Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Sevgili için istihare yapmak

Sevgili için istihare yapmak

Sibel yıldız
3 yildir sevdigum biri var şuan ayriyiz konusmuyoz bunun için istihare yapmak uygun mu bu durum için yapılır mi benim için hayirlimi diye.bide beni sevmesi için dua var mi


Yorum: Sevgili için istihare yapmak

VESSELAM
Selamun Aleykum, Sevgili haram ilişkidir, karşı cins ile nikah olmadan el ele değmesi dahi günahtır, haramdır. Fakat karşıdaki cins ile evlilik için istihare yapabilirsin. Sevgili kimse için hayırlı değildir, birinin seni sevmesi için (karşıdaki kişiyi kendine aşık etmek) dua yoktur. Tekrar söylüyorum, Sevgili anlamında ilişki kurman katiyen haramdır, günahtır. Vesselam, Allah’a emanet olun.


Yorum: Sevgili için istihare yapmak

Ümmet06
Haram bir sevdanın sonunda acımasızca bir azap vardır-Bediüzzaman Said Nursi Hz. Kardeşim sen tevekkül et helalini bekle haramda mutluluk arayana mutluluk haram olur.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yemek görmek

Yorum: Sevgili için istihare yapmak

imam
İstihare, birini beğenip ailece karar aldıktan sonra, hayırlı mı değil mi anlamında yapılır.
Her zaman önce yakınlarla İSTİŞARE ve sora İSTİHARE yapılmalı.


Kayıtsız Üye
Ben bir arkadaşım için istihareye yapacağım ama bana cevabını söyleme sadece bil gerçeği bilmek istemiyorum dedi ben gerçeği bildiğim halde söylemezsem günaha girmiş olur muyum?

Okudunuz mu?  Rüyada vajinadan sarı akıntı gelmesi

Şem’a
başkasına istihare yapmak sünnete uygun değildir.
Siz istiharenin ne demek olduğunu ve nasıl yapıldığını anlatın kendileri yapsın.


baharbhrbhr
hocam iyi günler iki yıldır sevgilim var şu an ayrıyız 1 aydır.istihareye yattım ve rüyamda onun ailesini gördüm onların evini gördüm babası annesi kız kardeşleri annesi benimle gülerek konuşuyor ve yanında sevdiğim kızı üzerinde ceviz yeşili tişört başında beyaz bir tülbent var ama telefonda konuşuyor ben onları görüyorum ev için karanlık ama görüyorum hepsini.sonra babası bahar mı bak gelmiş diyor. sonra hepsiyle görüntülü konuşuyoruz kamerada ama ben çıkıp gidiyorum kapatıyorum kamerayı.hocam ortam karanlık ama onlar bana güler yüzlü.anlamadım bu evde ortam karanlık olsa da yüzlerini net görüyorum sadece gündüz gibi değil. bu rüyam ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Sürekli başkalarının rüyasına girmek

Tohat
Hayırlı günler. Sevgililik durumu haramdır. Haram için istihareye yatarak Allah’a dilekte bulunmak doğru değildir. Ancak evlilik için hayırlı olup olmaması için yatılabilir. Rüyadan ziyade hislerin iyi yönde ise hayırlı anlama gelir ki bu durumda bile evlilik zamanı beklenmelidir.


sevgili için istihareye yatılır mı, sevgili için istihare, istihareye yatmak sevgili için

Bu kategoride yer alan Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevgili için istihare yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.