Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:27
missa8
Abone

İstihareden sonra meni gelmesi

İstihareden sonra meni gelmesi

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm benim bir sorum olacaktı 3 gündür bir konu hakkında istihare namazı kılıp yatıyorum fakat ilk gün ve 3. gün affınıza sığınarak söylüyorum boşalarak uyandım üstelik 2 günde de cinsel içerikli hiçbir rüya görmememe rağmen boşaldım.Bu durum canımı çok sıktı istihareden sonra ne hissettiğimiz önemli olan diye okudum ama istihareye yattığım konuyu unuttum bu konuya dertlenmeye başladım.İlk gün uyandığımda bir ıslaklık hissettim ve kokudan anladım 3.gün ise uykudan uyandım boşalma esnasında bu neye işarettir acaba lütfen cevap verin çok sıkıntı yaptı bana

Okudunuz mu?  Şeytanın Vesveselerinden Dolayı Hayatım Çok Kötü Gidiyor

Cevap: İstihareden sonra meni gelmesi

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu yaşadığın durum ile istiharenin hiç bir ilgisi yoktur. Hiç canını sıkma ve önemseme. Evet dediğin gibi önemli olan rüya değildir. Çünkü rüya ile insan her zaman yanılabilir ve rüyalar şeytani de olabilir. Bu şüphelerin olmaması için en doğrusu ihlasla yapılan bir istihare esnasında veya uyanınca insanın içine doğan his ve istektir. Bu istek size bir işaret olur. Siz yinede her türlü önemli işlerinizde mutlaka istişare sünnetini de yerine getirin.

Okudunuz mu?  Birinin kafir olduğunu düşünmek

istihareye yattıktan sonra cunup olmak, istuhareye yattim cunup uyandim, isihare yatarken ihtilam olmak

Bu kategoride yer alan Kuran satmak günah mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihareden sonra meni gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.