Anasayfa
18 Eylül 2023, 20:15
sizden3
Abone

Namazdan sonra görülen çapak

Namazdan sonra görülen çapak

sstrn
Selamun Aleykum

Mesela namaz kıldıktan epey zaman sonra baktık ki gözümüzde çapak var ve bu çapak kurumuş suya engel hale gelmiş. Bizim bu sebepten dolayı namazı tekrar etmemiz gerekir mi ?


Cevap: Namazdan sonra görülen çapak

Talas751
Benim bildiğim kişi abdest aldığında emin ama abdestinin bozulup bozulmadığında emin değilse fıkhi olarak abdestli sayılır.

Okudunuz mu?  Kul Hakkı Helallik Alma

Cevap: Namazdan sonra görülen çapak

musab
< Benim bildiğim kişi abdest aldığında emin ama abdestinin bozulup bozulmadığında emin değilse fıkhi olarak abdestli sayılır. >
Senin bahsettiğin şu;abdest aldım ama abdest bozucu bir iş yaptım mı mesela idrar yaptım mı emin değilim.Bu durumda abdestli kabul edilir.

Okudunuz mu?  Ehli sünnet ile şia arasındaki en net ayrım nedir

Yorum: Namazdan sonra görülen çapak

Kayıtsız Üye
Nokta kadar capak mi kepek mi bilmem gozumun kenarında vardi ,nokta kadar altina su geçirir mi ,çünkü gözlerin kenarini yıkadım oncesinde dusa da girdim ama sonradan gördüm


namazdan sonra çapak, namaz kıldıktan sonra çapak, namaz koldiktan bir saat sonra gozumde capak gördüm

Bu kategoride yer alan Sahabe kerametleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazdan sonra görülen çapak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.