Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:29
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihareden sonra görülen rüya

İstihareden sonra görülen rüya

Elof
Selamün aleyküm. Benim bir sorum olacaktı ve benim için gerçekten çok önemli. Bana bir akrabam talip oldu ve o benimde evlenme gibi bir niyetimde fikrimde yoktu. Ilk başta istemedigimi söyledim ve sonrada istihare namazını kılmaya karar verdim. Istihare den sonra kendimi çok farklı hissettim yani olumlu bakmaya başladım gibi oldu. Sonra konuşmaya karar verdim. Konuştuktan sonrada olumlu düşündüm. O sıralar biz tatile türkiye ye gelmiştik ve gitmemize bir gün kalada bn onunla görüşmüştüm. Herşey iyidi geri yurtdışına döndüğümüzde de iyidim ve olumlu bakiyordum ama bir hafta sonra felan içime bir sıkıntı girmeye başladı kalbim çok hızlı çarpmaya başladı ve yerimde rahat oturamıyordum. Beni sıkıntıya düşüren şeyler de doğru karar verip vermediğimdi, acaba ani ve hizli mi karar vermistim diye düşündüm. Hani ona karşıda bir şey hissetmiyor gibiyim ve sonrada hissedebilecek miyim endişesine kapıldım. Dua ederek Allah’a sığınarak kendimi az da olsa rahatlata biliyordum. Ve yine istihareye yattim ama rüyamda simdiye kadar hiç renk gormedim sadece en ilk kildigimda uykuya dalacakken bir beyaz bir şey gozumun önünden gecmisti. Simdi yattigimdaysa onu rüyamda gördüm yani bana talip olan kisiyi. Ruyamda isteme olacakti. Lutfen bu sorunlarima yardımcı olursaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin arkamızdan konuşması ne anlama gelir? tabiri nedir?

Yorum: İstihareden sonra görülen rüya

arifselim
Aleykum selam. İstihare önemlidir ama bu farz veya vacip değildir. Öncelikle güvenilir ve aklı başında kimselere danışmalısın. İçin rahat etmediği ve ısınmadığı bir durumda evlenme kararı vermek doğru değildir. En son olarak istihare yapabilirsin. Bu rüyan sana işaret için yeterli değildir.

Okudunuz mu?  Rüyada kulaktan pislk çıkarmak

İstiareden Sonra Görülen Ruya

Thedemettt
Merhaba benim sevdiğim bir çocuk vardı onun için kuzenim istiareye yattı ilk yattığı gün hiç bir şey görmemiş ancak 2. Gün beraat kandili gecesi rüya görmüş rüyada markete gidip maydonoz marul turo semizotu almış sonra eve gittiğinden halam kocaman bir tencereye bolca yağ koyup madımak pişiriyormuş ve tencerenin ortasında ustu kapalı bir şey varmış sonrasında buzluktan 2 paket daha madımak çıkarmış sonrasında sabah karşı uyandığında ne gördüm diye düşünürken bu çocuk iyidir hayırlıdır demiş sanki biri kuzenim anlattığına göre hayırlı mi hayırsız mi sormak isterim size lütfen yardımcı olun 🙏🙏🙏

Okudunuz mu?  Rüyada kız çocuğu doğurduğunu görmek

Yorum: İstihareden sonra görülen rüya

Tohat
Merhaba. İkinci gün istihare niyeti ile uyumuş ve görmüşse gördükleri hayırlıdır. Uyanırken his olarak da bunu hissetmişse rüyasını olumlu olarak desteklediğinin göstergesidir. Yalnız istihareye devam etmek gerekir.


Zehra1234
Hocam selamın aleyküm size bir şey danışacaktım ben rabbimden bir kişi için çok dua ediyorum onun kaderimde olması için evlilik bakımından. kadir gecesi ibadetlerimi yaptım fazlasıyla Allah’a dua ettim rabbim bana bir ışık göster evleneceğim kişi oysa rüyamda göster diye ben o gün rüya görmedim sabah uyandığımda o kişi bana beni rüyasında gördüğünü belirtti ailesiyle birlikte onların evindeymişim yemek yapmışım yemek yiyormuşuz merak ettiğim şu rabbim ona mı gösterdi bana söylemesi içinde aracımı yaptı acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Kabus Görmek ve Anlamı

Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle bir şey varsa da bunu bir tek Allah bilebilir. Çünkü bizler perdenin arka trafonu göremez Allah’ın bizler için hazılradığından bi’haberiz. Yine de seni rüyasında görmüşse bu onun için tabir edilir. Rüyayı gören kişinin durmu da göz alınarak ilişkisi varsa ayrılığın olabileceği yoksa birlikte olacağı bir kimsenin olacağına yorulur. Allah en doğrusunu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Kasap görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm,

istihare namazı kıldıktan sonra önce 8 yaşındaki oğlumun havuz kenarındaki şişme kaydırak tarzı oyuncakların olduğu parkta oynadığını gördüm.sonra oğlumla birlikte oğlumu tutarak havuzda yüzdüm.havuz temiz,güzel ve çok büyüktü.o kadar ki diğer tarafın kenarını göremiyordum.sonra çıkarken bizden önce sakallı yaşlı bir amcayı çıkartmalarını bekledim amca sanki baygın gibiydi.amcadan sonra birinin havuza girmesini bekledim.sonra oğlumu kollarından kaldırıp çekerek havuzdan çıktım ve oğluma bornoz giydirirek kuruladım.ona yemek hazırlayacağımı söyleyip tekrar parka gidip oynamasını sonra yine havuza gireceğimizi söyledim.
rica ediyorum çok sıkıntılı bir durumdayım ve yoruma ihtiyacım var.

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün rüyadaki olumlu gelişmeler kalbine aksetmesi önemlidir. Rüyandaki aydınlık, havuzun temiz oluşu hayırlıdır. Fakat istihare kalple hisle yapılır. Yedi kereden sonra ise kalp hangi yöne meyl eder ve hangi yöne daha yakın hissederse buna göre karar verilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihareden sonra görülen rüya Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.