Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Abdülkadir Geylani hazretlerini görmek

Rüyada Abdülkadir Geylani hazretlerini görmek

erol78
kendimi bir mevlevi tekkesinde görüyorum ama ortam biraz karanlık ön tarafa doğru ilerliyorum ve oturuyorum arkamda birisi Kur’an okuyor bende namaz takkemi giyiyorum fakat sarığımı takmıyorum onların benden bir şey istemelerinden çekinidiğim içinmiş.sonra oranın şeyhini bekliyormuşuz zikir için bir adam geliyor ama sakalsız sonra ayağa kalkıp zikir etmeye başlıyoruz fakat onlar tepinir gibi zikir yapıyorlar bu benim hoşuma gitmiyor ve kendi kendime diyorum ki madem zikir için geldim namaz en büyük zikirdir diyorum ve namaza duruyorum ama ben namazdayken anlıyorum ki onlar beni zikir için bekliyorlar orada çok sıkılıyorum ve bir anda meded ya Geylani diyorum ve orada olmayan bir kapı açılıyor ve içerisi o kadar çok ışık ki gözlerim kamaşıyor ve içeriden Geylani hazretleri geliyor ve ben de onun peşinden odaya giriyorum ve bana dönüp yere oturuyor ve bana çok sık gelmiyorsun diyor sonra ben geri geri odadan çıkıyorum tekrar tekkedeyim yine ortam karanlık oradakiler soruyor o odada ne var halbuki odadan çıktığında Geylani hazretlerini onlarında görmüş olması lazım ama görmemişler bende Geylani hazretleri var diyorum ve çok genç olduğunu söylüyorum (geylani hazretlerini genç bir surette görüyorum). oradaki insanlarda imreniyorlar ve rüyam bitiyor.
yorumlarsanız sevinirim.
(not: Kadiri tarikatına intisaplıyım.)

Okudunuz mu?  Rüyada birinin kanser olduğunu görmek

Yorum: Rüyada Abdülkadir Geylani hazretlerini görmek

arifselim
Selamun aleykum. Böyle bir rüyayı ayrıntıları ile tabir edemeyiz. Ancak genel bir yorum olarak rüya sahibinin hayırlara ermesine, ibadetlerine ve sorumluluklarına sahip çıkmasına ve dünyevi manevi sıkıntılarından kurtulacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstediğini Rüyada Görmek için Okunacak Dualar

abdulkadir geylani hazretlerini rüyada gormek, rüyada abdulkadir geylani hz gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Abdülkadir Geylani hazretlerini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.