Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek

Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek Anlamı Nedir Açıklar Mısınız

Bugün gördüğüm rüyada abimle evleniyordum gelinlik falan yok ama nikah kıyılacaktı. Ben nikah kıyılmadan uyandım


Yorum: Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek

arifselim
Böyle bir rüya hoş olmasa da bir rüya manası olarak hayırlı anlamları vardır. Rüyada kardeşi ile evlenmek demek büyük bir işin başına geçmeye ve adil bir biçimde yönetim yapmaya yorumlanır. Bazende bu rüya ailesi içerisinde başa geçeceğine ve sözü dinleneceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kurşun kalem görmek

Ruyada oz abiyle evlenmek

Malali
Ruyamda oz abimle evleniyordum. Ama abim aslimda abim degilmis yani yabanciymis. Gelinlik giymemistim pembe bir elbise vardi uzerimde. Benim annem abimin annesiydi yani kaynanam. Ruyamda oz annem badka bir kadindi. Yani ben aileden degildim. Nikah falan gormedim ama evlenmisiz ayni evdeyiz. Kaynanam(yani oz annem) beraber uyumamiza izin vermiyor. Ertesi sabah ben saatlerce yuzumu yikayip aynaya bakiyorum canim çok sıkılmıs vaziyette. Kaynanam iki buyuk tepsi kahvalti hazirlamis ve ikisinde de yumurta var. Ben abime yani esime diyorum ki bu gece artik beraber uyuyalim. O da çok seviniyor ve beni opmeye calisiyor. Sonra uyandim.

Okudunuz mu?  Rüyada altın kolye görmek

Yorum: Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek

Tohat
Çekilen cefalardan sonra yakın tanıdıklarınızdan veya aileden kimselerden göreceğiniz destek ve yardımlar sayesinde kazanacağınız ve elde edeceğiniz başarılara delalet eder. en doğrusunu bilen bir Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda abimin sevdiğim kız ile evlendiğini gördüm. Tabi rüyada çok üzgündüm. Daha sonra abim ile sevdiğim kız boşandı ondan sonra sevdiğim kız ile ben evlendim. Tabi rüyada öyle mutluyum ve öyle allı şallı bir düğünüm oluyordu ki… Acaba bunun tabiri nedir? Allah razı olsun. Saygılar..

Okudunuz mu?  Rüyada akrabayla ilişkiye girmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın sonunda sevdiğin ile evlenip bunun neticesinde mutlu olduğunu görmen gerçek hayatında da aynı şekilde olacağını gösterir. Sevdiğinle evlenip saadet dolu huzurlu bir yuvaya sahip olacağını göstermektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


rüyada abi ile evlenmek, rüyada abiyle evlenmek, rüyada abiyle evlendiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Abi İle Evlenmek Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.