Anasayfa
10 Nisan 2022, 14:48
sizden03
Abone

Ölmek üzere olan birine ruhunu rahat teslim etmesi için ne yapmalıyız?

Ölmek üzere olan birine ruhunu rahat teslim etmesi için ne yapmalıyız?

Osmanlı Torunu
Arkadslar Bir Sorum olacka olum yataginda olan biri için tip artık onu olu olarak sayiyor yasama umudu %0 bir iki bir iki Allah Allah Deyip kivriliyor Korkuyorum ne güzel vah anam gibi sozler soyluyor bu anlatigim bir akrabamiz bizim uzaktan aciba bunun En iyi sekilde vefat etmesi için ne yapilmali caninin rahatlamasi için ne yapilmali ? Hangi Dua Okunmali ?

Okudunuz mu?  Diş etime dikiş atıldı azı diş gusül abdesti olur mu?

Cevap: ölmek üzere olan birine ruhunu rahat teslim etmesi için ne yapmalıyız?

Hoca
ölmek üzere olan birine en iyisi yasin okumak ve arada bir kelime-i tevhidi tekrarlamaktır. Yasin ruhunu teslim etmesini rahatlatır, kelime-i tevhid ise iman ile gitmesi için telkin edilir.

Okudunuz mu?  Sırrı Azam Ahmedi Devran

forumduasi.com/hadisler-bolumu/77750-olmek-uzere-olan-kimseye-kelime-i-tevhid-telkini.htmlÖlmek Üzere Olan Kimseye Kelime-i Tevhid Telkini

forumduasi.com/itikat-iman-soru-ve-cevaplari/48442-oluye-veya-olmek-uzere-olana-kuran-okutulur-mu.htmlölüye veya ölmek üzere olana kuran okutulur mu?


Yanıt: ölmek üzere olan birine ruhunu rahat teslim etmesi için ne yapmalıyız?

Osmanlı Torunu
Rabbim acikladiginiz için razı Olsun hocam


ruhunu teslim edemeyene okunacak dua, ruhunu kolay teslim etmek için dua, ruhunu kolay teslim etmek

Bu kategoride yer alan Aşık Olmak Günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ölmek üzere olan birine ruhunu rahat teslim etmesi için ne yapmalıyız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.