Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:41
missa09
Abone

Balık yedikten sonra süt içilir mi?

Balık yedikten sonra süt içilir mi?

Kayıtsız Üye
balık yedikten sonra süt içilir mi içilmez mi


Cevap: Balık yedikten sonra süt içilir mi?

Sosyal Doku
< balık yedikten sonra süt içilir mi içilmez mi >
balık yedikten sonra neden süt içme gereksimi duyuyorsunuz anlam veremedim..herkes balıkla ayran içilirmi diye sorar siz süt dediniz

Okudunuz mu?  Cinler bize rüya gösterir mi

balık taze ise yanında ayran içilir ben içiyorum…

süt; balık taze ise balık yedikten belli bir saat sonra süt içilir eğer tazeliği bilinemiyorsa dikkat etmek gerek en az 8 saat geçtikten sonra sütünüzü afyetle içiniz..


Yorum: Balık yedikten sonra süt içilir mi?

Kayıtsız Üye
Aslinda balik yedikten sonra kimse süt içmek için uğraşmıyor. Ben niye bu konuyu araştırıyorum mesela! Eşim hamile günlük öğünlerde süt tüketiyor. Balık yemesi lazım onun için bu konuyu araştırıyorum. Bilginiz benim için yetti. "8 saat geçmesi…" teşekkürler bilgi paylaşımı için. Iyi günler🤗

Okudunuz mu?  Necasetten taharet ile ilgili ayetler

balıktan sonra süt içilirmi, balıkla süt içilirmi, balık üstüne süt içilirmi

Bu kategoride yer alan Ben hangi mezheptenim hanefi miyim yoksa şafii miyim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Balık yedikten sonra süt içilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.