Anasayfa
26 Haziran 2023, 9:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek

Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar.rüyamda eşim ölen arkadaşının eşini eve getirmişti.ben çok kızıyorum.sen nasıl yaparsın diye.bana onu göndereceğini söylüyor fakat kadın yanına gelince vazgeçiyor.eşimin aileside ona destek veriyordu.çok ağlıyordum.bu rüuam neye tabir olunur.kadını ve arkadaşını tanımıyordum sadece rüyada böyle biri var.kadın kilolu ve süslü bir kadındı.


Yorum: Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek

arifselim
Merhabalar. Bu rüya aranızdaki muhabbetin sağlam olmasıyla birlikte, çevrenizden birilerinin aranızı bozacak fitneleri aranıza sokmaya çalışacaklarına yorumlanır. Aslında bu hoşa gitmese de hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

Yorum: Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek

Kayıtsız Üye
Meraba rüyamda eşim eve bir kadın getirdi onunla aynı yatakta uyudu sonra o kadın bir arkadaşımla telofonda konuştu ona benim onu dövmediğimi söyledi döver diyordum ama dövmedi diyordu.kadının geldiği gün bütün ev işlerini ben yaptım.ama ertesi gün eşime bulaşıkları o kapatma yıkasın diye bağırdım ve o kadını dövdüm etini tırnaklarımla çizdim artık eşimi onunla yatırmadım hesap sordum merdiven başında eşimi durdurdum ona hesap soruyordum kaynanam bizi izliyordu ben pazara çıktım herkes bana bakıyordu daha sonra bir ev vardı ben o evde oturuyordum ve bir teras gibi bir yer vardı orada yumurtalar vardı ve aşagıda bir tavuk vardı sanırım yumurtlayacak yer arıyordu yeni taşındığım için komşuya sordum o tavuk sizinmi diye yumurtalar ı gösterdim benim dedi

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının kötülük yaptığını görmek

Yorum: Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya ilk olarak bazı duygusal pişmanlıklar yaşamaya işaret eder. Ayrıca evlilik içerisinde var olan sorun ve sıkıntıların üstesinden geleceğine ve Allah’ın izniyle işlerinin yoluna gireceğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

dondu
rüyamda dargin olduyum kocam hasta olan annemin evine kadın getirmiş bir de kızı var ve vefat eden babamda vardi ablamda agliyordu ve ben kadinla esimle tartisiyordum ne anlama geliyor


arifselim
Rüyanı açık bir şekilde tabir edemeyiz. Çünkü insanın yoğun duygusal olduğu dönemlerde bu tür rüyaları görmesi normaldir. Özel bir şekilde tabir edemeyiz. Allah’a havale ederek hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşim eskiden ilişkisi olduğu kadını eve getirdi çok zor durumda diye kadının 7-8yaşlarında bir oğlu vardı. Sonra kızım onları evden kovdu. Eşim hiç kızmadı yorumlarsanız sevinirim çok teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada 3 diş düşmesi

arifselim
Çoğu zaman bu rüyalar bilinçaltı olabilir ve özel bir şekilde yorumlanmaz. Ayrıca genel olarak bu rüyayı gören kişi için dünyevi sıkıntılara ve başına gelecek tatsız bir olaya işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb rüyamda eşimin eve bir kadin getirdigini onla birlikte oldugu gördüm sonra kadin la ask yasadgi onunla kadinin evine gidecek lerdi ve iki kizm var onlarida aliyorlardi rüyamda bir oglumda vardi yalvaryordum oglumu alma kzlarmi alma bu kadin dover onlari diye bir derenin ustundeydik su yu çok temiz dgldi eşim o suya grdi bogulyormus gibi yapti bnde grip onu kurtRdm ona bosanacgmi soyledm cocuklarmda alacagmi soyledm o ise sanki dalga geciyordu benle oyle bir tavri vardi aglaya aglaya uyandm gozlermi actm hala hıçkryordum çok kutu oldum hala elim ayagm titriyor m. Smdiden tskrler ….

Okudunuz mu?  Rüyada la ilahe illAllah demek

arifselim
Merhaba. Bu rüya eşinin seni aldatması veya benzeri şekilde yorumlanmaz. Ancak ailevi açıdan yaşanacak ciddi sıkıntıların, tartışmaların ve olayların işareti olarak tabir edilir. Yinede rüyanın hayrını dilemelisin bu en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda evde ben eşim 2 çocuğumun dışında bir kadın ve 2 çocuğu daha vardı.ben ilk önce onların evimde olmasına kızmıyorum kocam 2.karısı olarak getirmiş kadını eve.benim uyuduğum odada yerde oturuyor oluyorlar ve öpüşmeye sarılmaya başlıyorlar ben çok kızıyorum.sonra kadının çocuğu ağlıyor ona bakmaya gidiyor kalkıyorum yanlarına gidip bu kadınıda çocukalrını al gidin bu evden diyorum.kocam beni ikna etmeye çalışıyorken uyanıyorum

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizi evimizde abdest alırken gördüm

Tohat
Eşinizle aranızın limoni olmasına neden olacak eşinizin yapacağı bir hataya şahit olacaksınız. Ne olduğu belli olmayan bu hatanın sizin kuruntu ettiğiniz bir meselede olabilir. Düzeltme yoluna giderek halletmeye çalışacaksınız. En iyisini bir tek Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kocamla benim çocukluğumda oturduğum evde oturuyormuşuz güya ve kocam sarıya dönük kumral yeşil gözlü bir kızı evimize geririyor bu kız benim sevgilim diye bende ilk bir şoka giriyorum evde kalabalık annemler yiğenlerim falan var sonra ben kıza saldırıyorum kocama saldırıyorum sen bunu nasıl yaparsın diye kocam çok pişkin bir ifadeyle biz çok yorgunuz diyip kızıda alıp yatakodasına götürüyor orda uyuyorlar ben kocamın eşyalarını camdan fırlatıyorum sonra gidip uyandırıyorum onu ve boşanmak için ne yapmam gerektiğini soruyorum annem babamda eşime nasıl böyle bir şey yapabildiğini sordular hayal kırıklığıyla ve aynı şekilde boşanma durumlarını konuşurlarken ben içim sıkışmış ve ağlamak üzereykn uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada kedinin yandığını görmek

Tohat
Tatsız olaylarla karşılaşabilirsin. Senin ve eşin ile aranda gerçekleşebileceği gibi yakın çevrenden sorun çıkaran ve zarar vermek isteyen birilerinin kötülüğüne maruz kalabilirsin. Allah’a sığınmak en iyisi. Doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler .Ben eşimle konuşuyordum ve ona küsmüş gibi yaptım evin başka bir odasına gittik oradada eşimin mecburiyetten evlendiği bir hanim varmış tv yi açmış ve yatağa uzanmış eşimde beni sinirlendirmek için yanına uzanmış ama sonra kızın ona olan ilgisini görünce ona hayran haran bakıyordu. Kızda ihtiyaçlı zor durumda çok çalışan birisiymiş ve kulağında pırlanta küpeleri varmış.

Okudunuz mu?  Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

Tohat
Hayırlı geceler. Aile içinde yaşanması muhtemel olan olumsuz durumların habercisi niteliğindedir. Sözlere davranışlara, kırıcı laf etmemeye daha bir özenli olmak gerektiğini gösterir. Allah’a sığınmalı ve bolca dua etmelisin. Hakkıyla bir tek Allah bilebilir.


rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek, rüyada kocam eve kadın getirdi, rüyada kocam eve kari getirmis

Bu kategoride yer alan Rüyada gelecekten haber almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kocasının eve kadın getirdiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.