Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7-2
Abone

Yüksek ücretli oyunları bedavaya oynamak

Yüksek ücretli oyunları bedavaya oynamak

Kayıtsız Üye
Merhaba, bu konu hakkında daha önce de yazılar okumuştum ancak ben sormak istiyorum. Yüksek ücretli bazı oyunlar var ve bunları oynamak için o ücreti ödememiz lazım(Oyunlar 100Tl falan). Malum durumumuz olmadığı için biz de satın alamayıp kendimiz o oyunu bir şekilde bedavaya yüklüyor ve oynuyoruz. Burada da bir kul hakkı söz konusu mudur, oynamam caiz midir ?

Okudunuz mu?  İbni sina, harizmi, piri reis, ali kuşçu neler icat etmiştir

Cevap: Yüksek ücretli oyunları bedavaya oynamak

arifselim
Merhaba kardeşim. Sen kendini o üretiçinin yerine koyarak muhasebe yap ve öyle karar ver. Bu caiz değildir bu şekilde yapmamalısın. Ama zaten paranı da bu şekilde harcamamalısın çünkü buda bir israf olur.

Bu kategoride yer alan Müslüman olmayan biriyle sevgili olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yüksek ücretli oyunları bedavaya oynamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.