Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir?

Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada sakal traşı olmanın anlamı nedir Bir kişi rüyada sakal tıraşı olması ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir?

haci
Birinin sakalından tutup çekmek malına varis olmaya, Sakalın bir kısmının koparılarak yerinin boş kalması noksanlığa, Sakalı olanın sakalını kestiğini görmesi üzüntü ve kedere, Sakalını tıraş etmek hastalıktan borçtan ve üzüntüden kurtulmaya yahut çirkin bir iş yapmaya, Sakalını dişlemek hamakat ve akılsızlığa, Sakalı taramak ve güzel koku sürmek hayre ermeye, birinin sakalını taramak o kimseden hayır görmeye, Kızıl sakal – beyazla karışık olursa- fitneye yahut sakal diplerinin kızarmasına, Bamteli ( sakalın dudağa bitişik olan kalın telleri) evin hanımı yahut hizmetçi kadına, yardımcıya; bir şey için harekete geçmeye, Sakalın ağarması uzun ömre ve sünnete uymaya, Sakalı boyamak yahut kına yakmak yoksulluğunu yahut amelini gizlemeye, boya ve kına tutmaz ise, gizlemek istediği şeyin açığa çıkmasına, Sakalı güzel koku yahut uygun bir şeyle yağlamak, akmaz ise zinete, akarsa gam ve kedere, Saç ve sakalı ıslatıp sularını akıtmak başkalarının sırrına, onların da kendi sırrına muttali olmasına, Sakalın altını yahut ensesini tıraş ettiğini görmek borç ödemeye delalettir.
İmam Nablusi

Okudunuz mu?  İstiharede umreye gitmek

Cevap: Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda sakal tıraşı oluyordum jiletti sanirim tam olarak onu hatirlamiyorum ama sonrasinda çok canim yaniyodu yanaklarom çok agriyodu sakal tirasi iyi bir anlamsa bu agri nedir ?


arifselim
Hayatınızda bazı yeniliklere gireceğinize ama bu yeniliklerin sizi sıkıntılara sokacağına ve üzüleceğinize tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – ben sakal bırakan biriyim. annem de rüyasında beni sakalsız görmüş bnun tabiri nedir acaba?

2 – Rüyamda makine ile sakal tıraş oluyordum fakat makine sakallari kesmedi hikmeti nedir? Cevap verirseniz sevinirim.


arifselim
1- Bu rüyalar hayatınızda yapacağınız değişiklik ve yenilikler anlamına gelir. Rüyaların içeriğine göre tabir edilir.

2- Yapmak istediğiniz bazı yenilikleri gerçekleştiremeyeceğinize tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada annemi sakal trası olurken gördüm ama suratinda sakal yoktu anlami nedir. Simdiden teşekkür ederim


arifselim
Rüyada sakal tıraşı olmak çok hayırlıdır. Dert, keder, tasa ve sıkıntılarından kurtulmaya yorumlanan güzel ve hayırlı bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüya ile ilgili tekerleme

Kayıtsız Üye
Rüyamda maket bıçağıyla sakal traşı oluyordum zor olsada sonra tamamen traş oldum sonra sanki öğrenci sırası gibi bir okul sırası gibi bir masaya oturdum sanki sınav olucak gibi


arifselim
Bu rüya gerçek hayatta bazı riskleri almak manasındadır. Bu riskler aile veya iş hayatı ile ilgili olabilir. Kişi için bu rüya hayırlı bir uyarı niteliğindedir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda sakal traşı olduktan sonra yine sakal traşı oluyordum traşlı yüzüme bu sizce ne ifade eder
Teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bazı farklı yorumları olmakla birlikte genellikle hayırla tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi, hayatındaki fazlalıklardan kurtulmak, kendisini üzen kişileri terk etmek ve bulunduğu mekandan uzaklaşmak isteği içerisinde olasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımın evinden çıktıktan sonra 5 10 metre biraz çamurda yürüdüm fakat ayakkabımın biri çamurda kaldı ama ben ayağım da battı dedim sonra bir ufak su birikintisinde ayağımı sallayıp temizledim


arifselim
Bu rüya gören kişiye aslında bir ikaz manasındadır. Bu kişinin edep ve ahlaka aykırı olan bazı tutum ve davranışları nedeniyle saygınlığını kaybedeceği rivayet edilir. Bundan bir ders alınması gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız istemeye gitmek

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm RÜYAMDA SAKAL TRAŞI OLUYORDUM FAZLA SAKALIM OLMAMASINA RAHMEN TRAŞ BIÇAĞINDA BAYAĞI SAKAL VARDI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER


arifselim
Aleykum selam. Yeni ve riskli işlere atılmaya işarettir veya bu rüyayı bir ikaz gibi kabul etmeli ve atacağı adımlara dikkat etmelidir. Ayrıca bazen bu cayma anlamındadır. Bir işinden veya bir sözünden caymak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sakal traşı oluyordum fakat jilet bayağı bir zor kesti hatta jilet değiştirdim onunla da istediğim gibi traş olmadi, diplerde biraz kaldı.yorumlar mısınız.


arifselim
Rüyada sakal tıraşı olduğunu görmek genellikle kişinin risklere ve tehlikelere rağmen alacağı kararlara alamet eder. Bu kararlarından dolayı üzücü ve kırıcı sözler işitebilir. Jiletin zor kesmesi de bu kararların zor olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba. bende istihare namazı kılıp yatmıstım. rüyamda sakal tırası oldugumu gördüm. sakalım olmamasına ragmen yarım saatte bir sakal tırası oluyordum cıkmasın diye. yorumunuz için teşekkürler


arifselim
Merhaba. İstihare rüyası olarak bu olumlu bir rüya değildir. İstiharede asıl olan insanın içinin bir şeye ısınmasıdır yani kalbinin bir yöne meyletmesidir Bu his sana en açık işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  Ölen kişiyi rüyada görmek

Kayıtsız Üye
s.a sevgili hocam

hocam ben mahkemelerimden kurtulmayı niyetleyip yattım rüyamda askerde tras oldugum yerde yüzüm köpüklü bir haldeyim baslıyorum tras olmaya yorumlarsanız sevinirim Allah(c.c) Ümmeti Muhammed’e içindede bizlere yardım etsin.şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Eğer istihareye niyet edip yatmışsan bu hayırlı ve olumlu anlamda yorumlanması için senin kalbinin o şeye ısınması gerekir. Çünkü sakal kesmek eksilmek anlamındadır. Eğer için rahat etmediyse tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam, rüyamda ayna karşısında sakal traşı oluyordum, fakat traş bitti deyip dışarı çıktığımda bıyığımın kaldığını gördüm. Ne anlama gelmektedir.

Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kimse sıkıntı düşer denmiştir. Bu sıkıntı maddi sorunlar olarak tabir edilmiştir. Zarara girme ve iş ile ilgili olarak yanlış kararlar almak manasında yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam;
Ruyamda herhangi bir traş köpüğü kullanmadan sakallarımı tamamen kesip cuma namazına gitmeye calisiyorum. Ezan sesini duyuyorum, geç kalacağm diyorum ancak trasa devam ediyorum. (Not, bugünlerde biz ne kadar istemesek de doktorlar anne karnindaki bebeğin alınması gerektigini Söylediler onun üzerine bu rüyayı gördüm.)
Sağlıcakla kalın.

Okudunuz mu?  Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

arifselim
Merhabalar kardeşim. Allah şifalar versin. Sakal tıraşı olmak maddi anlamda eksilmeye ve harcamalar yaparak zarara uğramaya tabir edilir. Cumaya yetişmeye çalışmak ise manevi açıdan dikkat etmen gereken işlerin olduğuna alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sa rüyamda makina ile tras olurken boğazında bir sakal parçasını kestim ve altından yaklaşık 15 cm ince bir et parçası sarktı beyaz yağ parçası gibi bunun manası nedir


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya yaşanacak mali bir krize, gereksiz israf ve harcamalara işaret eder. Bu tür rüyalardan bu şekilde bir ders çıkarılabilir. Unutmamak gerekir ki bunlar sonuçta bir rüyadır ve yorumları kesin değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin aleyküm rüyamda anneanemi gördüm ama genç şekilde saçları siyahti sonra anneannemin alt tarafının çıplak olduğunu gördüm oturuyordu avret yerinde simsiyah kıllar vardı çok gürdü nedir bu ruyamin yorumu

Selamin aleyküm rüyamda anneanemi gördüm ama genç şekilde saçları simsiyah ve gür sonra üst tarafı giyinik alt tarafı açık şekilde oturuyordu avret yerinde simsiyah kıllar vardı kısa ama çok gürdü utanip annemin yanına gittim yorumlarsaniz sevinirim hayırlı geceler Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada akvaryum ve balık görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tabir edilebilir ama ancak kişiye özel yorumlanırsa doğru olabilir. Genel bir manada ise, bazı sırların ortaya çıkmasına ve bundan etkilenmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Uykuda annem balaca qardasimin boyun arxasini teras edirdi mende isdedimki yardim edem qardasim isdemedi kaçdi anneme yapdirdi.Ne annamina geldiyni soylerseniz sevinirim. teşekkur


arifselim
Bu rüya kardeşinin bir sıkıntısının olduğu anlamındadır. Tıraşı tamamlanmamışsa bir sıkıntısının devam edeceğine işaret eder. Yok eğer tamamlanmışsa sıkıntısından kurtulmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Özgürce
Selamın aleyküm değerli hocam
Ben rüyamda gerçek hayatta tanımadığım güzel bir bayan tarafından jilet ile traş edildim traş olurken çok güçlüsün çok iyisin gibi kelimeler kullanıyordu cevaplarsanız çok sevinirim hayırlı günler

Selamın aleyküm değerli hocam;
Ben rüyamda bir odanın önündeyim karışık bir yer ve ben içeriye girip koltuğa oturuyorum tanımadığım bir bayan bana sakal tıraşı yapmaya başlıyor bayan biraz güzel ve tıraş yaparken hoş cümleler sarfediyor bu arada erkeklik organımın sertleştiğini hissediyorum
Rüyamı yorumlarsanız Allah razı olsun hayırlı günler

Okudunuz mu?  Uykudan mülk süresini okuyarak uyanmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimse için haram veya mekruh olacak bir işe bulaşacağına işaret eder. Bu tarz rüyalar genellikle bir uyarı olarak kabul edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkyıla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda; bir grup insanın olduğu bir yerde bulunduğumu, birlikte bir şeyler yapılacağını, amcaoğlumun sakalını ince ve düzgün bir şekilde çevirtmiş olduğunu, benim de kirli olan sakalımı hemen oracıkta alelacele traş makinesi ile kolayca traş ettiğimi, çenemin altında kalan bir bölüm sakalımı da son anda traş ettiğimi gördüm. Size göre bunun tabiri ne olabilir? cevap yazarsanız sevinirim. Teşekürler.


arifselim
Aslında bu tür rüyalar kişiye bakılarak durumuna göre yorumlanmalıdır. Bazı yorumculara göre borçlanmaya, maddi problemlere ve sorunlarla karşılaşmaya alamet eder. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


cakarta
rüyada şimdilerde görüşmediğim eski bir arkadaşın sakalını kesiyorum, sanırım bir kısmını kestim. sonra düzeltme yapıyordum yanılmıyorsam. elimde jilet vardı. devam etmemi istemedi bıraktım. tabir ederseniz şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Birinin Öpmesi

arifselim
Bu rüya seninle veya o kişi ile ilgili olabilir. Maddi açıdan sıkıntıya düşmeye, fazladan harcamalar yaparak israflarda bulunmaya ve bundan dolayı pişmanlıklara işaret olarak tabir edilir. Sakal kesmek, maddi açıdan daima azalmak manasında kabul edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, ben rüyamda bir bebeği sakal traşı ediyordum ama sakalı yoktu ve traşı yaparken "şaka yapiyorum" düşüncesinde idim. Rüyam tam olarak bu kadar. Şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Rüyada bu şekilde bebek tıraş ettiğini ve şaka yaptığını görmek çok hayırlı olarak açıklanır. Bu rüyayı gören kişinin isteklerine kavuşacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına tabir edilir. Sende Allah’tan iyilik ve güzellik dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Universitede asistanım. Isler pek iyi gitmiyor ve iş değiştirme düşüncesindeyim. Ruyamda iş yerinde uyuya kalıyorum ve uyandığımda sakallarımın kesilmiş olduğunu görüyorum. Kim kesti diye sorunca baska bir bolumden hoca olan bir arkadaşım ben kestim diyor. Sebebini söylemiyor. Bende sen kestiysen bir bildiğin vardır diyorum. Bu Rüyanın yorumu nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada kar ve kan görmek tabiri nedir

arifselim
Rüyada sakalın kesilmesi maddi anlamda eksilmeye, işlerin kötü gitmesine ve zarar edilmesine işaret eder. Ancak kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli bir yorum yapılabilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


enginy
Selamın aleyküm,
2-3 senedir jiletle traş olmayan sakllı bir adamım. Hayatımda bağzı değişiklikler yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Sıkıntılı bir gecemde Allah’a, bir yol göstermesi için dua ederek yattım. Rüyamda jiletle kendi sakalımı traş ettiğimi gördüm. Yüzümde hiç sakal kalmamıştı. Yorumu ne olabilir?


arifselim
Aleykum selam. Allah sıkıntılarını gidersin ve içini ferahlandırsın. Bu rüya maalesef genellikle sıkıntıya düşmek anlamındadır. Bu sıkıntılar hem maddi hemde manevi olabilecek şekilde tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda yeni kaybettigim babami tras olmak için bir kaç akrabamizi alip denize gittigini denize atlayip orda sakallarini kesecegini goruyorum ve bende bebegimin sakallari cikmis onlari temizliyorum lütfen yorumlarmisiniz


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Babanla ilgili olan bölümü ancak ona bol bol dualarda bulunmaya ve ruhu için sadakalar dağıtmaya alamet eder. Bebeğin sakalı çıkması ise çok uzun bir ömre tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kun fe yekun demek

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sakalımı aynaya baktığımda çok uzun gördüm sonra annem tarafından makineyle kesilmeye çalışıldığını ama az kesilip hatta neredeyse kesilmediğini gördüm ama sonra sakalım gitmişti tam hatırlamıyorum rüyayı ama kesilmişti sakal bazı tabirciler sakalla ilgili bir şeye ecel yaklaştı diye yorum yapmışlar bende merak ettim iyice cevaplarsanız sevinirim


Tohat
Bu rüyanın ölümle pek ilgisi yoktur. Rüyanın maddi sıkıntılarla alakalıdır ki bu durumlar da geçicidir. İş veya herhangi bir maddi sıkıntıda zorluk çekildikten sonra bu durumu atlatacaksınız.


rüyada sakal traşı olmak, rüyada sakal traş olmak, rüyada sakal traşı

Bu kategoride yer alan Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.