Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada anneanne görmek

Rüyada anneanne görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben parça parça bir rüya gördüm yorumlarsaniz çok sevinirim rüyamda ananem gelmişti ona sarıldım beni gördüğüne mutlu olmuştu birde bir dağ gibi bı yerdeyiz ben ve hatırlayamadığım birkaç kişi dağın bir kısmı yıkılıyor ama benim olduğum yer yıkılmadı yorumlarsaniz ALLAH razı olsun


Yorum: Rüyada anneanne görmek

arifselim
Aleykum selam. Vefat etmiş olsun veya yaşıyor olsun anneanne görmek çok hayırlıdır. Dağın yıkılmasında kurtulmak ve sana zarar vermemesi onların dualarının önemine bir işaret olarak yorumlanır. Eğer vefat etmiş yada uzakta ise ona olan özlemin bir işareti anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada anneanneden dayak yemek

Emre456654
Abilerim ablalarım bugün rüyamda anneannem beni dövüyordu bende hemen evin dış kapısından kaçıyordum peşimden geliyordu merdivenlerden kaçtım bende yalan yok ben çok küfür eden biriydim küfür etmemi söylerdi Allah’a şükür hayatta bu arada üstüne alınma canım nenecim derim bende ona hep beni çok sever bende onu çok severim ama işte bu küfürü hiç istemezdi internetten RÜYA TABİRLERİNE baktım kimisi makam mevki diyor kimisi farklı diyor bir bilgili nolur yardım etsin bu arada bulunduğumuz ortam farklı bir evdi hatırlamıyorum tam olarak

Okudunuz mu?  Başkasına istihare yaptırılır mı?

Yorum: Rüyada anneanne görmek

arifselim
Bu rüyayı gören kişinin önündeki engelleri aşacak, başarılara ulaşacak ve Allah’ın izniyle isteklerini elde edecek olmasına ve bu konuda ona birisinin yardımcı olacağına alamet eder. Bu destek verecek olan kişinin kim olduğunu bilemeyiz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Soruarsivi
Merhaba benim annanemin 4 kardesi var mis 1 i erkek geri kalanda kiz ananemin annesi fefat edince babası baska bir kadinla evlenmis uvey annesi cocukalara bakmadigi için kiz cocukları yurda vermis erkek olani almis ananaen daha sonra yurda aordugunda kardeslerinin oldugunu soylemiser erkek kardesi ise 18 yasina gelmis ama uvey annesi ona yemek vermiyormus eziyet horuyomus çok gururluymus kardesi annanem kendi yanima cagiriyomus gelmiyomus en sonunda daha fazla iskencelere dayanamayip evden kacmis bodrumda yasamaya baslamis bu arada annanemi annanesi almis kardesi en son annem digdugu zaman gelmis sonra bidaha kimse gelmemis bodrumda piskolojisinin bozuldugunu ve apartman sahiperinin onu apartmandan attiklarini soylemisler ananeme copten yemek almaya baslamis copun yaninda yasiuomus ve mahhalleli onu doverek oldurmus bu olay seneler önce olmus bende bugün buna dair bir rüya gördüm ananemin annaesiyle ilgili ama yuzunu bile gormedim

Okudunuz mu?  İslamda rüya tabiri nasıl yapılır, kimler ve nasıl rüya tabir etmelidir?

Ruyamda ananaemin annesi vardi çok yasliydi hiç gercekte gormedigim bir yuz ona sana ne diyeyim ninemi teyzemi dedim nine de dedi kisa boylu olmek uzere gibi duruyodu sonra kayboldi annemler sigata iciyodu geldi dumanlari gordu siz sigarami iciyosuniz diye bagirdi sonra ben onu kucagima aldim benim kuzenim var ibrahim çok tatli aldim dedimki sen ayni ibrahime benziyosun ne kadar tatlisin diyerek koltuga otuturdum sobra turuncu bir seker gordu ve bune sekermi yediniz diye firlatti be de ona nine sana bisey sorucam ali dayimi kim neden oldurdu noldu ona nuye onuda yanina almadin dedim oda vurma isaretleri yapti ve ruyam bitti

Biraz uzun yazdim umarim okur ve cevap verirsiniz cunki çok kafami meshul ediyo


arifselim
Merhaba. Rüyanı dikkatlice okudum. Bu rüyan için ancak büyük ihtimalle işittiklerinin bilinçaltına yerleşmesinden dolayı rüyana bir şekilde yansımış olabilir. Bunun dışında bu tür rüyalar özel bir şekilde tabir edilmezler. Onlara bol bol dualarda bulun ve ruhlarına olmak üzere fakirlere sadakalar dağıt. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda anneannemı ziyarete gitmistim orada iki kuzenim daha vardı daha sonra hepimiz anneannemin elini öptük. Bana para verdi. Tam biz kalkarken yaşlı bir kadın geldi ve oturdu anneannem bize kaş göz yaparak kadının da elini öpmemızı istedi en küçük kuzenim öptü ben ve diğer kuzenim odadan çıktık, anneannem sadece bana bağırıp çağırdı. Ben de sinirlenip evinden çıktım.

Okudunuz mu?  Rüyada kına gecesi görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya aile içi ile yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hayır dualar aldığına, nasihat edildiğine ve bu değerlerin kıymetini bilmesi gerektiğine işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da rahmetli anneannemin canlı olduğunu gördüm sessiz sakin gibiydi boyu kısalmış zayıf görünüyordu komşular insanlar var hatta annemler var ama kimse anneannemle ilgilenmiyor ben anneannemin yanına gidip anneanne nasılsın diyorum anneannem de sitemizin sahasında sanırım top oynuyor basket oynuyor ama çok az konuşuyordu şu insanların olduğu kısmı fazla hatırlamıyorum hatırladığım kadarıyla yazdım Allah Razı Olsun


arifselim
Allah rahmet eylesin. Hayırlı bir rüyadır ve tıpkı anneyi görmek gibidir.Bu rüyanın en makbul olan anlamı onu unutmamaktan ve özlemekten dolayı görülür. Ona dualarda buluni kabrini ziyaret et ve ruhuna hayırlar işle. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda; anneannemlerin evindeyim fakat onlar yeni ev almış ve bir apartmanın en tepesindeyim yani en tepesinde tutmuşlar evi. Bizde annemle beraber onun evine gittik ve anneannemin evine de misafirler gelecekmiş. Bu arada anneannemlerin evi babaannemlerin eviyle neredeyse aynı fakat gerçekte annem ve babam ayrı oldukları için araları bozuk. Misafirlerde bizim akrabalarımız, sanırım babaanne tarafından akrabalar olmadı lazım. Bayağı bir bekliyoruz bekliyoruz ama gelmiyor ve sonra bizim de yani en azından benim ve kardeşiminde karnı acıkıyor doğal olarak ve küçük atıştırmalıklar yiyorum, atıştırmalıklardan kastım ekmek arası peynir, sucuk gibi daha sonra biraz daha bekliyoruz ve ben mutfak camını açıyorum ve dışarı çıkıyorum. Dışarı çıktığımda neredeyse ev yüksekliğinde bildiğimiz çiçek saksılıklarının konulduğu ayaklıklardan oluşmuş ve evden yaklaşık 5-6 metre kadar uzaklaşan bir yol var. Neyse o yolun sonuna geliyorum ve her tarafım çiçek saksılıklarının o konulduğu şeyle kapatılıyor. Yani bir nevi çit gibi. Neyse sonra ben kendi yani annemin evine ekmek götürmek için birkaç tam ekmeği alıp arasına peynir, sucuk yerleştiriyorum ama daha çok sucuk ve yaptığım ekmekleri o çıktığım camın önüne koyuyorum. Ailemden kimse farketmiyor benim dıları çıktığımı ve sonra ekmekleri yapmayı bitirdiğimde anneannemde beni görüyor ve ne yapıyorsun diyor ve ben de ekmek yapıyorum tarzı bir şey diyorum. Anneanne beni cama çıkıpta alsana tarzı bir ekleme daha yapıyorum ama ilk baştan yanlış cama çıkıyor ve konumu söyleyerek doğru cama yönelmesini yani mutfak camına yönelmesini söylüyorum. Ondan sonra bir bakıyorum yol yok. Tabi haliyle ya düşersem diye korkuyorum, içinden binbir türlü düşünceler geçiyor. Daha sonra olaylar sanki bir oyuna dönüşüyor ve o saksılık altları rengârenk bir hâl alıyorlar. Aynı 3 rengi yan yana getirince o saksılık altları yok oluyor. Daha sonra ben onların o şekilde yok olduğunu şansa keşfediyorum ve yok ediyorum büyük bir kısmını ve sonra ise cama ulaşıyorum ve içeri giriyorum. Baktım hâlâ misafirler gelmemiş ve rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada kaynananın evine gitmek

Not: Saksılık altlarının bazılarında çiçekler vardı ama hepsinde değil ve annemin evine de o yaptığım ekmekleri götürmemin sebebi ise anneanne tarafının fakir ama anne tarafının daha fakir olmasından kaynaklı gerçekte.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sabırla ve uzun süre misafirleri beklemen hayallerin ve gerçekleşmesini istediğin dileklerinin zamanı geldiğinde en güzel şekilde ve hayırlı bir şekilde gerçekleşmesi için olgunlaşma dönemi içinde olduğu, bu olgunlaşma dönemini sabrederek ve emek vererek amacına ulaşacağını gösterir. Gördüğün ekmek ve diğer yiyecekler ise bereketin simgesi olarak kabul edilmektedir. Hayatındaki bereketin ve ilerideki rızkın bir simgesidir. Bunun için hem şükür etmen hem de bu konuda rahat olacağın bolluğa işaret etmektedir. Sevdiklerin ve yakınlarınla bir bütünlük içinde olup bağınızı kuvvetlendirip, uzakta olan veya dargın olduğun kimseler varsa onlarla barışarak hasret gidereceğin bir yandan da bu hasretlik evliler için mutluluğa olan özlemi simgelerken bekarlar için sevdiğine kavuşmak anlamına da gelmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada köpeklerin kedileri yemesinin yorumu nedir?

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda; Mezun olduğum okulun en üst katındayım. Ve o en üst katı kalma yeri olarak kullanıyordum. Hem yanımda annem, anneannem ve teyzem de vardı. Neyse, annem ya da anneannem hadi yatma vakti, biz yatıyoruz tarzı bir şey dedi. Ben de o sırada başka bir koltuktayım ve koltuğa uzanıyordum galiba. Neyse, daha sonra korktum ve annemin yanına gittim. Bu arada annemle aramda yaklaşık 1-2 metre var, yani onlar başka odada falan değiller. Neyse, anneme senin yanında yatabilir miyim dedim ve o da nedenini sordu. Bende karşı bir cevap olarak sanki kapının arkasından birisi çıkıp öldürecekmiş gibi hissediyorum, korkuyorum tarzı bir şey dedim. Daha sonra yatağın uç kısmına yattım. Tam yerimi almışken hemen karşımdaki kapıdan uçan, beyaz kıyafetler giymiş, yüzü dağınık halde değil ama yine de korkunç bir yüzü olan bir yaratık çıktı ve bana yavaş yavaş geliyordu. Daha sonra dış kapı birden açıldı ve çarptı. Sonra annemler o kim falan filan dedi ve daha sonra gidip baktılar, baktılar ki o eve gelen kişi eniştem çıkmıştı. Bu arada o bana doğru yavaş yavaş uçarak gelen yaratık, eniştemin eve gelmesiyle direkt olarak tekrar geldiği kapının arkasına girdi. Neyse, eniştem geldi ve ondan sonra bulunduğum mekan anneannemlerin bulunduğu ev durumunu aldı birazcık. Neyse, teyzemlerin odasına girdim. Normalde geniş olmamasına rağmen oda genişlemişti, yani uzamıştı. Neyse, odaya beni teyzem de yollamış olabilir bir şeyi getirmek için, kendimde girmiş olabilirim. Hangisi emin değilim. Ama, odada bir çanta buldum. Çantanın içinde birkaç küçük oyuncak vardı. Daha sonra o oyuncaklarla ne yaptım bilmiyorum ama rüyanın azıcık ilerisinde odaya eniştem geldi. Oyuncakların bir kısmı yerdeydi. Sonra onları topladım sanırım ve odadan çıktım. Daha sonra, rüyanın ilerlerinde o odanın önünden geçerken teyzemi gördüm, giyiniyordu ve sonra rüya bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında beyaz görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda herhangi bir şeyden korkmuş olman gerçekte manevi olarak doyuma ulaşabileceğin sevince, imana, kuvvete, ruhsal anlamda güce kavuşmana, günahlarından kaçarak doğru olana yönelmene, Allah’ın emrettiklerini yerine getirerek tövbe etmeye delalet eder. Genel itibari ile çocukça bir ruha sahip olduğun, iyimser, sevgi dolu ve karşılaştığın bir duruma karşı göstereceğin çocukça ruh hali ile çok mutlu olduğunu göstereceksin. Bunun yanı sıra eskiden beri hayal edip yapamadığın bir düşünü gerçekleştirmek için emek verecek ve bunun karşılığını en iyi şekilde alarak hayalini gerçekleştirmiş olacaksın. En iyisini bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada akvaryum ve balık görmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Bu bir arkadaşımın rüyası. Aslında arkadaşım ama kendisini seviyorum, aşk manasında, o bir kız. Neyse, rüyaya geçeyim. Rüyasında; Evde normal bir şekilde dururken rüyasında canı sıkılıyor ve beni arıyormuş. Sonra birisi kapıyı kırarak içeri giriyormuş ( Giren kişiyi gerçekte tanımadığı söyledi ). Daha sonra rüya sahibi ise korkudan su içmeye gidiyormuş. Ondan sonra ise kapıdan ben giriyormuşum ve rüya sahibi ise bana Hoş geldin Batıkan diyor ( Batıkan benim gerçek ismim bu arada. ). Neyse, rüya sahibinin bir anda burnu kanamaya başlamış ve daha sonra ise orada bulunduğu yere düşüveriyormuş. Biz ise o hem benim hem de rüya sahibinin tanımadığı adamla beraber rüya sahibini kaldırmaya çalışıyormuşuz. Tezgahın üstünde duran motorun anahtarını alarak motoru ben sürmek şartıyla, rüya sahibi hemen bir arkama, ve rüya sahibinin de hemen arkasında o tanımadığı kişi varmış. Bu arada, rüya sahibi bizim ortamızda ya şimdi motorda, motora ters bindirmişiz biz onu, yani rüya sahibinin sırtı benim sırtıma değiyor, yüzü ise o adama bakıyor ama bakmaktan kastım gerçekten bakmıyor, zaten baygındı kendisi. Neyse, onu motorla, arkadaki adamla birlikte hastaneye götürüyoruz. Acile yatırıyorlar ve doktor bu kız zehirlenmiş diyor. Ben ise diğer o tanınmayan adamı suçluyormuşum ve o adamda inkar ediyormuş. Neyse, sonra panzehir falan getiriliyor falan ama ateşi bir türlü düşmüyormuş. Daha sonra iğne getiriliyormuş ama rüya sahibi iğne olmaktan kaçıyormuş ve bizde yakalamaya çalışıyormuşuz. Sonra, hastanede güzel bir banyonun içine duş kabinine giriyormuş bizden saklanmak amaçlı. Neyse daha sonra, biz bulamıyormuşuz. Birisi ise o duş kabinindeki buz gibi soğuk suyu açıyormuş ve rüya sahibi ise bağırıyormuş. Suyu açan kişi ise, rüya sahibinin hem rüyasında hem de gerçekte tanımadığı o kişi çıkıyormuş. Sonra ateşi falan düşüyormuş ve uyanıyormuş. Bu arada o rüyadaki tanınmayan adam ise benden uzun ve biraz kalıplıymış. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibinin su içmesi hayırlıdır ve ağırlıklı olarak maddi yönden değerlendirilse de manevi olarak da hayırlı bir rüya olduğu kabul edilir. Nimet bakımından bolluğa, berekete, zenginliğe erişebileceği, hayırlı bir ömür ve uzun yıllar yaşayacağına delalet eder. Burnunun kanaması hayır kabul edilmez.Güzel giden hayatında bazı aksilikler olabilir ki bu çok normal ve geçici olan olumsuz durumlardan biri olacaktır. Buna bağlı olarak etrafındaki insanlardan veya çok güvendiği insanlardan yardım almak zorunda kalabilir, desteğe ihtiyacı olabilir, manen birilerinin yanında olmasını isteyebilir,tek başına kaldırmakta zorluk çekeceği bir durumda kendini hissedebilir. Fakat bu yardım ve desteği göreceği kişiler olacak ve onlarla bağını kuvvetlendirecektir. Allah doğrusunu en iyi bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada kına görmek

rüyada annaneye yemek vermek ne anlamina gelir ölü, anneanne

Bu kategoride yer alan Rüyada arabayla göle düşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada anneanne görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.