Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

h_b
selamunaleykum hocam ben rüyamda sag elimin yüzük parmagını kopmus bir sekilde gordun kan acı herhangı bir şey hıssetmedim sonra kopan parmagımın parcalarını buluyorum bana bu yerine dikimez dıyorlardı


Yorum: Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

arifselim
Aleykum selam. Her parmak için farklı bir şekilde tabir edilir. Yüzük parmağının koptuğunu görmek ise kişinin maddi imkanlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına ve sabrederek fedakarlık yapmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arabanın patlaması

rüyada yüzük parmağının kopması, rüyada parmağın koptuğunu görmek, rüyadâ yüzük parmağı kopması

Bu kategoride yer alan Rüyada arkadaşla mesajlaştığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.