Anasayfa
31 Ocak 2022, 0:45
missa07
Abone

Kıl kopması gusül gerekir mi

Kıl kopması gusül gerekir mi

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar böyle ister istemeden kimseye soramıyosunuz çünkü ayıp oluyo onun için araştırdım bir şey bulamadım en son bu stede soru kısmını gördüm şimdi size sormak istediğim büyük abdestimi yaptıktıktan sonra dübür olduğu kısmı silerken istemeden kıl çıktığını görüyorum (bu arada kıl çıkarken acı hissetmiyorum )bunun için gusül gerekir mi şimdiden hepinizde Allah C.C efendimiz razı olsun

Okudunuz mu?  İslamiyette Gelin Kaynana Hakları

Yorum: Kıl kopması gusül gerekir mi

ACİLSERVİS
Bu soruyu ısrarla soruyorsun bu kez onayladım. Soru sıkıcı olduğu için günlerdir reddediyorum. Sıkıcı bulduğum makat kılı falan değil. Bir müslümanın ne olunca gusül gerektiğini bilmemesidir. Gusül gereken durumlar diye forumda arama yapabilirsin. Meni çıkışı, cinsel ilişki, kadınlarda adet sonrası ve nifas sonrası gusül alınır. Bir hayal kurup o hayalin peşinden gitmeyin.
İnsanlar tabi olduğu dinini öğrenmek zorundadır. İlmihali herkes okumak zorundadır. Mümkünse ders olarak.

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kıl kopması gusül gerekir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.