Anasayfa
28 Kasım 2023, 17:24
sizden2
Abone

Bu yaşadıklarım bir vesvese midir?

Bu yaşadıklarım bir vesvese midir?

Emil
Selamun Aleykum kardeşlerim benim çok kötü bir sorunum var, çocuklukdan 20 yasima kadar psikolojik problemlerim var di hep banyoda çok kalirdim,ellerimi çok yikardir mikrob bulaşdi deye, bir seyi tekrar yapardim, yolda yururken arkama bakarak gezerdim, ve evdeki işiklari o kadar açip kapadirdimki ailem bana delimisin ne yapiyorsun diye kiziyorlardi, 20 yaşimda ben çok kötü bir strese girdim, Yüce Rabbime Allah’a dua ediyordum, sonra içimden haşa tövbe küfler inkarlar çirkin duşunceler ve ben bir azda strese girerek umutsuzluka kapandim titreyerek 4 ay boyunca boğusdum sonra bunun vesvese obsesif kompulsiv hastalik oldugunu bir siteden öyrendim ve rahatlamişdim bir azda araştiriyim derken, bir sitede bed dua etmek çok kötü şey oldugunu yaziyordu, kardeslerim çok korkuyorum nolur akil fikir verin, şimdi ben haşa her kese bütün insanlara, haşa tövbe tabiata, haşa tövbe hayvanlara her kese haşa beddua ediyorum içimden sonra çok korkuyorum insanların yuzüne bakamiyorum haşa içimden beddua ediyorum hatta haşa tövbe anneme kardesimede ediyorum, kardeşlerim yemek yiyemiyorum, yemek yediyimde haşa tövbe yemekede beddua ediyorum çok çilmazdayim kardeşlerim Allahdan çok korkuyorum beni aff etmez deye, bütün insanların haqqina tabiyatin hatta hayvanlarin haqqina qirdim deye benden Ahiret gununde davaci olular deye, kardeşlerim bu da vesvesemidir, okb midir yoksa haşa benmi yapiyorum, Hocam Allah beni aff edermi, ne yapayim çok çaresisiz keşke çoçuklugumdaki takintilarim olsada bunlar olmasa ben kimseye kötü söz demeyen her kese gülerek davranan neden içimden haşa tövbe beddua ediyorum, bütün ammelerim boşuna gidiyor iyilik yapdigimda bile haşa tövbe beddua ediyorum, kendime bile haşa tövbe beddua ediyorum, Hocam nolur bana akil fikir verin.Allah sizden razı olsun kardeslerim önceden tesekurler.

Okudunuz mu?  Namazdan sonra elinin kanadığını görmek

Selamun Aleykum kardeşlerim nolur cevap yazin bu bir vesvesemidir boyle durum yasayan olmuşmudur çildiricam artik ne yapayim akil fikir verin nolur.


Cevap: Bu bir vesvesmidir

Kayıtsız Üye
Allah’tan Şafi ismine hurmeten şifa iste bolca dua et. Eğer bu yaptıklarını elinden gelmeden istemeyerek yapıyorsan üzülme. Sabırlı ol. Bunların yanında doktorlardan tedavi almayı eksik etme. İnşAllah huzur bulursun.

Okudunuz mu?  Ne yaptıysam namaz kılmayı öğrenemedim bu yaşa geldim yardım

Cevap: Bu yaşadıklarım bir vesvese midir?

Şema
Bu yaşadıklarırn hepsi şeytanın fısıltılarıdır.
Çokça zikret
Allah’ı zikreden kimseler şeytanın bütün düzenlerini – vesveseleri bertaraf ederek Allah’ın rızasını kazanmak için orada toplandıklarına göre, onların Allah katındaki yeri ve değeri çok üstündür.


Cevap: Bu yaşadıklarım bir vesvese midir?

Emil
Çok sagolun kardeşlrim cevapladiniz için ben yemek yeyemez oldum su içemez oldum annemin kardeşimin yüzüne bakamiyorum televizon izleyemiyorum kendime aynada bakamiyorum. Uyudugumda bazen ruyalarim karişiyor sabah ayildigimdan akşama kadar haşa tövbe beddua ediyorum bittim ben kendime gelemiyorum her kese neden haşa beddua ediyorum çok günahkar kötü insanim ben.

Okudunuz mu?  Kul hakkını çok takıntı yapıyorum

Kayıtsız Üye
Emil kardeşim aleykümselam. Aynı hastalık bende de var ne yaşadığını çok iyi anlıyorum. Rabbimden tez zamanda şifa diliyorum. Öncelikle psikolojik destek almalısın. Dine yönel. İçinden küfürler ede ede namaz kılacaksın. Ama pes etme. Sana inat yapıcam de. Ellerini yıkarken sende gıcırdayana kadar yıkıyor musun bilmem besmele çek elini yıka. Sürekli abdestli dolaş. Sürekli bişeylerle uğraş emin ol iki üç aya hafifleyecek . Ben öyle oldum. Allah’a emanet ol

Okudunuz mu?  Ben namaz kılmak istiyorum ama cehennemde yanmamak için kılıyorum Böyle Düşünmem Günah Mı

taat
Ankarada HACI BAYRAM VELİ TÜRBESİNİN ORDA BİR PSİKOLOK doktor var . kendisinin ayrıca EVLİYA

BİRİ olduğunu söylediler. oraya gidebilir misin.


Emil
Selamun Aleykum evet bende ellerimi yikadigimda aklima haşa beddua geliyor ve haşa bedduanin en kötüsü ve bende haşa tövbe herkese ve her şeye beddua ediyorum sonra çok korkuyorum ben nasıl kötü pis insanim deye hata haşa tövbe yediyim yemede tövbe Estağfurullah beddua ediyorum takildikca arti bu durum şimdi umursamamaya çalisiyorum ama insanlari gorduyumde aklima geliyor yine başliyorum haşa tövbe beddua etmeye, aff edersiniz sizide rahatsiz ediyorum. Yok kardeşim malesef ben gelemem ben Ankarada oturmuyorum çok tesekurler yazdigin için.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek

Emil
Selamun Aleykum Hocam bu içimdeki beddualar beni bitiriyor yasayamiyorum kendimi beddua gibi his ediyorum kendime gelemiyorum.


vesvese, akıldan geçen beddua, Beddua istemeden

Bu kategoride yer alan Öğrenmek amaçlı cinsel içerikli şeyler izlemek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bu yaşadıklarım bir vesvese midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.