Anasayfa
23 Kasım 2023, 4:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Kadir gecesinde görülen rüyalar hakkında

Kadir gecesinde görülen rüyalar hakkında

Kayıtsız Üye
Kadir gecesinde görülen rüyalar hakkında bilgilere ihtiyacım var bana ne anlama geldiklerini yazar mısınız ?


Cevap: kadir gecesinde görülen rüyalar hakkında

imamhatipli42
Rüyaların hangi günlerde görldüğü değil müslüman için neye işaret ettiği önemlidir.


Kadir Gecesi Görülen Rüyalar Gerçek Olur Mu ?

Dekrsz
Kadir gecesi namazımı kıldım kadir suresi yasin suresi ve dilek duaları okudum ve yattım. Bir süredir çok evlat sahibi olmayı istiyorum. Rüyamda evladım olduğunu gördüm hamileydim ve doğum yaptım. Cinsiyetini net göremedim ama bebeğin kilosuna kadar biliyordum. Bebek küveze alınmıştı çok zayıf 2900gr diyorlardı. Sizce anlamı nedir gerçek olur mu mubarek günde gördüğüm rüya ?

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizi rüyada sakalsız görmek

Yorum: Kadir gecesinde görülen rüyalar

Tohat
Hayırlı günler. Rüyan hayırlıdır. Var olan sıkıntılarından kurtulmak, dileklerinin kabul olması, şimdiye kadar arzu edip de olmasını istediklerine nail olmak, maddi ve manevi olarak rahatlık görmek gibi arzularına erişebileceğine delalet eder. Allah hayırlı olan tüm duaları kabul eder. Hakkında eğer hayırlıysa er ya da geç bir gün gerçekleşecektir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede gözlük görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, rüyamı kadir gecesi , sahur sonrasında gördüm.
Annemi Pazara götürmüşüm, sebze pazarına. Bizim eve 20 km gibi bir uzaklikta bir yan şehirde. Anneme diyorum ; beğendiysen seni her hafta getiririm buraya.Annemde yanıt olarak uzak dedi. Posta kutumda bir davet gibi kart vardı, bu yan şehirin diyanet camii ‘ sindenmiş. Bir eski iş arkadşımı ve annesini görüyorum rüyamda. Beni Diyanetin camii ‘sine hayrıma aidat ödemeye davet ediyorlar. diyorum ki.. bana zaten kart gelmiş, Zaten IGMG ‘ nin Kadın kollarına hem kendi hem annemin aidatını ödüyorum, ayrıca oğlumun aidatını ödüyorum, cami için değilmi veririm , buraya da veririm diyorum, hemde peşin ödeyebilcemi söylüyorum. ve uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek arkadaş ve babayı görmek

yorumlarsaniz sevinirim, kocamla ayrıyız, boşanma davası mahkemeye sunuldu, tarih yok henüz. çok üzgünüm, boşanmak istemiyorum.


Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşadığın bölge veya şehirde bolluk ve bereketin hakim olacağı, ucuzluktan dolayı milletin rahat nefes alabileceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyan kırılıp üzülmene neden olacak bir olay ve buna bağlı olarak kısa bir dönemi bu şekilde geçirmene delalet eder. Olayın nedeni belli olmasa da kendini toparlamak için kendine zaman ayırmak isteyeceğine ve bunun sana çok iyi geleceğine işarettir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada kiraz görmek neye işarettir

kadir gecesinde görülen rüyalar çıkar mı, kadir gecesinde görülen rüyalar ne anlama gelir, mumsema kadir gecesi görülen rüya

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz. Osman görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadir gecesinde görülen rüyalar hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.