Anasayfa
7 Mayıs 2021, 21:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gelecekten haber almak

Rüyada gelecekten haber almak

Can1920
rüyamda genç ve renkli gözlü bir adam gördüm. Bu adam sanki bana geleceğimle ilgili bir şeyler söylüyordu ve ben ona şu isim olacak mı gibisinden sorular soruyordum. Ama ben bu adamın ayağına gitmedim. Sanki evdeki odamdaydı bu adam ve ikimizde ayrı yataklarda yatıyorduk gibi hatırlıyorum. Sanki onu da bana biri tavsiye etmişti. O rüyadaki hissime göre çok değişik biriydi. Normal insan suretindeydi ama belki de ona bu değişiklik özelliğini ben yükledim. Dua ettiğim şeyleri soruyordum olacak, yakında şöyle olacak gibisinden konuşuyorduk ama tam hatırlamıyorum ne konuştuklarımızı. Rüyamın anlamı nedir açıklar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorumlandığı Gibi Gerçekleşir

Yorum: Rüyada gelecekten haber almak

Tohat
Olmasını arzuladığın durumların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusundaki endişe ve düşüncelerinin etkisi altında görmüş olma ihtimalin yüksektir. Çünkü bu rüyanın tabiri olmadığı için farklı bir şekilde yorumlanmaz. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada kendini hamile olarak görmek neye yorumlanır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gelecekten haber almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.