Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:57
sizden0
Abone

Sevgili ile iftar yapmak saçmalık değil mi?

Sevgili ile iftar yapmak saçmalık değil mi?

Merve1992
Bu gün arkadaş ortamında bu konuşuldu ben saçma buldum onlarda sevgilimle iftar yapıyorsam orucumu açıyorsam ne sakıncası var bunda falan dediler bazılarıda hak verdiler bende bu durumu size sormak istedim


Cevap: Sevgili ile iftar yapmak saçmalık değil mi?

@hmet
Bırakın ramazan ayını, diğer zamanlarda da nikahsız biri ile olmak saçmalık ve günah

Okudunuz mu?  Yanlış alınan gusül abdestleri için ne yapmalı

Cevap: Sevgili ile iftar yapmak saçmalık değil mi?

Darusselam
orucun farzını yerine gelmiştir ama sevabı bitirmiştir oruç tutmak sadece aç kalmak değil haramlardan kaçınmaktır.

şeytan zincirlenmiştir ama her yere tohum bırakıştır şeytanın veliahtı dır bunlar.


Cevap: Sevgili ile iftar yapmak saçmalık değil mi?

ardaphilly
Sahi sizin bekarken de hiç bayan arkadaşin da mi olmadi? Vay sizin halinize. Arkadasim islamiyet haremlik selamliktan çok ote bisey .Biz erkekler nefislerimiz zayif diye toplumda daha buyuk sikintilar yasaniyo. Flort olmazssa arkadaşlik olmassa insan insani nasıl taniyicak? Tecavuzculerin tacizcilerin gecmislerine, bakmak lazim Kaci nin kaç kiz arkadadi Olmus diye kesin bir iliski vardir. Ben ne Kur’an da yazanlari inkar ediyorum nede baska bisey ama arkadaşligin yoldasligin nesi kotu ortada zina olmadikca.sevmeyi demi bilmiyoruz biz.

Okudunuz mu?  Umre kıyafeti nasıl olmalı

umutlucan
< Sahi sizin bekarken de hiç bayan arkadaşin da mi olmadi? Vay sizin halinize. Arkadasim islamiyet haremlik selamliktan çok ote bisey .Biz erkekler nefislerimiz zayif diye toplumda daha buyuk sikintilar yasaniyo. Flort olmazssa arkadaşlik olmassa insan insani nasıl taniyicak? Tecavuzculerin tacizcilerin gecmislerine, bakmak lazim Kaci nin kaç kiz arkadadi Olmus diye kesin bir iliski vardir. Ben ne Kur’an da yazanlari inkar ediyorum nede baska bisey ama arkadaşligin yoldasligin nesi kotu ortada zina olmadikca.sevmeyi demi bilmiyoruz biz >
islamın kuralları vardır bunlardan taviz verilmez haram sa haramdır. iyi niyet ve yahut kötü niyet aranmaz.
Herkesn kendi yaşayısı kendine .

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken bi yanlışlık yaptım

Darusselam
ardaphilly sen başkalarının namusuna arkaşlığı ve yoldaşlığı iyi bir şey görüyorsan kendi namusuna aynı şeyler yapılırsa hoş bulurmusun.

Bu kategoride yer alan Normal zamanda tuvalet yapmadan gusül abdesti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevgili ile iftar yapmak saçmalık değil mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.