Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada akrabayla ilişkiye girmek

Rüyada akrabayla ilişkiye girmek

Kayıtsız Üye
Rüyada Akraba Ile Zina’ tabiri ‘Ruyada Akraba Ile Zina’ tabirleri hakkında bir rüya tabiri yapar mısınız ?


Cevap: Rüyada akrabayla ilişkiye girmek

arifselim
Rüyada zina yapmak hiç hayırla yorumlanmamıştır. Akrabalarla cinsel ilişkinin tabiri ise aslında en doğru olan tabiri rüyanın ayrıntısıyla anlatılmasıyla tabir edilebilir. Akraba ile ilişkiye girmek genellikler huzurunun bozulacağına, kötülük görmeye, hilekar kimseye, istenmeyen bir olayla karşılaşılacağına, sıkıntılı hayata işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Abdülkadir Geylani hazretlerini görmek

Bu rüyalardan nasıl kurtulurum ?

Kayıtsız Üye
Hocam ben rüyamın tabirini falan aramıyorum sadece bu dertten kurtulmak istiyorum. Gece bütün korunma dualarını okuyorum, rabbime sığınıyorum ama yine de sürekli rüyamda aileden biri ile cinsel ilişkiye giriyorum (kardeş, yeğen vs…) çok utanç verici, kendimden utanıyorum rüya bile olsa. İster istemez etkileniyor insan. Bu dertten nasıl kurtulurum ? Nolurrrrr yardım edin, psikolojim bozuluyor artık !

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'tan umut kesmediğini görmek

rüyada akrabayla ilişkiye girmek, rüyada akraba ile ilişkiye girmek, rüyada yakın akrabayla ilişkiye girmek

Bu kategoride yer alan Evleneceğin kişiyi rüyada görmek için elma başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada akrabayla ilişkiye girmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.