Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:16
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arabanın patlaması

Rüyada arabanın patlaması

Kayıtsız Üye
Değerli hocam sabah namazından sonra kuran ı kerim okuyup biraz yattım ve anlatacağım bana göre şu karışık ruyayı gördüm rüyamda tanıdığım bir topluluğun içindeyim daha burada beklerken hiç tanımadığım birinin beni takip ettiğinin farkına varıyorum kaçmaya başlıyorum labirent gibi bir yerden devamlı kaçıyorum daha sonra bu takipeden kişi acilen sizin eve gitmeliyiz diyor ve daha sonra oğlum un kullandığı bir minübüse biniyoruz tam hareket ettikten sonra arabamızı patlatıyorlar bu patlamadan sonra siyah bir torbanın içinde oğlumun şehit olduğunu görüyorum takip eden adam ise beni oğlunun dedesi gönderdi onu çok sevdiğini onun için beni gönderdirdiğini ama yetişemediğimizi söyledi arabayı patlatanlarında teröristler olduğunu söyledi bu karışık ruyayı yorumlamanızı rica ediyorum..şimdiden Allah razı olsun.Not=oğlum polis okulunu bitirdi şuan atama beklemekte .

Okudunuz mu?  Rüyada Kapamak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada arabanın patlaması

arifselim
Bu rüya gerçek hayatta insanın varlığından rahatsız olduğu birisi olduğuna veya çekindiği bazı korku ve endişelerinin olmasına tabir edilir. İnsanın tehlikelerle burun buruna geleceğine işaret eder. Bunlar sonuçta sadece bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyamda peygamber efendimizi gördüm fakat yüzünü göremedim neden :(

rüyada araba patlaması, rüyada arabanın patladığını görmek, rüyada araba patladığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sağ bacağın şişmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arabanın patlaması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.