Anasayfa
7 Mayıs 2022, 18:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kulak kesilmesi

Rüyada kulak kesilmesi

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm;

Rüyamda kardeşimin kulağını kestim, kulağı elimde kaldı.Çok üzüldüm filan daha sonra ona ayakkabı alıyordum.


Cevap: Rüyada kulak kesilmesi

Ecrinim

Ve aleykumusselam ve rahmetullah,
KULAK

Kulak görmek evlat, mal ve rütbeye yorumlanır. Bazen kulak, ilim, akıl, din ve kendisiyle iftihar edilen evlad ve akrabaya alamettir. Kulak, işitmektir. Kim kulağının büyüdüğünü ve güzelleştiğini, yahut ondan nur çıktığını veya girdiğini görse, hidayet ve Allah Teala’ya itaatine ve emirlerini kabul etmesine işarettir.

Rüyada kulağının çok olduğunu görmek, çeşitli ilim dallarına yahut rüyayı gören kimsenin bir halde sabit kalmamasına işarettir.

Kulağını, hayvanattan birisinin kulağı gibi olduğunu görenin rütbesi elinden gider ve ona olan hürmet azalır, yahut anlayışı az olur.

Kulaklarının yerinde iki göz olduğunu gören kimse kör olur ve önceden gözüyle gördeği şeyleri kulağıyla işitir.

Rüyada kendisinin veya başkasının kulağından kir çıkardığını gören kimseye hainlerin yapacakları hileye mani olacak ve zararlarını giderecek bir yardım

y apılır.

Bir kimsenin rüyada kulağını kir ve iltihaptan temizlemesi, bazı yerlerden gelecek sevindirici haberlere işarettir.

Rüyada kulağının kesildiğini görmek, kadın akrabadan birinin ölmesine veya ayrılmasına yorulur.

Kulağının büyüdüğünü görmek, doğru sözler işitmeye ve dürüst bir insan olmaya işarettir.

Kulağının küçüldüğünü görmek, işitilecek fena sözlere ve gerçekleri dinlememeye işarettir.


Cevap: Rüyada kulak kesilmesi

Kayıtsız Üye
arkadaşlar ben rüyamda bir akrabamın kulaklarını kestiğini gördüm kanda aktı kulaklarından ama yarısını bağıra ağlaya kulaklarını kestiler yorumlarınızı bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada horozlar görmek

arifselim
Kulak kesilmesi akrabalardan birisinin hanımından ayrılmasına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bebeğime yemek yedirttim sonra önlüğünü cikaramayinca kulagini ikiye kestim kopmadı kanamadı ama korktum


arifselim
Rüyada kulak kesilmesi eğer evliyse eşi ile sorunlar yaşamaya veya akrabalardan birisinin hanımından boşanmasına tabir edilmiştir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda oğlumun kulağını tuttum kulağı elımde kaldı bırden uyandım acaba nedır


arifselim
Genellikle bu tür rüyalar alınacak sevinçli ve güzel haberlere tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Bende rüyamda kulak memelerımımın
koptugunu gördüm sızce anlamı ne


arifselim
Merhabalar kardeşim. Kulak genel manada hayırlı bir habere uzun zamandır beklenen ve duymayı istediğiniz sevinçli bir olaya işarettir. Ancak kulak memelerinin kesilmesi olumlu değildir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selam Abi. Ben rüyamda karabağda vuruşuyordum bir kaç erməniyi öldürdüm sonra benim kursunum bitdiğinde beni esir aldılar. Ben şehadet getirdim .Diz çöktürüb önce kulağımı sonra başımı kesdiler. Bunun yorumun edin zahmet olmasa?

Səlam . Ben rüyamda karabağda vuruşuyordum bir kaç ermeniyi öldürenden sonra məni esir aldılar. Sonra mən şehadet getirdim. Beni diz üstə çöktürüb önce kulağımı sonra benim başımı kesdiler. Bunun yorumunu yapın zahmet olmazsa??


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişinin tüm arzu ve istekleri gerçek olur ve her konuda talihli, güzel bir dönem geçirir. Maddi manada da bol ve bereketli bir döneme alamet eden hayırlı bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kedinin yandığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleküm,rüyamda kendi kulaklarımı kalabalık bir yerde kesiyorum canım hiç acimiyor kulaklarımı önümdeki masanın üzerine koyuyorum kanda göremiyorum ve gelip görmek isteyenlere de göstermiyorum. Bu rüyanın yorumu nedir?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sadece senin alacağın bir habere işaret etmektedir. Bu haberi başkalarından gizleyeceğine ve öğrenmek isteyenlere de anlatmayacağına yorumlanır. Çünkü kulak haber almak manasındadır ve saklamak göstermemek ise aynı manaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm ben rüyamda akrabalarımı dedemi babaannemi ve babamı gördüm. Tek Babam beni otobüse bindirdi ve yolculuğa çıktım. Yolculuktan sonra kendimi dedemlerin evinde kulağım kesik bir şekilde gördüm. Sonra doktor kulağını yerine dikeceğiz dedi elinde şırıngayla geldi şırınganın içinde ilaç vardı ben korkudan ve heyecandan titreyerek yatağa yattım. Yanımda saat vardı ameliyat vakti için geri sayıyordu daha çabuk geçsin diye saatle oynadım ve geri sayma süresi uzadı 5 iken 175 e çıktı (rakamları gördüm) . Belki saçma bir rüya ama yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. İlk olarak mutlu bir şekilde uzun bir yolculuğa çıkmaya ve daha sonra sevinçli haber almaya tabir edilir. Kulağın kesik olması ve dikilmek istenmesi bir müjdenin alınması anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Ramazan ayında görülen rüyalar

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda kulagımın koptugunu gördüm ve elime almış bakıyordum tekrar yerine takacaktım hiçbirşey olmamış gibi normal bir şekilde gülümsüyordum.yorumu nedir acaba


arifselim
Rüyada kulak görmek, gerçekte olduğu gibi haber almak ve bazı konuları öğrenmek manasındadır. Bazı konuları önemsemeyeceğine ve bundan dolayı huzurlu olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimin bir kulağını kestim ama kan akmadı daha sonra diğer kulağını da kesmemi söyledi bende kesmeye çalıştım fakat burayı nasıl kesicem diyerek kesmekten vazgeçtim.


arifselim
Rüyada kulak haber anlamına gelir. Kulağın kesilmesi ile eş dost ve yakınlarından bazı haber ve olayları gizlemek manasında tabir edilmiştir. Bu şekilde görülen en doğru yorumlar ise ancak gören kimsenin durumuna bakılarak yapılan yorumlardır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda iki tane insanin tartistgini snrada birinin daha fazla ofkesine hakim olamayip dgerinin tek kulagini kestigini gördüm elindeki bicakla ve hiç kan gelmedi snradan çok az azar azar gelmeye basliyordu yorumlarmiainz


arifselim
Rüyada kavga edenleri görmek tersi ile yorumlanır ve olumludur, kulak kesilmesi ise gelecek olan bir habere işaret eder. Ancak Allah’tan hayırlı olanını dilemeni tavsiye edebilirim. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Eltim rüyasında benim kendi kocamın kulagini kestiğimi görmüş ve benim kocam beni amcasina şikayet ediyormuş ne anlama geliyor lütfen yazin

Okudunuz mu?  Rüya (Uyku sırasında aynen uyanıkmış gibi çeşitli olayların yaşanması hafi, düş)

arifselim
Bu rüya tam olarak yorumu için ancak sizi tanıyan birisi yorumlayabilir. Ancak genel bir manada eşine vereceğin önemli bir haber olacağına tabir edilebilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski bir tanıdiğim kişiyi gördüm çok kötü bir haldeydi ve benim yüzümden öyle olduğunu kardeşim söylüyordu gözlerinin içi çok kötü olmuştu ve bana baktıkça gözleri doluyordu bende üzülmesini istemediğim için yakın davranıyordum ondan sonra bana kuşağının katıldığını söyledi bende karşısana dedim sonra elimi uzatip kulağını kaşirken orta kısmının kesilmiş ve iyileşmiş halde olduğunu gördüm çok kötü oldum belli etmeden elimi çektim


arifselim
Sormuş olduğun soruda ‘sonra bana kuşağının katıldığını söyledi’ derken ne demek istediğin hiç anlaşılmıyor. Genel olarak böyle bir rüya ancak kişiye özel bir şekilde yorumlanırsa doğru olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben evliyim ama çocuğumuz olmuyor rüyada ise çocuğum var kulağı kesik içini bile gördüm sonra sık diktrmeye gidecektim birden dikildi aynı şekil de bacağımda 3 tane sivilce ucuk tarzı yara çıktı ama içi mikroplu temizlerken biri hafifti diğerinde kemigime2 kadar gördüm sanki yaktı eridi diğerini ise biri temizledi iğneyle iple temizledi


arifselim
Rüyada bu şekilde kulak görmek, işiteceğin güzel bir haber anlamında kabul edilir. Diğer kısmı da hayırlıdır ve üzüntünün geçmesi ile sevineceğin gelişmelerin yaşanacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya yorumu: rüyada ölmüş annemi yaşıyor ve poğaça yerken görüyorum

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda şehirden uzak bir yerdeymişiz ailecek sonra kardeşimin kulağının kesildiğini gördüm ama çok kan akmıyordu onu hastaneye yetiştirmeye çalışıyorduk nedir acaba manası


arifselim
Merhaba. Bu rüya çevrenizde dönen dedikodulara, etrafta hakkınızda konuşan ve laf getirip götüren kimselerin varlığı anlamında kabul edilir. Bunun dışında özel bir yorum yapabilmek için ancak kişinin durumu bilinerek yapılabilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Aslı Akdemir
Rüyada arkadaşlarımla bir sınava girecektik. 3 kişiydik ve bu sınava girmek için birinin kulağını yemek şarttı. En yakın arkadaşım kulağını kesip bana uzattı yanındaki diğer arkadaşımda aslı gözünü kapat ve ye ben öyle yaptım dedi. Bende ağzıma aldığım gibi yuttum. Sonra çok kötü mide bulantıları oldu. Ailemle arabaya binip bir yerlere gidiyodum. Rüyamın tabirini öğrenebilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim


arifselim
Bu rüya başkası hakkında konuşmaya ve bazı kötü haberleri işitmeye alamet edilir. Genellikle bir haber almaya yada kötü bir haberin yayılmasına bir vesile olmak olarak yorumlanır. Daima rüyanın hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda eşim benden kollarını ve kulaklarını kesmemi istiyor ve bende iki kolunu iki kulagını kesiyorum sonra üzüntü içine girip hemen hastahaneye götürüyorum doktorlarla görüşüyorum ve bana yeniden dikebiliceklerini söylüyorlar tabiri nedir rüyamın şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  İstiharede asker görmek

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin yapacağı çok ciddi hatalara ve vereceği yanlış kararlar neticesinde büyük sorunlar ve tartışmalar yaşanacağı anlamında yorumlanır. Evlilik ilişkilerini çok olumsuz etkileyecek ve güven kaybına neden olacak olayların meydana geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb.Ben de rüyamda esimin baska bir kadinla ilgilendigini(arkadaşinin esi),bunun için tartistigimizi ve tartisirken esimin kulagini parca parca kopardigimi gördüm.Fakat parcalar elimde degildi.Yorumu nedir acaba?Simdiden teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. İşitilecek olan kötü ve üzücü bir haber anlamındadır. Bazı yorumculara göre tersi olarak ve eşlerin arasında muhabbetin artacağına tabir etmişlerdir. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve Sen yinede hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda elimde ayağımda ve kulağımda kıllar çıkmıştı.elimdekini ve ayağımdaki kılları makasla kestik ama kulağımdaki kılları kesmek yerine kulağımı kestiler. Sonra da kulağımı yemeye başladılar. Bunun tabiri nedir hocam.


arifselim
Maalesef bu rüyayı tabir edemiyoruz. Bunun bir yorumu olabilir eğer imkanın varsa yüzyüze anlatabileceğin ve yorum alabileceğin birine başvurmanı tavsiye ederim.


Ali YILDIRIM
Selamın aleyküm güzel kardeşim..
Ben rüyamda kulağımın oluk arkadaşım olan bir bayan tarafından kesildiğini ve onun ailesiyle aynı evde olduğumu artı annem babam abim ile kendimi hastanede tedavi edilmek için gittiğimi ve oradan kaçıp o bayanın evine gidi ona sarıldıktan sonra acil hastaneye tekrar gidip acil serviste tedavi edildiğimi gördüm manası nedir acaba…

Okudunuz mu?  Rüyada sakalının döküldüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya bir çok anlamlar ifade edebilir bunun için en doğrusu ancak sana özel yorumlanırsa iyi ve isabetli olabilir. Genel olarak işitilecek ve onunla uğraşarak zamanını harcayacağın bir haber manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annemin kafasına dolap düşmüş ama kafasında pek bişi olmamasına rağmen kulağının ucundan kesilmiş olduğunu gördüm kan falan yoktu sadece kulağının ucundan yoktu nedir acaba teşekkür


arifselim
Ciddi bir çok sorunları ve engelleri atlatacağına ve geçiştireceğine işaret olarak yorumlanır. Ayrıca tehlikenin eşiğinden dönmeye ve kurtulmaya da tabir edilmiştir. Hayırlı bir rüyadır ve sizinde hayırlısını dilemeniz gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda karımı bir arkadaşımla konuşurken gördüm nedenini dahi bilmeden atıldım arkadaşım yöresel bir konu hakkinda yardım istedik dedi ben bunun muhatabı benim falan demeye kalmadı başka bir arkadaşım geldi bana bildigin gibi deil filan dedi sen karışma bu konuya uzak dur dedim bana saldırdı bende kulağını tuttum keserim dedim bıraktım bir daha saldırdı yine kulağını aldım kaşık gibi biseyle kesmeye çalıştım kesilmedi keSerim dedim yine bıraktım yine saldırdı yine yakaladim karimla konuşan arkadaşım bıçak uzattı kulağını kestim ağzına soktum boğuldu öldü döndüm öldürdüm dedim baktım cesed kımıldamaya can çekişmeye başladı yavaş yavaş öldü

Okudunuz mu?  Rüyada akvaryum ve balık görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Senin ya da etrafındaki insanların sonucundan etkileneceğin dedikoduya, söylentiye maruz kalmana, ya da eleştirilecek davranışlarda bulunarak insanların bunun hakkında konuşmalarına şeklinde tabir edilir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allahtır.


mystique
iyi akşamlar. gerçekte bekar olamama rağmen rüyada kendimi evli olarak görüyorum. eşimle ilgili bir sorun oldu. bu sorun karşısında yanımdaki adamdan sağ kulağımın bir kısmını kesmesini istedim. oda bıçağı alığ nerdeyse kulağımın yarısını kesti. keserken pişman olup vazgeçtiğimi hissettim. hatta o kadar acıdı ki acısından bağırıyordum.ama yarısını kesmişti. ama çok tuhaftır nerdeyse hiç kan gelmedi. ondan sonra kesilen parçayı yerine koymaya çalıştım dikmeden. kısa bir süre sonra o parça kendiliğinden yerine oturdu ama iz vardı hala.
teşekkürler


Tohat
Hayırlı akşamlar. Çalışmaların konusunda umduğunu en iyi şekilde bulacağına, aldığın başarılar neticesinde herkesin aradığı kriterlere sahip biri olacağına delalet ettiği gibi sevineceğin müjdeli bir haber almaya da işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Betül ş
Selamün aleyküm . Öncelikle ben rüyamda kulağımın kesildiğini gördüm ve herkes artık kulağın gitti derken benim aklıma dokuların 6 saat falan korunması gerektiği geliyor ve kulağımı buzlayıp saklayarak hastaneye getiriyorum ve sonrasında dikiliyor . Ama diyorum inşAllah kenarında izler belli olmaz kesildiği belli olmaz diyorum yorumlarsanız sevinirim . Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada koyun derisi yüzmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hoşuna gitmeyecek alacağın bir haber ile sarsılmana, bu haberin etkisinde kalarak seni derinden etkilemesine, rüyanda kulağın tedavi ettirdiğini görmüş olman ise bu haber ile birlikte meydana gelen durumları geride bırakarak rahatlamana delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Minee
Merhaba.Babam bana çok sinirliydi.Kötü kötü bakıyordu.Sonra biri bıçak verdi eline.Kulaklarımı tuttuğu gibi yarısını kesti.Çok acımıştı ama kanamadı.Çok bağırdım.Sonra ben gezmeye gidiyodum gittiğim yerde aynaya bakıyodum.Ve hiç kesilmis gibi değildi.Sonra uyandım birden.


Tohat
Merhaba. Duyacağın bazı duyumların veya karşına çıkan kimselerin sandığın gibi olmadığını, farklı bir gözle baktığın zaman lehine olaylar olduğunu ve dost olarak vakit geçirebileceğin kişiler olduğunu fark edeceksin. Bazı durumlar göründüğü gibi olmadığını ifade eden ve bu konuda tecrübe edinmeni sağlayacak olan bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar… rüyamda eşim ve ben bir de iki arkadaşımızı görüyorum. Arkadaşlarımızdan erkek olanının elinde bir tepsi içinde düğününümüzde takılan takılar var. Bi anda eşime korkarak bağırmaya başlıyorum kuşağına bir şey oluyor diye. Kuşağım bir anda büyüyor nerdeyse yüzümün yarısı haline geliyor. Ve bir anda kuşağım ortasından ikiye yatay bir şekilde ayrılıyor. Kuşağın kesildi diye eşime ağlayarak bağırıyorum. Bu arada arkadaşımızın elinde olan takılar benim elime geçmiş fakat ben kulağım için ağlarken takıları düşürdüğümü fark ediyorum. Bütün altınlar dağılmış toprağın üzerine dökülmüş. Eşime bir tane bileziği gösterip onları toplaması gerektiğini söylüyorum rüya bitiyor. Biz evleneli henüz 1 ay olmadı. Eşimle ya da ailesiyle bir sıkıntı bir problemimiz yok. Bundan 5 ay öncesinde kulağımdan küçük bir operasyon geçirdim. Bundan mi etkilendim acaba? Bu rüyayı çok merak ettim . Yorumlamanızı rica ediyorum….

Okudunuz mu?  Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek

Tohat
Merhabalar. Gördüklerin olaydan etkilenmiş olman da ihtimal üzeredir. Fakat böyle bir rüyanın yorumu mevcuttur. İki tür tabiri vardır. İlki kişinin hal durumuna göre tabir edilir. Eğer kişi çeresindekilerin tavsiye ve öğütlerine aldırış etmeyip duymazdan geliyorsa bu huyunu değiştirmesi gerektiğine işarettir. Öte yandan ailenin kalabalık olmasına bir evlat sahibi olmaya da işaret eder. Allah doğrusunu bilendir.


rüyada kulak kesilmesi, rüyada kulak kesmek, rüyada kulağının kesildiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada arapça Allah yazısı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kulak kesilmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.