Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gaipten ses duymak görmek ne anlama gelir?

Rüyada gaipten ses duymak görmek ne anlama gelir?

Konyalı 42
S.aleykum.hayirli günler.hocam benim bir sevdiğim vardı.uzun süre oldu tam istemeye gidicektik.bazi problemler oldu ayrıldık.babamin rüyasında ayrildigim kız var.ve gayipten bir ses üç kere bu kız sizin nasibiniz diyor.rüyada bu şekilde bitiyor.gecen günde annemin rüyasında ben annem babam arabanın içinde oturuyormusuz.ayrildigim kızda çok dik bir yokuştan bize doğru gelmeye çalışıyormuş.iki kere denemiş çıkamamış.ucuncusunde yokuşu çıkmış ve arabaya yanımıza oturmuş.cok teşekkür ederim şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada araba lastiği değiştirmek

Yorum: Rüyada gaipten ses duymak görmek ne anlama gelir?

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar olumlu olarak yorumlanır. Ancak bu tür dönemlerde benzeri rüyaları sık sık görmek normaldir ve tabiri de olmaz. Yinede rüyalara çok takılmak doğru değildir çünkü sonuçta adı üstünde sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada anneanne görmek

rüyada cin sesi duymak, rüyada cinlerin sesini duymak, rüyada gaipten haber almak

Bu kategoride yer alan Sabah ezanı okunurken uyanmak ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gaipten ses duymak görmek ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.