; arkadaşlarıma sıçramasını nasıl önleyebilirim?
Okudunuz mu?  Abdülmecîd Şirvânî hayatı hakkında bilgi

Şeklindedir. Bu sorulara cevap; zannımca birçok kişinin de kafasındaki özgün, ehemmiyetkâr soruların cevabı olacaktır. Şimdiden Allah razı olsun…

Allah razı olsun…

Okuyan, derd ve sıkıntımı paylaşan, dua eden ve/veya yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun. Okuyupta benzerlerini yaşayan arkadaşlara da Allah acil şifa ve yardımlar nasip etsin inşAllah…

Vesselâm…


Cevap: Bir dişi cin tarafından yaşadıklarım

Şema
1 bakara süresi okunan eve yaklasamazlar
2 islamda peri diye bir şey yoktur.

Bizim vereceğimiz cevaplar herkesin arayışta bulacağı bilgilerdir
Tavsiyem,
Konya ya Ali Küçük hocaya git derdini anlat o sana b işi çok iyi bilen birine güçlendirecektir.


Cevap: Bir dişi cin tarafından yaşadıklarım

Kayıtsız Üye
hüvAllahüllezi okuyun 7 kere gece yatmadan 7 ayetel kürsi ilede koruma atına alın kendinizi


the_kemanist
nun vel kalem suresinin son 2 ayetini oku kardesim.Allah yardımcın olsun…


Kayıtsız Üye
ayet el kürsi oku da uzak dursunlar

Okudunuz mu?  Yeni doğan bebeklerde gaz sancısı ve çözümü

Kayıtsız Üye
Güzel kardeşim beni de zaman zaman rahatsız edenler oldu.ışığı açık yat ve yatağına yakın yerde kuran-ı kerim mutlaka olsun.uyumadan önce nas suresini mutlaka oku.


Kayıtsız Üye
Açıkçası ne kadar doğru bilemem ben mi yaşadım yoksa beynimin oyunumu bilemem. Geceleri karabasan gelmesi bana sorun değildi birkackez kırma olmayacak şekilde karabasan ve kabuslar sesler çığlıklar duymaya başladım , karabasinin geldiği her sırada her kelimemde kulağım çınladı ve uyandıktan sonra acısı devam etti bir gün rüyamda bu duyduğunuz ses kime aittir yazan bir kağıt vardı okuduktan sonra karabasan olayı oldu ve bu sırada kulağımda dayanılmaz bir kadın çığlık sesi tam bitti derken gözüme yine aynı kağıt Geldi ve kadın sıkki işaretledi. Bu olay birkaç ay önce yaşandı ve ben bu işten dün kurtuldum o da şöyle oldu bir gün boyunca aklıma geldikçe sürekli Ayetekürsi okudum ve o gece rüyamda teyzemin evi zannettiğim ancak başka bir evdeydim teyzem ve ben mutfaktayken bir kadın mutfakta çığlık atarak bagiriyordu teyzemle yanına gittigimizde bize saldiracakken teyzem omzundan onu iterek dua okumaya başladı bu sırada ben de kadını ters bir şekilde duvara sabitleyip Ayetelkursi okudum bunun sonunda daha çok çığlık atmaya başladı ve tam kafasının üstünde duran boşluktan bağırarak kaçtı. Faha sonra ruyam bitti. Allahım beni kurtardı binlerce kez şükürler olsun

 


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar ben 31 yaşında bir bay ım. yaklaşık 3 yıl önce eşimle nişanlandık ama nişandan bir kaç ay sonra eşim aşırı sorunlar yaşamaya başladı, yanında birisinin nefes aldığını duymaları, anlık öfke patlamaları, sürekli kaygılı, stresli durumlar, birkaç hoca vs ye gittim muska var boşanmanız için vs dediler, ilk zamanlar pek ihtimal vermedim, bir dönem düzelir gibi oldu ama birgün durduk yere ağlamaya,titremeye başladı intihar etmek istiyorum deyip duruyordu, yanıma oturttum o anda bilinçsiz olarak ihlas, fatiha, nas surelerini içimden ağzımı dahi kıpırdatmadan okudum, 1-2 dk sorna eşim üşümeye başladı gayet sakinlemiş rahatlamıştı ve uykum var dedi yattı uyudu bende bunun üstüne bu konuya odaklandım. açık konuşalım bu işi parasız Allah rızası için kesin çözümle yaparım diyenler yok galiba, olanda 44 lük islamı yaşa geçer diyor, tamamen kurtarırım ama …. TL para isteyenler çoğunlukta. Benim anlam veremediğim Bu ülkede yardım artık tamamen mi para ile yada parasız yardım ediyorum diyerek yarım yamalak yardım edip başından savmakmı ?

Okudunuz mu?  İnsanın içine cin girip zarar verebilir mi?

podpoc
Sanırım benim üzerimde de dişi bir cin etkili oluyor. Artık başka bir açıklamam kalmadı. Hayatım da en yalnız dönemlerim den birini yaşıyorum.


Kayıtsız Üye
Abicim sen en büyük yanlısı onunla iletişime geçerek yapmışsın , bu onlar için seni hayatımda istiyorum demek .
Ondan korkma ne diyorsa tersini yap .
Cinleri yakmak çok tehlikelidir bazen başka bir cini kullanıp cin kabilesini bela edebiliyor .
Allahtan kendini satın al diyeceğim o daha felaket .
Benim başımda üç tane var ve bana aşık olmuşlar , geçenlerdede rüyağımda cin kabilesi gördum ama baş edebiliyorum yıldızım yüksek olduğu için onları def edebiliyorum .


Boş
Allah yardımcı olsun kardeşim , senin en büyük yanlısın onunla iletişime geçmek olmuş , bu da demek oluyorki seni hayatımda istiyorum .
Benimde başımda 3 tane var ama ben onlarla iletişime geçmiyorum ve onlardan korkmuyorum . Allah istemedikten sonra bir şey yapamazlar kalk ve ibadetlerini yapmaya devam et yenilme ona çünkü o seni yesiri altına aldıkça benimser ve bu daha kötü yollara gidebilir ona meydan oku ve onunla iletişime geçmemeye çalış Allah’a sığın …
Allah yardımcın olsun . kuran oku , namaz kıl, tesbih çek , besmeleni çek fatihanı oku bende sana dua edeceğim , şimdi senin derdine çare bulmaya çalışıyorum. Yorumlar geldikçe sana atarım …


Kayıtsız Üye
Kardeş Abdülbaki hazretlerine git ulaş kendisiyle görüş yanındakilerle değil oğlu yada damadında olur ama kesinlikle başkalarıyla irtibata geçme yarım doktor candan yarım hoca imandan eder ben bir yıl menzilde kaldım tecrübe konuşuyor bahsettigim şahıslar islamı yaşıyorlar başkaları gibi vır vır konuşmuyorlar o yüzden Allah da onların dualarını geri çevirmiyor durumunu ona ilet mektupta yazabilirsin tanımada gidebilirsin inşAllah şifa olur


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm bn ankara dan yazıyorum çoğu sabah iç çamaşırımda ıslaklıkla uyanıyorum dişi cin musallatı olduğu büyük ihtimal taşıyor belirtiler uyuyor.


plt103
S.a arkadaşlar aşık cin konusunda bende muzdaribim.Bana da geçen yıl hacamat yaptırdığım bir hoca 7-8 yıllık bir musallat olduğunu açık bir cinin içimde olduğunu söylediğinde inanmayıp dalga geçmiştim içimden ama rukye dinletip hacamat yaparken göğüs kafesimin hemen altına yaptığı hacamata “öyle bir ağrıki ömrümde böyle bir ağrı hissetmedim” kadar.Gittiğini sanmaştık ama 2. rukyemde tekrar içimde olduğu anlaşıldı.Bu hoca güvendiğim salih birisidir yanımda musallata uğramış kaç kişinin içindekini konuşturduğuna şahit oldum.Ama bendekini bir türlü konuşturamadı ve musallatın sebebini öğrenemedik ama bana sorduğu sorulardan aşık cin kanaatine vardı.Hocanın kanaatine göre benim imanım güçlü olduğumdan dolayı konuşturamıyoruz.(Allaha şükür namazlarımı mümkün mertebe kılmaya dikkat ederim ve hadis ve tasavvufla ilgilenirim.)Şöyleki testesteron hormonlarım normal, yaşım da 27 olmasına rağmen 2-3 güne bir r rüyalanmak gibi bir sorunum var,kabuslar ve abuk sabuk rüyalarda cabası.Hocanın bana söylediğine göre bu işi çözmeden evlenmem ve sağlam bir yuva kurmam mümkün değil.Cin beni kızlara kötü gösteriyormuş ve paylaşmak istemiyormuş.Bir bakıma haklı çünkü ne zaman bir kızdan hoşlanıp ciddi düşünmeye karar verdiğimde red teklifi alıyorum.Tabi soruşturmalar sonucu kızların hoşlandığını anlıyorum ama yüz yüze konuşmada ters tepiyor.İnternetten araştırıyorum Salih Memişoğlu gibi hocaları dinliyorum ama bana da bu konuda kesin çözümü anlatacak ya da yardımcı olacak arkadaşlara duacı olurum vesselam.

Okudunuz mu?  Şeyh hüseyin (bapirikal)hz leri

cpuslayer
Aşık cin muhabbetti şeytanın giriş yolunu belli etmemesi için uydurduğu hikayeden başka bir şey değildir. Aksine şeytanlar insana aşık olmayıp nefret ederler. Taaa ki İblis Adem A.s’ a secde etmediğinden beri.
Kuran ne diyor ? ”Şeytanların kime indirileceğini size bildireyim mi? Günahkarlara iftiracı ve yalancılara.”
Hatayı kendinizde arayın. nerde hata yaptığınızı hangi günahı işlediğinizi bulun. Tevbe edin.
Ayrıca Nasuh tevbesi yapın. Bi iznillah bişeyiniz kalmaz.


Kayıtsız Üye
Kendi iradesiyle Allah’a ulaşmayı dilemesi lazım ama tamamen Allah’a kalbi yöneliș olması lazım dilerken(Rad 27 ve Şura 13 Allah ona yöne menü kendisine ulaştırır Kaf 33 Yönelmiş bir kalp ile gelenler diyor Allah bu yüzden kalben yönelerek ulaşmayı dilemek lazım). Bu dileği diledikten sonra Allah onu bit evliyaya ulaştırır o evliya onun sıkıntısını çözer ve o kişi Allah’ın yolundan kendi iradesiyle çıkmadıkça ona büyüde çinde tesir etmez


Chako
Selamun Aleyküm kardeşim öncelikle baştan sona okudum ve arkadaşlarına da zarar verdiği kısma kadar şizofren olduğunu düşündüm ama sen yinede bir piskoloğa gitmeyi düşün ayetel kürsi oku nas felak oku ki bence sen bunları zaten yapmışssındır onun yüzünden hızlıca geçiyorum eyer içindekini öldürmeden çıkarmak istiyosan rukyeciye gidersin (para yada başka türlü bir değer almaksızın) yada evde rukye dinle peygamberimiz size zarar veren malınızı çalan size gözüken cinleri birincide uyarın ikinci sefer yine gelirlerse öldürün buyurmuştur rukye dinlemekten korkma büyük ihtimal dinlemen çok zor olucak seninle uğraşıcak ama kendini zorla ve dinle eyer bulamazsan sana link de atarım ayrıca imam CAFER-İ SADIK ın bize vermiş olduğu bir dua var 2 buçuk sayfalık haftada bir kere okunur ve okuduğun anda bir hafta sana yaklaşamazlar eyer işine yararsa ne mutlu bana ALLAH yardımcın olsun vesselam

Okudunuz mu?  Yusuf Hamedâni Hayatı ve eserleri hakkında geniş bilgiler

yyusuff
selamunaleykum kardeşimm…

6 sorunun cevabı olarakda cinlerle olan zinada bir bahis yoktur 3 sorunun cevabı gibi eğer öyle olmuş olasa rüyada gördugumuz her o tarz rüyalardan soruya tabi tutulurduk 😀

sana önerim sürekli bakara süresini okuman bilmiyorsan aç dinle birde gerçekten bu ilmi bilen birisinden yardım iste
kardeşimde böyle bir olay başına geldi hoca geliyordu kulagına ezan okuyordu birde saffat süresinini yarısına kadar okuodu galiba
ALLAH yar ve yardımcın olsun…selametle


Omer Faruk
Allah mı güçlü RUKYE yapanlar mı güçlü? Allah güçlü diyenler Felak ve Nas surelerini okusunlar ve ALlah’ın emir ve yasaklarına dikkat etsinler hiçbirşey olmaz. RUKYE yapanlar güçlü diyenler ise onlar da dilediğini yapsınlar zaten kaybetmişler onlara diyecek bir şey yok. Allah’a emanet olunuz, ALlah’tan emin olunuz…


Kayıtsız Üye
Salih Memişoğlu, İstanbul Bağcılar’da, güvenilir bir hoca. Ücretli tabii ki. Pek çok cinci hoca, genelde “Dede” dedikleri bir cin kabilesi başı ile hastalara yardım ediyorlar. Bazı hocalarda daha fazla kabile var yardım aldıkları. Cin musallatları da Allah’ın bir imtihanı. Bazı psikiyatristler ve doktorlar da hastalarını Salih Memişoğlu’na gönderiyorlar. Randevulu gitmek gerekiyor, Avrupa’ya filan gidiyor bazen. Çokça tövbe, iyileşme yolunu erken açmak için faydalı olur bence.


Omer Faruk
Hemen pusuda bekleyen cinci hocalar (tabii yolunacak kaz arıyorlar) ve zavallı islamdan haberi olmayan kardeşlerimiz. Cinle evlenme filan olmaz bunların hepsi de fasafiso. İslam’a göre bu tür vesveselerden korunmak için Nas ve Felak suresini okumak, adam gibi namaz kılmak gerekir.

Okudunuz mu?  İsmid Sürme Taşı ve Faydaları

Bu çözüm size yetmiyorsa gidin başka ilahlara tapın belki size onlar yardımcı olurlar. Allah ıslah eylesin, iman nasip etsin…


Kayıtsız Üye
Bazı anlatılanlar gerçek mi yoksa uydurma hikayeler mi anlayamıyorum. Gerçekse anladığım kadarıyla Allah (c.c) yolundan sapmış insanların başına geliyor çoğu zaman (kutlama, içki, cünüplük vb.)
Yani yüce rabbimin haram kıldığı her şeyi yaşıyorsunuz.
Üstelik sarhoş ve cünüp bir halde sızıp kalmışsınız kim bilir kaç namaz vakti geçmiş ki bu haramdır. Ancak hiçbir namaz vaktini kaçırmayacak kadar cünüp kalabilirsiniz.
Bu gibi hayat yaşayanların başlarına böyle şeyler gelmesi çok normal. Aksini beklemeyin daha kötüsü de olabilirdi. Allah (c.c) size ağız vermiş, onu Kur’an-ı Kerim için kullanmak yerine gidip içki için kullanmışsınız. Bir beden vermiş onu Namaz için kullanmak yerine kutlama için kullanmışsınız. Her bir parçanızı adeta harama sürüklenmek için kullanmışsınız. Zaten bildiğim kadarıyla cinler cünüp insanlara daha çok musallat olurlar.
Allah (c.c) yine de yardımcınız olsun gerçekse. Ama gerçekten dinini yaşayan insanların başına geldiğini zannetmiyorum. Her şeyi en iyi bilen ve gören yüce rabbimdir 🙂
Bu durumlardan utanınız ve kaçınınız.


Kayıtsız Üye
Ya inanmayın şöyle saçmalıklara arkadaşın Anlattığı olayın yarısı filmden alınma yarısında kendi kafasında oluşan psikolojik sorunlar bence sen bir psikologa git dostum manik depresif gibisin


Kayıtsız Üye
Ya tövbe tövbe azımı bozduracaktın neredeyse ataist olduğunu anladık tamam git saçmalıklarınla yaşa ama son nefesinde azraili gorunce tövbe işe yaramıyor git tövbe et Allah’a peygamberlerine kitaplarına meleklerini kadere hayır ve şerrin Allahtan olduğuna ahiret gününe iman et yada ahirette Allah’a isyan ve küfürde inkarcıların ve inkârda inat edenlerin gireceği o azgın ateşi olan cehenneme gireceğin günü bekle …


Kayıtsız Üye
kardeşim “Bir dişi cin tarafından yaşadıklarım” bu şeytan musallatı sadece adem oğlu ile oyun oynuyor, erol tangutun ücretsiz tevbe kitabı var onu indir ve sesli bir şekilde el açarak kitaptan okuyarak kalben tevbe et, tevbe ederken el parmaklarında oynama kusma isteği sırtında ayaklarında kasılmalar olabilir sen yinede bırakma tevbeyi düzelme olmazsa buradan yaz.

Okudunuz mu?  Şeytanın Özellikleri

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar herkes o duayı bu süreyi oku diye tavsiye etmişsiniz de ben eminim ki bu musallatı yaşayan kardeşimiz bunları çok okumuştur.bilirsiniz ki hz Eyyub a.ş peygamber olduğu halde şeytanın azabına uğramıştır yani her şeyde bir hikmet olduğu içindir ki imtihan sebebi olduğu için zamanı gelene kadar hiç önlem fayda etmiyor.kardeşimizin yazısını okurken kendi yaşadıklarımı okudum gibi oldum.ben en yoğun olarak 5 yıldır bu zulmü yaşıyorum ve hiç boyun eğmeye de niyetim yok Allah ın izniyle.gerçekten çok zor bir durum. fazla uzatmadan benimde size tavsiyem halinize çok şükredin ve ibadetlerinizi çokça daha çokça eda edin çünkü başınıza böyle bir musallat gelince çok özlersiniz rahatça ibadet edebildiğiniz günleri.keşke bu durumdan kurtulsam da ayaklarım şişene kadar namaz kılabilsem.
Sağlıcakla


Kayıtsız Üye
Kardeşim yapacağın ilk iş farkında olmadan günah işlediğin için tevbe etmendir. O abi denen şahsın cinleri yönetme gibi bir gücü olduğuna inanarak onun günahlarını yüklendin. Allah ancak şeytanları günahkarların üzerine indirir. Sana tavsiye bilerek ve bilmeyerek işlediğin bütün günahlar için tevbe et. Eğer bir tarikat içerisinde isen rabıta yaparken şirke girmediğine emin ol. Allah sabredenlerle beraberdir. Emin ol ki başımıza ne geliyorsa işledklerimizden ötürüdür. Tek çare tevbedir. Kaldı ki muskaya güvenmen bile seni şirke kadar götürür. Aç ellerini ve musallat olan şeytandan Allah’a sığınarak tevbeni yap. Cincilerden şundan bundan uzak dur. Müslüman cinler zaten insanla muhattap olmaz. O bahsettiğin işin erbabı kişileri de boş ver. Allah her şeye güç yettiririr. Allah şifa versin kardeşim.


Omer Faruk
Allah müslümanlara ve mekkeli müşriklere sırf bu APTAL ŞEYLERE inanmamaları için CİN suresini indirmiş. Ama yine insanlar bunlara inanmakta ısrar ediyorlar. Allah’a inanıyorsanız, Allah’ın kitabını okuyun. Allah’a inanmıyorsanız Allah adına uyduruk şeyler yazmayın.


dişi cin, dişi cin isimleri, erkeğe musallat olan dişi cin

Bu kategoride yer alan Cin yakma başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir dişi cin tarafından yaşadıklarım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.