Anasayfa
3 Ağustos 2022, 10:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek

Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba.. Rüyamda ben ve teyzelerim bir odadayız. Bir yerin üstüne yatırılmış, kundakta tanımadığım bir kız çocuğu var. Bebeği tanımıyorum ama sanki uzaktan akrabalarımın çocuğuymuş gibi hissediyorum. Teyzemler kendi aralarında konuşuyorlar. Bayram ağzı nasıl gideceğiz cenazesine diye. Ben bebeğin yanına yaklaşıyorum. Yanına konulmuş kağıtlar var. Onları alıyorum üstünde veda notları gibi şeyler yazılı. Bebeğin adı Nida’ymış. Arka sayfalarda dualar yazılı. Kağıdı bırakıyorum. Bebeğe bakarken nefes alıyor sonra da gözünü kısa bir süre açıyor. Seviniyorum. Teyzemlere dönüp işte çocuk yaşıyor diyorum. Onlar ama ölmek üzere diyorlar. Kendimi çok kötü hissediyorum.Niye ölecek ki diyorum. Cevabı duyamadan kalktım. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  İstihareden sonra görülen rüya

Yorum: Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek

arifselim
Merhaba. Rüyanın net bir yorumu yoktur. Bebeğin öldüğünü görmek planların ve işlerin yolunda gitmemesine alamet eder. Ama bebeğin kurtulması yada canlanması çok hayırlıdır, işlerin yoluna girmesine ve güzel gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin bana küfür etmesi

Yorum: Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.
Rüyamda mezarlığa gidiyoruz toplu halde ben dua etmek için mezarlığa giriyorum çok kalabalık imam dua ediyo bizde Amin diyoruz ondan sonra biri bize diyo kadınlar ordan inin erkekler gelecek bir bebek ölmüş onu gömecekler diyolar bizde şaşıriyoruz daha yeni doğdu neden öldü falan diyoruz. Bende diyorum kalp masaji yapmadiniz mi diyorum bana soruyolar sen biliyomusun kalp masaji yapmayı bende biliyorum diyorum koşarak bebeğin yanına gidiyorum bir bakıyorum 4-5 yaşlarinda erkek çocuğu gözleri yemyeşil çocuğa kalp masaji yapıyorum bana diyoki nefes alamıyorum yardım et gibi bişey söylüyo ben kalp masaji yapmaya devam ediyorum tam kurtardım derken yine nefes alamıyo çocuğa diyorum güzel gözlerine kurban olurum hadi nefes al falan diyorum sonra uyaniyorum.
Hocam rüyami yorumlar misiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada azap meleğini görmek

Yorum: Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızda olduğu gibi gerçek hayatta da birine yardım edeceğinize delalet eder. Ailenizden veya yakın çevrenizden birilerinin zor duruma düşmesinden dolayı onların yanında olup doğrudan yardım eden olacaksınız.


rüyada erkek bebek olup tekrar canlanmasi, rüyada bebeğin öldüğünü sonra dirildiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kız çocuğu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.