Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7-2
Abone

Kadir gecesinde rüyalanmak

Kadir gecesinde rüyalanmak

Kayıtsız Üye
Dün kadir gecesiydi namazımı kıldım Kur’an okudum bol bol dua ettim daha sonra yattım uyudum kadir gecesinden bir sonraki gün yani cumartesi günü rüyalandım orucu bozmayacağını biliyorum ama dünkü dualarım kabul olmasında bir sıkıntı olur mu ? Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İyimserlik Ve Olumlu Düşünme ile ilgili Yazılar

Cevap: Kadir gecesinde rüyalanmak

arifselim
Allah dualarını ve ibadetlerini kabul eylesin. Uyku halinde cünüp olmakla senin duaların arasında bir bağ yoktur. Çünkü uyku halinde olan şeylerden insan sorumlu değildir.

Bu kategoride yer alan Yüksek ücretli oyunları bedavaya oynamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadir gecesinde rüyalanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.