Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

maniganda
Rüyamda annemi kıbleye ters,başı açık,üzerinde beyaz bir elbise ve tam emin değilim ama kör bir vaziyette sabah namazını kılarken gördüm sizce bu rüyanın manası nedir?


Cevap: Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

YAZGÜLÜ
Rüyada kıbleye ters durduğunu görmek yapmaktan korktuğunuz bir işi ne kadar çok korksanız bile yapacağınıza ve üstesinden gelerek kariyer sahibi olacağınıza ve yani bir ilişkiye yelken açarak o kişiye aşık olacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihareye Yatanlar

Rüyada Namazı Kıbleye Ters Yönde Kılmak

Kayıtsız Üye
bir lüks arabanın içindeyim tanımadığım insanlarla birlikte ama araba benimmiş gibi daha sonra bir eve giriyorum namaz kılmak için orada biri bana özgede namazında niyazında bir kız maşAllah diyor.sonra iki kişi ile namaz kılıyoruz odada onlar kıble yönünde ben kıbleye ters yönde kılıyorum sonra fark edip düzeltiyorum ama bu seferde vücudum istemsiz hareket ediyor seccadede dönüyordu öyle namazı bitiriyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada karlı dağlar görmek

Yorum: Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

Tohat
Yapmaktan imtina ettiğin bir konunun üzerine bile ve isteye gideceğine ve bundan muvaffak olabileceğine işaret ettiği gibi ibadetlerin konusunda yaptığın hata veya bir günah işlemeye ve bunu düzeltmen gerektiğine dair işaret olan uyarı niteliğinde olan bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak bu durum beni çok etkiledi.

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda tanıdığım bir erkek kırmızı bir kıyafetle rüya boyunca kıbleden başka bir yöne namaz kıldı. İki odada da bana dönmüş kılıyordu. Bense sadece kapı eşiğinden izliyordum. Çok odaklanmıştı namaza. Sanki farklı bir alemdeydi ve bu yüzden sadece izleyebilirmişim gibi izliyordum. Kapının diğer tarafına geçemezmişim gibi.

Okudunuz mu?  Hacet ve istihare aynı anda yapılır mı

Tohat
Merhaba. Çevrende doğru olarak gösterildiği halde hak olmayan bazı düşünceleri sana empoze etmeye çalıştıklarına, doğru ve yanlışı ayırt ederek hareket etmen gerektiğine, hak yoldan ayrılmadan, güvendiğin insanlarla ilişkilerini tesis ederek hayatına devam etmen gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  İslamda rüya tabiri nasıl yapılır, kimler ve nasıl rüya tabir etmelidir?

rüyada kıbleye ters namaz kılmak, rüyada kibleye ters namaz kilmak, rüyada kıbleye ters durmak

Bu kategoride yer alan Kadir gecesinde görülen rüyalar hakkında başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.