Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kar ve kan görmek tabiri nedir

Rüyada kar ve kan görmek tabiri nedir

Kayıtsız Üye
rüyamda olduğumuz yere kış olduğu için kar yağmıştı ve çok güzeldi kardeşim araba kaymasın diye arabayı tutuyordu bende yardıma gittim sonra yanımızdaki araba devrildi hafif bizim arabaya çarptı bize bir şey olmadı sonra kapalı yere gidip beyaz kilotum vardı kan gördüm pempemsi

Okudunuz mu?  İstiharede sıkıntılı uyanmak

Cevap: Rüyamda kar ve kan gördüm tabiri nedir

Fetva Meclisi
Rüyada Kar görmek Ne Demek? kısaca
Kar Rüyasi iki sekilde yorumlanir. Kisin görülen Kar rüyalari iyi sayilir. Bu rüyalar hayatin degisecegini, iyi günlerin yaklastigini, sikintilarin bitecegini haber verir. Bembeyaz Kar, huzur ve mutluluk olarak da alinir. Mevsimsiz görülen kar rüyasi, ani degisiklikler nedeniyle hayatin alt üst olacagina isarettir.

Okudunuz mu?  Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

Rüyada Kan Görmek Nedir? kısaca

İbni şirin ( rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada kan, haram mala ve günaha delalettir.
Kana bulaştığını gören kimse, haram mal ile uğraştığına ya da büyük bir günah işlediğine delalet eder. Gömleğinde nerden bulaştığını bilmediği bir kan olduğunu görmesi, hiç beklemediği bir yerden kendisine iftira edilmesine delalettir. Gömleğine boğa kanı bulaştığını gören kimseye, sultan tarafından iftira atılır. Koç kanı bulaştığını görmesi, zengin ve merte-beli bir adamın kendisine iftira etmesidir.

Okudunuz mu?  Rüyada Karında Ot Bitmek görmek (İmam Nablusi)

En doğrusunu Yüce olan Allah (cc) bilir


rüyada karda kan görmek, rüyada kar üstünde kan görmek, rüyada kar ve kan görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada hz.Muhammedi beyaz sakallı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kar ve kan görmek tabiri nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.