Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada akvaryum ve balık görmek

Rüyada akvaryum ve balık görmek

Kayıtsız Üye
Bu sabah rüyamda yengemlerin evindeydik.sadece yengem ben ve amcam vardı ne alakaysa akvaryum yatagın üzerindeydi.içinde çeşitli canlı renklerde bir sürü balık vardı.en dikkatimi çekense kelebek şeklindeki pembe balık.ben pembe balığa bakarken akvaryum bian elmden kaydı veyana doğru biraz döküldü.ama hemen kaldırdım ve akvaryumun içindeki suyun yarısı duruyodu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler….


Muhasibi
Bir Akvaryum içinde muhtelif cinste balıklar görmek, değişik meslek ve meşrepteki insanların belli bir amaç için bir araya gelmelerine, Akvaryumda iki balık görmek bir işte birlik olan iki kimseye, Ağzı açık balık görmek hürriyetinin geçici olarak kısıtllanmasına delalet eder.

Okudunuz mu?  Sevgili için istihare yapmak

İçi balık dolu bir Akvaryum, büyük bir bolluk, zenginliktir.

Rüyada akvaryum görmek, eşinizin ve dostlarınızın desteğinden mahrum kalacağınıza ve kısmetsizlikle mücadele edeceğinize işarettir

Balık tabiri
Rüya Tabiri:Rüyada Balık görmek (İmam Nablusi) Rüyada sayısı bilinen balık, kadınlara, sayılı bilinmeyip çok olanlar ise ganimetten elde edilen mala delalet ederBir kimse, rüyada deniz ve nehirde toplanmış büyük ye taze balıklan istediği gibi çıkardığını veya yediğini yahut taksim ettiğini görse, denizden çıkardığı balıkların miktarı kadar ganimet malına kavuşur ve o malı rüyada yediği veya taksim ettiği yahut yığdığı şekilde sarfeder Büyük balık melikin veziridir Çünkü deniz melikle balıklar da askeri ile tabir edilirRüyada görülen balık, diri ve taze ise bakire bir cariyedir Rüyada görülen çok balık kötü ganimet ve alması ve hesabından korktuğu melik tarafından gelecek çok maldırRüyada kuyudan balık avladığını gören kimse, Lût kavminin inlini işler veya bir kimsenin hizmetçisinin peşine düşer Nasıl görülürse görülsün bulanık suda balık avlamayı görmede hayır yokturSuda balık avladığını gören kimse, ferahlanacağı bir sözü işitirBüyük bir balık avladığını görmek, fayda ve hayra, küçük balık avladığını gören kimsenin de zevk ve menfaatinin gitmesine delalet eder Derisi yumuşak olan balık, birisim aldatmak isteyen için hayra delalet eder O şahıs işini gizli tutar ve halkın malım hile ile ahr Bu rüya diğer insanlar hakkında iş ve maksatlarının düğümlenmesine, gecikmesine ve işlerinde tembellik ve gevşeklik göstermeye delalet eder

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü okumak

Cevap: Rüyada akvaryum ve balık görmek

Misafir
akvaryumda ölmüş balık görmek


Cevap: Rüyada akvaryum ve balık görmek

Kayıtsız Üye
rüyama akvaryumumdaki balıklarn bir ikisi ölmüş diğer balıklarda onların gözlerini yemişler. yorumunuz için teşeürler


Kayıtsız Üye
Uykuda içi balık dolu akvaryum gördüm.Çok hoşuma gitdi.Amma neyese dokundum ve su taşmaya başladı.Akvaryumun sahibi ise kadındı ve bunu görüp çok ağladı. Ben yapdığım yanlışı düzeltdim.bu ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada istediğini görmek için ne yapmalı

arifselim
Bu rüya bereket ve bolluğa tabir edilir. Sahip olacağınız zenginlikten dolayı yaşayacağınız rahat bir ömre işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam selamün aleyküm. Rüyamda büyük bir akvaryum gördüm içinde birçok balık vardı. Akvaryum su damlatıyo. Vatozun biri halıya düşmüş akvaryumdan ama saydam bir renkte. Akvaryumda farklı, yere düşünce rengi saydamlaşmış. Bir iki balık daha düşüyo gene onlarda saydamlaşıyo. Bende babamı çağrıyorum yardım etsin diye ama konuşmadan gidiyo. Bi başkası geliyor yapmak için bu arada oda karanlık sadece akvaryumun ışığı var. Yapan kişi bişeyler yapıyo birden akvaryumun ışığıda gidiyo sesler gelmeye başlıyo balıklara bişey oldu sanıyorum bikaç saniye sonra akvaryumun içi güzelleşiyo balıklar yerinde hiçbi sorunu kalmıyo etraf aydınlanıyo. Bunun tabiri nedir hocam?

Okudunuz mu?  İstiharede sıkıntılı uyanmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en açık yorumu, rüya sahibi kişinin bolluğa ve zenginliğe sahip olacağına delalet eder. Özellikle de ailece elde edilecek olan bolluğun ömür boyu sürmesi manasında tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iyi gunler rüyamda annem babam bana akvaryum almis içinde iki tane balik var okula goturecektim okula gittim orda kavga cikti ben baska yere gittim ve ilgilenmedigim içinde akvaryumun suyu kirlendi baliklar oldu biri bana akvaryumda baliklari kurtarmak için yardim ediyordu ve baliklari cikarib bicakla gozlerini falan cikariyordu ve akvaryumda iki balikdan sonra bir tane buyuk balikta vardi oda olmustu ne anlama geliyor bu yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada korkup Allah demek ne anlama gelir

arifselim
İyi günler. Olmuştu mu yoksa ölmüştü mü demek istediğin hiç belli değil. Lütfen soruları sorarken doğru kelimeler kullanalım.

Akvaryum, balık ve okul görülmesi hayırlıdır. Balıklar ölmüş olsalar bile bolluk, kazanç ve bereket elde etmeye işarettir. Suyun kirlenmesi ise olumlu değildir ve helal ile harama dikkat etmen gerektiğine bir işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birini akan bir suya kapılmış olarak görmek ve birinin onu kurtarması

Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda orta boylarda bir akvaryum gördüm içinde 44 tane küçük balık lar vardı bir tanesini bana gösterip bak bu senin balığın dediler balığın üstü kırmızı alt tarafı beyaz dı bir yorum yapabilirmisiniz bu rüyaya


arifselim
Merhaba. Bir çok yorumu olan bir rüyadır ama hepsi de bolluğa, berekete ve zenginliğe işaret eder. Bu rüya aynı zamanda aileden gelecek olan ve ömür boyu sürecek bir zenginliğe veya bir mirasa yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sakal kesmek kestiğini görmek

rüyada akvaryumda balık görmek, rüyada akvaryum görmek, rüyada akvaryum içinde balık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada alevi arkadaş görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada akvaryum ve balık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.