Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada birinin bana küfür etmesi

Rüyada birinin bana küfür etmesi

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm rüyamda ağaçlık biyerde yürüyorum birden bire bir arazi arabası cıkıyor karşıma carpıyor bana ön korkuluğundan tutuyorum asılı kalıyorum orda sürende sevdiğim bir arkadaşım küfür ediyor banamı ediyorsun diyorum alaylı bir şekilde hiç olurmu öyle şey filan diyor başları cıkıyor karşımıza onlarlada alaycı bir şekilde konuşuyor rüyamın anlamı nedir aceba ?

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi beni rüyasında görmüş

Yorum: Rüyada birinin bana küfür etmesi

arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyaları ancak kişiler bilinerek ve tanınarak yorumlanırsa o zaman doğru bir şekilde yorumlanabilir. Genel bir şekilde ise, o kişiden gelecek olan sıkıntıya ve bundan dolayı üzülmeye alamet eder denilmiştir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz isa ve Hz Mehdi görmek

Yorum: Rüyada birinin bana küfür etmesi

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm… Rüyamda; babamla kardeşim dışarı çıkacaklardı ve bende bir plan üzerindeydim. Ama hiç kimsenin hayata geçirmemiş olduğu bir plan üzerinde. Sonra ben evin içinden planım için birşeyler arıyordum. Ve babamla kardeşime denk geldim bana dışarı çıkıcakmısın diyordu bende hayır çıkmıcam plan yapıyorum dedim ve babam bana küfür etti ve güldü sanki komik bir şey varmış gibi. Bende gücendim ve babama suratımı asarak onun omzuna omzunda vurarak geçtim. Sonra ben kendimi okulumun önünde buldum. Hentbol maçı yapıyorduk. Hentbol topu hariç diğer neredeyse tüm toplarla oynadık. Basketbol, futbol, Amerikan futbolu. Galiba son anlarda oynadıktı. Ben kaleciydim. Ve önüme birden küçük zenci 3-4 yaşlarında bir bebek geçti ve attığım top onun ayağına gitti. Zaten. Birbirimize 6-7 adım kadar yakındık. Sonra maç bitti. Ülkeyi ele geçirecekleri haberi ortaya çıktı. Ben maç sonrasında onları yakaladım. Robotlar yapıp tavşan kılığına büründürüyorlardı. Robotlar benim belime kadar geliyordu bazıları ise göğsüme. Sonra ve. Robotları tekme atarak yamulttum, ezdim her yer toz duman olduydu. Ve de sonra rüya bitti.
( LÜTFEN BUNU CEVAPLAR MISINIZ? BU NE ANLAMA GELİYOR. BUNUN BİR ANLAMI OLMALI. HER AKŞAM ABDESTLİ VE DUA ETTİKTEN SONRA YATARIM. DUALARIMI, DİLEKLERİMİ VE HAYALLERİMİ DİLE GETİRİRİM. BUNUN BİR ANLAMI OLMALI LÜTFEN CEVAPLAYIN, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. )

Okudunuz mu?  Rüyada birini farklı surette görmek

Yorum: Rüyada birinin bana küfür etmesi

arifselim
Aleykum selam. Rüyalarını çok iyi hatırlıyorsun olabilir ama bunların tabir edilebilecek bir yönleri yoktur. Bunlar hayal alemi geniş ve hatırlama gücü kuvvetli olan kimselerin gördüğü rüyalardandır ve yorum olarak bizim yapabileceğimiz bir yorumu yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyada kızının kayınvalidesini görmek

Kayıtsız Üye
merhaba, rüyamda bir sınıfa pencereden giriyordum. o sınıfta eski sevgilim vardı ve ön sıramda oturuyordu. (ben eski sevgilimi gerçek hayatta hala seviyorum.) sürekli gözü bendeydi, arkadaşlarına benim hakkımda kötü şeyler söylüyordu, benimle sürekli dalga geçiyordu. ben bunu fark ettiğimde ona hakaret etmeye başladım. lütfen rüyamı yorumlar mısınız? iyi günler

Okudunuz mu?  Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

Tohat
Merhaba. Bugüne kadar biriktirmiş olduğun bilgi ve tecrübelerini doğru şekilde kullanarak faydalı ve başarılı işlere imza atabileceğin gibi bunu biriktirdiğin güzel insanlar için de hayatına katacakları iyilik ve yardıma işarettir. Rüyan aynı zamanda yeni bir ilişkiye yelken açma olasılığına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  İstihareden uyanıp tekrar uyuyup rüya görmek

Rüyada birinin bana küfür etmesi, rüyada kardesimin bana kufur etmesi, rüyada birinin küfür etmesi

Bu kategoride yer alan Sürekli karma karışık rüyalar görmenin nedeni nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada birinin bana küfür etmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.